Pædagogik, Undervisning og Fritid (PUF) søger sektionsleder til Dagtilbud - 8260

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Har du ambitioner om at være med til at udvikle dagtilbudsområdet i en af landets største kommuner? Motiveres du af at skabe sammenhæng mellem politik og praksis? Har du lyst til at bruge din ledererfaring til at lede højt specialiserede og kompetente medarbejdere? Så er sektionslederstillingen for Dagtilbud og faglig leder af det opgavefællesskab, der står for den ledelsesmæssige- og administrative understøttelse i PUF - måske lige noget for dig?

Om jobbet
Pædagogik, Undervisning og Fritid (PUF) har en central opgave i Børn og Unge med at levere faglig understøttelse og sparring af høj kvalitet til dagtilbud, skoler og fritidstilbud. Vi bidrager også til faglige udviklingsprojekter, og vi udfører ledelsesmæssig og politisk betjening inden for det pædagogiske område.

Som leder af sektionen Dagtilbud får du ansvaret for den faglige og personalemæssige ledelse af 16 engagerede og dygtige medarbejdere. Sektionen består af en velfungerende medarbejdergruppe med stærke faglige kompetencer på det pædagogiske, udviklingsmæssige og strategiske område. Disse kompetencer kommer i spil i udviklings- og driftsmæssige sammenhænge i samarbejde med dagtilbuddene og Børn- og Ungechefen for dagtilbudsledernetværket og i forhold til den politiske betjening.

Der er fra både politisk, administrativ og dagtilbuddenes side høje forventninger til klarhed og retning på 0-6-årsområdet med afsæt i visionen om, at ”vi ser på det hele barn”. Det er et ledelsesmæssigt bredt felt at lede, og har stor betydning for helhed og sammenhæng i tilbuddene i Børn og Unge.

Du vil indgå i et ledelsesteam, hvor vi har hver vores faglige og personalemæssige ansvarsområder og fællesmængder på tværs. I tæt samarbejde binder vi strategiske dagsordener og stærk faglighed sammen i en rød tråd med et 0-18-årsperspektiv for øje og med Stærkere Læringsfællesskaber som den fælles tilgang.

Som sektionsleder har du derudover også tværgående opgaver i forvaltningen og samarbejde med øvrige forvaltningsområder og afdelinger i Børn og Unge.

Arbejdsområder
Du bliver leder af en sektion og et opgavefælleskab, der har opgaver indenfor:
  • Faglig sparring med ledere og medarbejdere i Aarhus Kommunes dagtilbud
  • Faglig betjening af netværket for dagtilbud
  • Faglig betjening af forvaltningsområdet for dagtilbudsområdet herunder myndighedsopgaver og tilsyn
  • Realisering af dagtilbudsloven og lokale politiske beslutninger
  • Samarbejde med dagtilbud om udviklingsopgaver med afsæt i det pædagogiske grundlag for dagtilbud og Stærkere Læringsfællesskaber
  • Tilsyn med private pasningsordninger
  • Sagsfremstillinger til Børn og Unges chefgruppe, rådmand og det politiske udvalg
  • Samarbejde med øvrige interessenter på dagtilbudsområdet fx forældreorganisationer, uddannelsesinstitutioner mv.
  • Kontakt til nationale organisationer og projekter
  • Samarbejde med de andre sektioner i PUF og øvrige afdelinger i forvaltningen
  • Administrativ og ledelsesmæssig understøttelse i PUF - herunder HR og økonomi i samarbejde
    med kontorchefen

Din profil
Du har ledelseserfaring. Du har en relevant uddannelse og erfaring var en politisk ledet organisation. Du motiverer og inspirerer dine medarbejdere og samarbejdspartnere til fortsat at levere høj kvalitet i opgaveløsningen. Du har øje for udviklingspotentialer hos de mennesker, der omgiver dig - og du baner vejen for udvikling og trivsel hos dine medarbejdere.
Du har fagligt kendskab til arbejdsområderne. Du har en stærk faglig viden ombørns trivsel, læring og udvikling og har et godt kendskab til dagtilbudsområdet. Du har samtidig også flair og interesse for faglig sparring af den administrative- og ledelsesmæssige understøttelse i PUF.
Du kan tænke strategisk. Du kan lede processer med retning og fremdrift. Du ser og skaber sammenhænge, og du kan navigere mellem forskellige niveauer og mange interessenter i en politisk ledet organisation.
Du har stærke relationelle- og kommunikative kompetencer. Du er tydelig samtidig med, at du er lyttende og stoler på andres professionelle dømmekraft. Du vedligeholder og videreudvikler gode og anerkendende samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt.
Du er imødekommende. Du har hjertet på det rette sted og er i besiddelse af en god portion humor.

Derfor skal du vælge os
Du bliver leder af et stort arbejdsfællesskab med et højt public service-engagement og dygtige medarbejdere. Du bliver en central del af en afdeling, hvor vi alle – medarbejdere og ledere – arbejder sammen for en tillidsbaseret kultur, et godt arbejdsmiljø med en uhøjtidelig tone og kage om torsdagen.

Vi tilbyder en stilling, hvor du bakkes op og indgår i et tæt samarbejde i et ledelsesteam, der udover dig består af to sektionsledere, tre afdelingsledere og en kontorchef. Her indgår du i et stærkt læringsfællesskab med sparring, vidensdeling og faglig udvikling som vigtige ingredienser.

Løn i henhold til gældende overenskomst og evt. lokale aftaler.

Tiltrædelse ønskes pr. 1. august 2020.

Løn og ansættelse
Ansøgningsfristen er søndag den 7. juni. Klik på ”søg job” for at udfylde og sende din ansøgning.
Når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Første samtalerunde holdes torsdag den 18. juni og anden samtale holdes torsdag den 25. juni. Mellem de to samtaler inddrages rekrutteringskonsulent, og der gennemføres test og interview af udpegede kandidater forud for anden samtale.

Hvis du vil vide mere
Har ovennævnte vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Mette Søberg på [email protected] og gerne på 60926060.

Læs mere om Pædagogik, Undervisning og Fritid

Læs mere om hvordan Børn og Unge arbejder med Stærkere Læringsfællesskaber

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viby J
  • Søndag den 07. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Viby J over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 8
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 12
10. september 2024 12
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 12
4. september 2024 13
3. september 2024 14
2. september 2024 12
1. september 2024 12
31. august 2024 12
30. august 2024 12
29. august 2024 12
28. august 2024 12
27. august 2024 12
26. august 2024 12
25. august 2024 11
24. august 2024 11
23. august 2024 11
22. august 2024 10
21. august 2024 11
20. august 2024 10