Finansiel Rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Er du vild med at tale med kunder? Få familiers drømme til at gå i opfyldelse, når de skal ud og købe bolig? Finder du altid en løsning, fordi du bare vil gøre det bedste for de mennesker, du sidder overfor? ? så er et job i Lån & Spar lige noget for dig.

Vi søger lige nu to Finansielle Rådgivere til Rådgivningscenter Søborg. Vi har både brug for en allround rådgiver samt en rådgiver med erfaring og interesse indenfor pensions- og investeringsområdet.

Vores rådgivningscenter i Søborg er et af vores nyere rådgivningscentre, som er i rivende udvikling. Rådgivningscenteret ligger to minutters gang fra Ismageriet på Søborg Hovedgade og kun tyve minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Her bliver du en del af et lille fantastisk team fyldt med engagerede, positive og fagligt dygtige medarbejdere. Vi spænder over alt fra stor erfaring til under uddannelse, og vi bidrager med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Fælles er, at vi alle brænder for at give de bedste kundeoplevelser til rådgivningscentrets kunder. Kundetilfredshed og kundeservice er vi rigtig dygtige til her i Søborg. Kunderne skriver blandt andet i deres tilbagemeldinger, at der er en god stemning og en uformel tone, og at de kan mærke vi har det godt.

Hos os får du en spændende hverdag fyldt med gode kunder, stor indflydelse på din egen arbejdsdag samt gode udviklingsmuligheder.

Du skal tale med kunder
Som finansiel rådgiver i Lån & Spar skal du være god til at komme hele vejen rundt om kunden og hjælpe dem med at finde de bedste løsninger, som opfylder deres behov og drømme.

I forlængelse af dialogen med kunden vil det være din opgave, at foretage de økonomiske beregninger og kreditvurdere kunden. Når du har haft denne dialog med kunden, vil det efterfølgende papirarbejde blive klaret af dine dygtige kollegaer i supportafdelingen. På denne måde har du mere tid til at gøre det, som vi ved du er bedst til ? tale med dine kunder.

Dig som rådgiver
Den finansielle rådgiver i Lån & Spar er generalist på privatkundeområdet og rådgiver om alle aspekter af den private kundes økonomi. Da du bliver personlig rådgiver for din egen kundeporteføljer forventer vi, at du er:
- Proaktiv og resultatorienteret.
- God til at snakke med mennesker og skabe relationer.
- Positiv og har evnen til at se muligheder fremfor begrænsninger.
- Ihærdig, arbejdsom og at du går efter at vinde alle forretninger.
- Trives i en tempofyldt hverdag og kan bevare overblikket, selv når det går stærkt.
- Er en holdspiller, der er ambitiøs på egne og afdelingens vegne og som helt naturligt opsøger sparring og tilbyder sin hjælp.

Faglige kompetencer
· Du er uddannet indenfor den finansielle sektor.
· Du har erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje.
· Allround viden på alle fagområder evt. med hovedvægt på pensions- og investeringsområdet.

Lån & Spar - du bliver en del af en succesfuld bank
Lån & Spar blev grundlagt i 1880 med det formål at skabe en helt ny bank, der gav almindelige mennesker mulighed for at låne penge på rimelige vilkår. I dag samarbejder vi med mere end 50 faglige organisationer og foreninger. Mange af dem er også i vores ejerkreds.
Lån & Spar er kendetegnet ved en uformel organisation, hvor vi, på tværs af rådgivningscentre og stabsfunktioner, arbejder tæt sammen hen imod vores fælles mål. Hos os er det naturligt at tage ansvar og initiativ i hverdagen, og vi lægger vægt på at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi sætter høje standarder for at være et attraktivt valg for vores kunder, hvor nøgleordene er kompetent og personlig rådgivning. Vi er en virksomhed i vækst, og vi oplever stor interesse for vores bank.

I Lån & Spar har vi et stærkt fokus på arbejdsglæde, trivsel og udvikling. Vi tror på potentialet i vores medarbejdere og på, at vi kan og vil udvikle os. Derfor bakker vi op om vores medarbejderes udvikling gennem både interne og eksterne udviklingsforløb.

Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Lån & Spar ved at klikke her: Mød vores medarbejdere

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Information om COVID-19
Vi følger myndighedernes anbefalinger for den aktuelle sundhedssituation, vi tager vores forholdsregler og sikrer maksimal sikkerhed for både kandidater og vores medarbejdere. Derfor vil alle kommende fysiske møder blive erstattet med online eller telefoniske møder, indtil det igen er sundhedsmæssigt forsvarligt at mødes fysisk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Debitorspecialist til international virksomhed

    Fri kontakt
    Kunne du tænke dig at være medansvarlig for opbygningen af AR-processer i et nyopstartet Shared Service Center? Har du solid erfaring med Account Receivables? Kan du arbejde projekt- og samarbejdsorienteret? Så er det nok lige dig, vi søger!
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Seniorprivatrådgiver til Internationale privatkund...

    Vil du være med til at passe godt på vores kunder, imens de er bosat i udlandet? Brænder du for at skabe den helt særlige kundeoplevelse og løsning? Så er du måske vores nye kollega i International..
    • Finansmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Seniorkonsulent til HR Development

    Er du passioneret for medarbejderudvikling og trives du i krydsfeltet mellem konceptdesign, læring og change management? Vi søger en seniorkonsulent i HR Development, der kan bidrage til vores meda..
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Finansbachelor praktikanter

    Er du i gang med at uddanne dig til finansbachelor, og leder du efter den optimale praktikplads? Vil du prøve kræfter med din viden om pension og forsikring i Danmarks førende pensionsselskab? Som .
    • Finansmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Søborg over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3