Ernæringsassistent ellen anden kostfagligt uddannet personale søges til Plejehjemmet An...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Om jobbet:

Vil du være med til at gøre en forskel for beboernes ernæring og deres livskvalitet i Plejehjemmet Ankersgade, så har du chancen nu!

Som ernæringsassistent er du en vigtig del af beboernes hverdagsliv. Du kan dit fag og ved hvad det betyder for beboernes hverdag. I køkkenerne i Ankersgade kan du være med til at ”trylle”, skabe stemning og kalde minder frem. Med dufte og smag skaber du oplevelser som beriger krop og sjæl. Og så er du god til at kombinere teori med praksis. Det skal der til for at få beboernes ønsker, daglige måltider og diæter til at hænge sammen. Kan du se dig selv i ovenstående fortælling, så er det dig vi søger!

Vi søger en ernæringsassistent eller anden kostfagligt uddannet personale til vores flyverstilling, hvor du vil blive kollega med 4 andre ernæringsassistenter. Du vil komme til at arbejde på tværs i alle fire huse i plejehjemmet og i ferieperioder vil du skulle varetage produktionen selvstændig i ”eget hus”. Derfor skal du have lyst til at deltage i denne tværfaglige indsats omkring kost sammen med dine øvrige kollegaer i plejehjemmet.

Vi forventer at du kan lave mad af høj kvalitet, tilberedt med tanke på duft, farve, konsistens og smag, som passer til beboernes behov. Du skal kunne præsentere og italesætte det gode måltid til hverdag som til fest. Du er i samarbejde med borgere, pårørende og frivillige en vigtig del af plejehjemmets sociale aktiviteter i forbindelse med måltider og fester.

Som ernæringsassistent vil du blandt andet få ansvaret for egenkontrol, bestille mad, kølevarer og kolonialvarer ved de forskellige leverandører.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt ligge i dagtimerne. I løbet af året vil der være senvagter grundet fester eller andre arrangementer og der kan forekomme vagt på enkelte helligdage over året.

Stillingen opslås som et barselvikariat med ansættelse pr 1. juli 2020 eller efter aftale.

Kandidaternes profil:

Du er uddannet ernæringsassistent eller har anden lignende kostfaglig uddannelse og du besidder nogle af følgende kompetencer:

Vi forventer:
  • At du er kostfaglig dygtig og kan lide at lave god mad.
  • At du er medansvarlig for, at kostformer, diæter og konsistenser er tilpasset beboernes ernæringsmæssige behov.
  • At du er i dialog med beboernes og evt. pårørende om hans/hendes særlige behov, når det gælder kosten.
  • At du er medskaber af et godt hverdagsliv for borgerne ved at skabe gode oplevelse hver dag.
  • Bidrager til at formindske madspild – og øget anvendelse af økologi
  • At du er medansvarlig for at udarbejde madplaner og planlægger menuer sammen med borgerne.
  • At du overholder den økonomiske ramme med sparring fra nærmeste leder.
  • At du er nysgerrig og opsøgende i forhold til egen og andres faglige praksis.
  • At du indgår i tværfaglige samarbejdsrelationer
  • At du kan arbejde selvstændigt, men også være en del af et team
  • At du har en positive tilgang til opgaverne

Derfor skal du vælge os:Vi er byens største plejehjem med 87 beboere. På plejehjemmet Ankersgade vægter vi åbenhed, venlighed og tilgængelighed højt. Plejehjemsbeboerne har et godt hverdagsliv hvor fællesskab og tryghed er i højsædet. Dette synliggøres gennem vores faglige kvalitet og høje arbejdsglæde. Vi arbejder ud fra principperne: Maden er lavet fra bunden.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. september 2020.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ugentligt timetal: 25

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Forstander Ankersgade, Dorthe Malling Nielsen på telefon 24784174.

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2020.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 18. juni mellem kl. 13.00 til 15.00.

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Kære potentielle ansøger til en stilling i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

Vi er meget glade for, at du har udvist interesse i en stilling hos os. Tak for det.
I denne tid, hvor Danmark er påvirket af COVID19 har vi imidlertid nogle generelle bemærkninger, som du skal være bekendt med, inden du sender os din ansøgning.
  • For at hindre smittespredning blandt de ældre og sårbare borgere, som modtager ydelser af Sundhed og Omsorg forventer vi af vores medarbejdere, at de overholder sundhedsstyrelsens 5 RÅD, der lyder:

· Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
· Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
· Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
· Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
· HOLD fysisk afstand
Forventningen om, at man som medarbejder overholder sundhedsstyrelsens anbefalinger gælder både i og uden for arbejdstiden – COVID19 kan være en alvorlig sygdom, særligt for ældre og syge medborgere, og derfor gør vi i Sundhed og Omsorg alt, hvad vi kan, for at begrænse smitterisikoen.
  • Ansættelsessamtaler afvikles virtuelt.

Det betyder, at kandidater, der inviteres til en ansættelsessamtale, modtager en mail med tidspunkt for samtalen og et link til et virtuelt møde.
Når du aktiverer linket, viderestilles du til mødet.
Du skal derfor have adgang til en pc, telefon eller anden enhed med kamera og mikrofon for at kunne deltage i en ansættelsessamtale.

Vi håber, at du er indforstået med ovenstående og fortsat er interesseret i et meningsfyldt arbejde i Sundhed og Omsorg.
I så fald ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Diætist", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Diætist
  • Århus C
  • Tirsdag den 02. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som diætister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte diætist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal diætister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte diætister i Århus C over tid

Dato Alle jobs som diætister
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0