Datatekniker med teknisk flair søges til Nielsen Car Group A/S i Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Datatekniker med teknisk flair søges til Nielsen Car Group A/S i Silkeborg


Kan du levere professionel brugersupport med et glimt i øjet, og ved du alt om eksempelvis Windows servere, VMware og backup? Så har vi jobbet til dig.

Vores nuværende it-datatekniker har været ansat i en årrække, men har fået et tilbud han ikke kunne sige nej til, og vi søger derfor en dygtig kollega til teamet. Jobbet er for dig, som drømmer om en varieret hverdag med mulighed for at forene dage med teknisk tungt arbejde og dage med brugersupport.

Nielsen Car Group er moderselskabet for bilvirksomhederne Bjarne Nielsen A/S, Bilernes Hus og leasingselskabet LEASING DK. Samlet leverer vi således IT-support til cirka 500 medarbejdere fordelt over hele landet. Du bliver en del af et team på 3
kolleger inklusiv dig selv, som i fællesskab sørger for at infrastrukturen og det tekniske er på plads. I teamet tager én sig af first level support, mens du og en kollega varetager driften af den bagvedliggende platform og træder til med brugersupport når der er behov.

Hvem er du?
Du skal have erfaring med IT-support kombineret med en god teknisk indsigt og viden om IT. Vores miljø er baseret på en kombination af VMware og Windows. Det er således et krav at du har erfaring med disse teknologier for at få succes ligesom du skal have stor erfaring med Office-pakken. Du vil til blandt andet få ansvar for vores netværk (Fortinet), og sikre at vi lever op til vores IT-politik såvel som GDPR. Det er derfor et krav at du kan dokumentere erfaring indenfor disse områder.

Det daglige arbejde omfatter blandt andet:

  • Brugersupport til vores medarbejdere
  • Drift og support af Office 365
  • Drift/installation af Windows-servere i et VMware-miljø
  • Fejlsøgning, forbedring og udvikling af netværk baseret på Fortinet
  • Opfølgning og dokumentation for opfyldelse af IT-politik og GDPR


Vi har et stort fokus på professionel support hvilket stiller store krav til, at du har lysten og engagementet til at arbejde med brugersupport. Det er afgørende, at du har en stærk serviceprofil og er god til at kommunikere – skriftligt som mundtligt. Som person er du en god problemløser, der kan arbejde struktureret og proaktivt også under pres.

Bliv en del af familien
Du vil naturligvis få en grundig introduktion til vores systemer og medarbejdere. Vi er et lille dynamisk team med en uformel omgangstone, og vi glæder os til at få dig med på holdet!

Derudover får du:

  • En spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kollegaer i et afslappet og uformelt miljø
  • Mulighed for kantineordning
  • Sundhedsordning og pension
  • Løn efter kvalifikationer


Vores IT-afdeling deler adresse med Bilernes Hus på Bredhøjvej 5 i Silkeborg. Da vores bilhuse er spredt over hele landet, må der påregnes rejsedage i et mindre omfang.

Ansøgning
Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Marketing & IT-chef Mikkel Thorn Jensen på [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!



Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriserede forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Volkswagen, BMW, Audi og Skoda.

I rygsækken har vi over 30 års erfaring som bilforhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Data Manager", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Data Manager
  • Silkeborg
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Data manager i Silkeborg

    Drømmer du om at have ansvar for opbygning af et større datavarehus inden for vanddomænet? Og kan du få data, analyse og rapportering til at flyde? Så har vi jobbet til dig![xxxxx], Nordens før..
    • Data Manager
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Data manager i Skive

    GIS-Specialist/Datamanager til Ingeniørregimentet (genopslag) Er du kreativ og/eller lidt af e..
    • Data Manager
    • Skive
    Få mere info
  • Data manager i Herning

    Data Manager søges til organisation/virksomhed i 7400 Herning
    • Data Manager
    • Herning
    Få mere info
  • Data manager i Herning

    With the ongoing green transition and the dynamic growth of the wind energy sector, we are embarking on an exciting and challenging journey. Join us as we are currently seeking a candidate with exp..
    • Data Manager
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som data managere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte data manager i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal data managere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte data managere i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som data managere
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2