Generalister til ledelsesbetjening og stabsopgaver i Implementeringscenter for Ejendomsvurderinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du en dygtig generalist, der har erfaring med koordination, udarbejdelse af beslutningsoplæg samt ledelses- og departementsbetjening? Vil du arbejde tæt på topledelsen i et dynamisk, politisk miljø med en omskiftelig hverdag? Og er du en god kollega med gode samarbejdsevner? Så er det måske dig, vi mangler på holdet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

En opgave med mening
Du bliver en del af kontoret PMO Vurdering, der har ansvaret for at understøtte det store transformationsprogram, der har ansvaret for udviklingen af de nye ejendomsvurderinger. Vi har ansvaret for den overordnede og koordinerende styring af programmet og den daglige sekretariatsbetjening af topledelse og programledelse.

Du skal indgå i det team, der hver dag sikrer god og professionel betjening af direktion, styregruppe og departement. Vi løser mange forskelligartede opgaver, der vedrører alt fra mødeforberedelse, notatskrivning, fremdriftsrapporteringer samt håndtering af bestillinger fra departementet, aktindsigtsanmodninger og pressehenvendelser.

Din præcise opgaveportefølje vil blive fastlagt efter dine kompetencer og erfaringer. Dine opgaver vil bl.a. være:

  • Betjening af styregrupper og direktion, herunder koordinering, indsamling og udarbejdelse af mødeoplæg og håndakter.
  • Besvarelse og koordination af sager, herunder bestillinger fra Skatteministeriets departement og udarbejdelse af notater.
  • Håndtering af aktindsigtsanmodninger, pressehenvendelser og lignende.
  • Koordination og betjening af tværgående møder og interne fora – herunder løbende opfølgning og sikring af effektive sagsgange og processer.
  • Udarbejdelse af oplæg og præsentationer samt gennemførelse af kortere og længerevarende strategiske projekter på tværs af organisationen.

Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.mag. eller lignende. Vi leder både efter dygtige og ambitiøse kandidater med 1-2 års erfaring og stort gåpåmod, og erfarne kandidater med 4+ års erfaring, der løser opgaver med stor selvstændighed og som er klar til at dele ud af deres viden og erfaringer.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til politiske processer og erfaring med sekretariatsbetjening i en politisk drevet organisation. Du arbejder struktureret med sans for detaljen og er i stand til at finde en vej i komplekse faglige problemstillinger.

Du er analytisk, løsningsorienter og ansvarsbevidst, og du kommunikerer klart og tydeligt i både skrift og tale. Du har naturligt flair for involvering af interessenter og gode processer.

Du kommer til at have en bred kontaktflade både internt i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og med vores tætte samarbejdspartnere i fagstyrelser og Skatteministeriets departement, så det er afgørende, at du er god til at samarbejde og skabe netværk på tværs. Vi lægger stor vægt på, at du er en god kollega, der bidrager til kontorets samlede trivsel.

Du kan se frem til at arbejde i en dynamisk atmosfære, hvor vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone, samtidig med at vi tager ansvar og har høje ambitioner. Vi hjælper hinanden og arbejder tæt sammen om at løse de forskellige opgaver for at øge kvaliteten i alt, hvad vi arbejder med, og vi bestræber os på, at opgaverne kan løses af flere medarbejdere, så man har mulighed for sparring og hjælp.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 11. januar 2022. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Ann-Sofie Tjørnehøj på 7238 9060. Tiltrædelse hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende.

Der kan i forbindelse med rekrutteringsprocessen inddrages en personanalyse og en logisk test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Dit arbejdssted vil indtil videre blive Nybrovej 116, 2800 Kongens Lyngby. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Kongens Lyngby
  • Tirsdag den 11. januar 2022

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0