Direktionssekretær til Koncernsekretariatet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Motiveres du af en arbejdsdag fyldt med spændende opgaver tæt på den øverste ledelse, og har du styr på, hvad det vil sige at arbejde med betjening af direktion og bestyrelse? Vi er netop nu på udkig efter en erfaren direktionssekretær, der er dygtig til planlægning og koordinering.

Om jobbet

AP Pension er en virksomhed med en klar vision, ambitiøs strategi og en aktiv direktion. Som en del af Koncernsekretariatet får du mulighed for at komme tæt på direktionens og bestyrelsens arbejde og beslutninger.

Vi tilbyder et job med engagerede og dygtige kollegaer, hvor spændvidden i arbejdet er stor. Vores kerneopgaver er at understøtte direktion og bestyrelse. Vi har fokus på at levere løsninger af høj kvalitet og til tiden. Stillingen er ideel for dig, som trives med bestyrelsesbetjening, herunder planlægning og forberedelse af bestyrelsesmøder og bestyrelsesudvalg samt varetagelse af øvrige tværgående opgaver.

Bestyrelserne i AP Pension holder 10-12 ordinære bestyrelsesmøder om året. Dertil kommer som oftest et par ekstraordinære bestyrelsesmøder. Bestyrelserne har nedsat 6 bestyrelsesudvalg, der afholder mellem 2-4 møder årligt.

Stillingen indebærer konkret, at du i tæt samarbejde de tre øvrige direktionssekretærer bl.a. varetager følgende opgaver:

  • Betjening af direktion og bestyrelse, herunder med fokus på mødeplanlægning og forberedelse af diverse mødefora, bestyrelsesmøder, -udvalgsmøder og generalforsamlingen.
  • Kvalitetssikring af de sager, som bestyrelsen skal behandle. Den juridiske kvalitetssikring vil ske i samarbejde med dine fem kollegaer i Koncernjura.
  • Afvikling af bestyrelsernes arbejde i overensstemmelse med bestyrelsernes forretningsorden og årshjulet for bestyrelsernes aktiviteter.
  • Varetagelse af tværgående opgaver, herunder f.eks. rapporter til direktionen på tværs af hele AP Pension.
  • Kontakt til koncernens øvrige ledere og eksterne parter.
  • Sekretæropgaver (udarbejdelse af dagsorden, referatskrivning, klargøring af mødemateriale, it-opsætning samt forplejning).
  • Diverse praktiske opgaver for direktion og bestyrelse.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant akademisk baggrund og længerevarende erfaring med ledelses- og direktionsbetjening, gerne inden for den finansielle sektor.

Det ligger helt naturligt for dig at tage ansvar for at levere gode løsninger, og du har tæft for selv at ”samle opgaver op”. Du er samtidig motiveret af at påtage dig nye og uventede opgaver – også når de lige kommer flyvende ind fra højre. Du trives med en travl og uforudsigelig hverdag. Du er initiativrig og arbejder engageret med et smil på læben, også når der er meget at se til.

Grundighed og fokus på detaljer er vigtigt for dig, og du har gode kommunikationsevner såvel skriftligt som mundtligt og fungerer godt både selvstændigt og i samarbejde med andre. Du er serviceminded og imødekommende samt god til at skabe relationer både med resten af huset samt eksterne parter.

Vigtigst af alt kan du bidrage til det gode sammenhold og samarbejdet i afdelingen.

Koncernsekretariatet, herunder Koncernjura består af i alt 10 medarbejdere med forskellig baggrund, hvor vi har det til fælles, at vi arbejder for at støtte op om direktion og bestyrelse.

Vi tilbyder

  • Løn svarende til dine kvalifikationer
  • Attraktive personalegoder som pensionsordning, sundhedsforsikring, tandlægeforsikring m.m.
  • En varieret hverdag med faglige udfordringer i et resultatorienteret miljø, hvor der er fokus på din personlige og faglige udvikling.
  • Du vil blive en del af et team med en god portion humør og en uformel omgangstone.

Endelig kan vi tilbyde en central beliggenhed blot et stenkast fra Nordhavn Station og gode parkeringsmuligheder.

Tiltrædelse efter aftale.

Vi indkalder løbende til samtale.

Om AP Pension
AP Pension er Danmarks fjerdestørste kommercielle pensionsselskab med hovedkontor på Østerbro i København. Vi har mere end 100 års erfaring i branchen, og holder fast i styrkerne ved at være et kundeejet selskab. Vi tror på, at en inkluderende kultur, hvor du kontinuerligt kan udvikle dig og bringe dine faglige kompetencer i spil, gør vores virksomhed endnu bedre. Hvis du deler vores værdier og vores begejstring for at sikre danskernes forsikringer og pension, så skal du blive en del af AP Pension.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • København Ø

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i København Ø over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0