Finansiel Rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønshøj

Lån & Spar søger en topmotiveret Finansiel Rådgiver til Brønshøj. Her bliver du en del af et team på 9 kompetente medarbejdere med fart over feltet.

Frihed, tillid og fællesskab er nøgleordene i Rådgivningscenter Brønshøj, som skaber en spændende hverdag med mulighed for både faglig- og personlig udvikling.

Rådgivningscentret er beliggende i et spændende markedsområde, som byder på både andels - og ejerboliger og stor kundetilgang.

Jobbet
Den finansielle rådgiver i Lån & Spar er generalist på privatkundeområdet og rådgiver om alle aspekter af den private kundes økonomi. Du bliver personlig rådgiver for din egen kundeportefølje.

Du skal derfor være:

- God til at snakke med mennesker og vinde deres tillid.

- Du skal være positiv og se muligheder fremfor begrænsninger.

- Du skal være ihærdig, arbejdsom og gå efter at vinde alle forretninger.

Vi forventer at du er proaktiv, salgsorienteret og elsker at holde kundemøder. Du kommer "hele vejen rundt" i din rådgivning og får dermed kortlagt dine kunders behov og hjælper dem med at finde de bedste løsninger, som opfylder deres behov og drømme.

Faglige kompetencer
- Du er uddannet indenfor den finansielle sektor og har gennemført Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

- Erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje.

- Allround viden på fagområder indenfor bolig, pension og investering.

Lån & Spar - du bliver en del af en succesfuld bank
Lån & Spar blev grundlagt i 1880 med det formål at skabe en helt ny bank, der gav almindelige mennesker mulighed for at låne penge på rimelige vilkår. I dag samarbejder vi med mere end 50 faglige organisationer og foreninger. Mange af dem er også i vores ejerkreds.
Lån & Spar er kendetegnet ved en uformel organisation, hvor vi, på tværs af rådgivningscentre og stabsfunktioner, arbejder tæt sammen hen imod vores fælles mål. Hos os er det naturligt at tage ansvar og initiativ i hverdagen, og vi lægger vægt på at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi sætter høje standarder for at være et attraktivt valg for vores kunder, hvor nøgleordene er kompetent og personlig rådgivning. Vi er en virksomhed i vækst, og vi oplever stor interesse for vores bank.

I Lån & Spar har vi et stærkt fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling. Vi tror på potentialet i vores medarbejdere og på, at vi kan og vil udvikle os. Derfor bakker vi op om vores medarbejderes udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.

Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Lån & Spar ved at klikke her: Mød vores medarbejdere

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Information om COVID-19
Vi følger myndighedernes anbefalinger for den aktuelle sundhedssituation, vi tager vores forholdsregler og sikrer maksimal sikkerhed for både kandidater og vores medarbejdere. Derfor vil alle kommende fysiske møder blive erstattet med online eller telefoniske møder, indtil det igen er sundhedsmæssigt forsvarligt at mødes fysisk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønshøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Brønshøj

Lignende jobs

  • Treasury Manager

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Finansmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Private Banker til Private Wealth Management

    Er du motiveret af at skabe enestående kundeoplevelse? Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område - og samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende p..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Brønshøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Brønshøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Brønshøj over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0