Direktionssekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Er du glad for en alsidig hverdag med en bred kontaktflade? Kan du bevare dit rolige overblik og fastholde dit imødekommende væsen, når flere kolleger kalder på din assistance? Er det værdifuldt for dig at arbejde i en ambitiøs organisation med tydelige værdier om ordentlighed, ærlighed, tillid og fællesskab?

Så send os din ansøgning, vi glæder os til at læse den.

Interessant og bred opgaveportefølje Du kommer i din hverdag til at betjene den samlede direktion, som består af 5 personer, der har behov for diverse administrativ assistance, som vil variere afhængigt af årets gang. Herforuden har du ansvaret for din egen opgaveportefølje, som du balancerer i forhold til direktionens behov.

Dine opgaver er af både strategisk, praktisk og koordinerende karakter, bl.a.:

  • Du sikrer at årets mange store og mindre arrangementer planlægges rettidigt af de arrangementsansvarlige, og du bistår i forbindelse hermed. For en række arrangementer er du arrangementsansvarlig. Der er typisk tale om mødeaktiviteter i administrative udvalg, kursusafvikling, udviklingsarrangementer, rejsegilder på vores byggeprojekter og deslige.
  • Du er ansvarlig for vores kursusadministration, herunder sikrer du at vi modtager relevante godtgørelser og tilskud
  • Du sikrer en fornuftig kalenderadministration for direktionen for så vidt angår årets større arrangementer og begivenheder
  • Du bistår direktionen i forbindelse med planlægning, afvikling og opfølgning på bestyrelsernes møder. Du er systemansvarlige for vores elektroniske bestyrelsessystem Board Office
  • Du er vores imødekommende og smilende ansigt i receptionen, hvor du tager hånd om telefonhenvendelser på hovedtelefonnummeret, gæstemodtagelse, modtagelse af post, e-post og pakker
  • Du er ansvarlig for en række indkøb, herunder kontorforsyning
  • Du bliver ansvarlig for etableringen og faciliteringen af et sekretærnetværk på tværs af vores organisation, hvor videndeling sikres og hjælp på tværs af organisationen koordineres
  • Hertil komme en række ad hoc-opgaver

Vindende væsen, roligt gemyt og positiv livsanskuelse Vi søger en kollega der kan bidrage til vores opgaveløsning med høj faglighed, stolthed og ansvarlighed samt gå-på-mod. Du har en helhedsorienteret tilgang til opgaveløsningen, og du kommunikerer respektfuldt i din dialog med kolleger kunder og samarbejdspartnere. Du evner at sætte dig i andres sted og forstå problemer og dilemmaer fra andres perspektiv.

Du er proaktiv og opsøgende i din indsamling af viden og du er forudseende i din opgaveudførelse.

Du møder med virkelyst og glædes ved at bidrage til, at vi lykkes med at yde tryg og hjertevarm pleje og omsorg til de mennesker, der har valgt at bo i vores HJEM.

En arbejdsplads med hjertet på rette sted Som vores nye kollega kan du forvente at blive budt velkommen i et fællesskab hvor ordentlighed og respekt for det enkelte menneske ligger os på sinde. Vi vægter et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor du får frihed under ansvar, indflydelse på opgaveløsningen, og mulighed for reelt at gøre en forskel der kan mærkes hos den enkelte beboer og patient.

Vi prioriterer et balanceret arbejds- og privatliv, hvorfor vi både har flexordning, mulighed for hjemmearbejde, gode løn- og ansættelsesvilkår, sundhedsordning, kompetenceudvikling og efteruddannelsesmuligheder, en personaleforening der aktivt bidrager til at binde os alle sammen, ligesom vi prioriterer en sjov, rar og videndelende hverdag sammen.

Ansøgning samt løn- og ansættelsesvilkår Danske Diakonhjem har tiltrådt de kommunale overenskomster og dine løn- og ansættelsesvilkår vil være omfattet heraf. De første 3 måneder af din ansættelse vil være på prøve.

Stillingen er ledig idet vores nuværende sekretær, ønsker at prioritere tid til familien. Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling på gennemsnitligt 37 timer pr. uge.

Dit arbejdssted er vores hovedkontor i Vejle, Skomagervej 11.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Danske Diakonhjem på 76 40 14 00 og spørge efter Pia Vestergaard Pagh, Kim Jørgensen eller Janni Malberg.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kollega.

Send din ansøgning til stillingen via linket senest den 14. august 2022.

I forbindelse med din ansøgning vil vi bede dig om at besvare en præferenceprofilanalyse fra Garuda.

Danske Diakonhjem opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Vejle
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Direktionssekretær (studiejob) i Sydjylland

    StudiejobbetI dette studiejob vil du få opgaver inden for forskellige områder hos virksomheden. Din primære opgave vil dog blive at assistere virksomhedens direktør og økonomichef. Dine opgaver vil..
    • Direktionssekretær
    • Sydjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som direktionssekretær i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte direktionssekretær i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal direktionssekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte direktionssekretær i Vejle over tid

Dato Alle jobs som direktionssekretær
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0