Konsulenter søges til vores afdeling indenfor betalingsmarkedet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

NORTH - Financial Procurement søger flere ambitiøse, resultatorienteret og salgsdrevne konsulenter og chefkonsulenter, der har lyst til at udfordre de normale standarder inden for betalingsmarkedet, præge sine egne arbejdsopgaver, og med mulighed for stor faglig og personlig udvikling, idet vi er en virksomhed i vækst.

Som konsulent eller chefkonsulent hos NORTH - Financial Procurement vil du få muligheden for at blive en del af en virksomhed, som er i vækst. Du vil få stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og opleve, at dine indsatser giver synlige resultater. Du vil blive en del af et team, som er yderst ambitiøst, som drives af udvikling og forandring til fordel for vores kunder.

Du vil opleve store frihedsgrader og arbejde med support fra analytikerne, der assisterer på dine cases. Desuden vil der være masser af sparring internt, hvilket vi vægter meget højt.

Din rådgivning vil være med udgangspunkt i at opnå de bedste individuelle løsninger til vores kunder, hvorfor du løbende vil have kontakt til danske, nordiske og internationale betalingsaktører, hvilket gør at du opnår en endnu bedre og dybere indsigt i markedet.

Dine arbejdsopgaver

Som konsulent og chefkonsulent vil dine primære arbejdsopgaver bestå af følgende:
  • Være akkvisitiv overfor nye kundeemner i form af mellemstore og store virksomheder, samt samarbejde med kollegaer i andre NORTH forretningsområder omkring kundeemner
  • Uvildig rådgivning inden for betalingsløsninger samt betalingstyper
  • Ansvarlig for hele rådgivningsprocessen, som bl.a. kan indeholde en analyse, faglig vurdering af kundens betalingsløsninger og betalingstyper, et udbud samt konkrete anbefalinger, hvor vi guider kunden
  • Dialog og forhandling med betalingsaktører


Dine kompetencer

Vi søger en ekstrovert person, der har arbejdet og rådgivet mellemstore virksomheder i +3 år hos f.eks. en betalingsaktør, it-virksomhed eller har stor interesse indenfor betalingsmarkedet.
Du har gerne en form for finansiel uddannelse og ballast.
Det er essentielt, at du er selvmotiverende og arbejder selvstændigt og struktureret, idet du får ansvaret for din egen dagligdag, selvom vi naturligvis tilføjer de bedst mulige rammer hertil.

Hvorfor NORTH - Financial Procurement?

I NORTH har vi en uformel omgangstone og du vil blive en del af en virksomhed, som er i vækst og har bevist, at der er et marked for uvildig finansiel rådgivning til mellemstore og store virksomheder. Arbejdsmiljøet er dynamisk og med høj faglighed.
Din dagligdag vil være afvekslende, udfordrende og lærerig. Dette vil medvirke til, at du hurtigt udvikler dine faglige kompetencer. Vi er meget resultatorienteret og ønsker at virksomhedens succes skal komme alle til gode.

I januar 2022 flytter vi til vore nye lokaler centralt i Lyngby tæt på Lyngby station.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, som bl.a. indeholder, pension, sundhedsforsikring, tandforsikring samt ulykkesforsikring

Ansøgningsfrist: 10/11/2021

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Partner Benjamin Feldman på tlf.nr. 60609149 eller Partner Thomas Høgh Jensen på tlf.nr. 60602792. Vi afholder løbende samtaler.

Den finansielle sektor og betalings-markedet er i disse år i fuld forandring. NORTH - Financial Procurement har, som uvildig finansiel rådgiver, specialiseret sig i optimering af virksomhedernes finansielle produkter, betalingsløsninger og betalingstyper.

Vi bidrager til at opnå ideelle individuelle betalingsløsninger og priser for den enkelte virksomhed ved de finansielle aktører bl.a. betalingsaktører. Dette sker med afsæt i en dybdegående analyse og vurdering. Vi har over de seneste 3 år rådgivet + 100 mellem og store virksomheder og har i dag en markedsledende position på det danske marked med masser af potentiale for yderlig vækst.

Om NORTH - your risk guide
NORTH er den eneste aktør i Danmark som kan levere helhedsorienteret rådgivning inden for forsikring, pension, financial procurement og realkreditfinansiering. NORTH henvender sig til virksomheder og den offentlige sektor – samt ikke mindst deres medarbejdere.

NORTH er et samlet og stærkt dansk rådgivningshus med fokus på at hjælpe kunderne med deres udfordringer og muligheder i et stadigt mere komplekst finansielt univers.

NORTH hjælper og guider med de rigtige løsninger, produkter og priser, når kunderne skal identificere og træffe de rette valg. NORTH koncernen består af 110 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere i de fire rådgivningsvirksomheder. NORTH kan besøge kunder i hele landet via landsdækkende kontorer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0186af13)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Kongens Lyngby over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1