Afdelingsleder til Lillevang Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Vi søger en udviklingsorienteret og nærværende leder til indskolingen på afdeling Skovvang.

Lillevang Skole er en distriktsskole med to afdelinger, 0. - 5. klasserne på afd. Skovvang og 6. - 9. klasserne på afd. Lillerød. Derudover har vi specialklasser, modtageklasse og Centerklasser. Skolen rummer ca. 800 elever på det almene område og ca. 60 elever i de forskellige gruppeordninger. Skolen ligger ti minutters gang fra S-toget, tæt på naturen og grønne områder.

Som afdelingsleder af indskolingen skal du arbejde tæt sammen med medarbejderne, elever og forældre i 0.-3. klasse og den øvrige ledelse. På afdeling Skovvang består ledelsen af en daglig leder, en SFO-leder, en leder af vores Centerklasser og dig som leder af indskolingen. Du er forankret i folkeskolens værdisæt og ønsker brændende at udvikle den danske folkeskole. Vi ser gerne, at du har en diplomuddannelse i ledelse af offentlige institutioner eller tilsvarende, eller som minimum, at du ønsker at påbegynde en diplomuddannelse.

På Lillevang Skole har vi fokus på fællesskabet som ramme for personlig og faglig udvikling. I skolens hverdag vægter vi den demokratiske dannelse, og ønsker at bidrage til en forbedring af klodens fremtid - det betyder blandt andet, at vi arbejder strategisk med at gøre FN’s verdensmål og børnekonvention til en naturlig del af skolens hverdag. Skolen er certificeret som rettighedsskole under UNICEF.

Vores børne- og læringssyn i Allerød Kommune er baseret på, at børn og unge skal udvikle sig til hele mennesker, hvor både faglige, personlige og sociale kompetencer er lige vigtige. Vi tror på, at alle tre kompetenceformer er afgørende for et velfungerende og berigende liv med trivsel og aktiv deltagelse i de fællesskaber, børn og unge indgår i.

Du kan læse mere om Allerød Kommunes børne- og læringssyn og børne- og ungepolitik her: link

Skolens lærere og pædagoger er organiseret i årgangsteams, og i den kommende periode har vi en fælles opgave med at få elementerne i Allerød kommunes børne- og læringssyn og skolens visioner integreret i det daglige arbejde. Vi har en uhøjtidelig, seriøs omgangsform, hvor humor er en del af hverdagen.

Du bliver en del af Lillevang Skoles ledelsesteam, der ambitiøst arbejder for en fortsat udvikling af distriktsskolen som et sammenhængende og foretrukket tilbud for distriktets børn og forældre. Du skal således medvirke til at skabe ejerskab og engagement for vores fælles skole.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj Social Kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kernekompetence – at skabe værdi for borgerne.

Om dig
Du brænder for udviklingen af inkluderende læringsmiljøer, og er forankret i forståelsen af, at vi møder alle børn og unge med positive og høje forventninger. Du har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges ressourcer– og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses i og forstås ud fra den sammenhæng, som barnet indgår i.

Du er nysgerrig, evner at tænke ud af boksen og kan sammen med andre aktører skabe mulighedsrum og deltagelsesmuligheder for alle skolens elever. Du er optaget af at opbygge skolens kapacitet og har interesse for ledelse af tværprofessionelle team, ressourceteam og vejledere.

Med indlevelse og åbenhed evner du at møde lederkolleger, medarbejdere, elever og forældre og anskue hverdagens små og store udfordringer fra flere perspektiver. Som leder skal du på en gang kunne agere lyttende og anerkendende, men skal også være vedholdende, beslutningsstærk og sætte handling bag ord.

Du forstår vigtigheden af at have fokus på kommunikation og inddragelse, så vi fortsat er en attraktiv arbejdsplads, hvor vi udvikler os sammen. I samarbejde med den daglige leder sætter du tydelig retning for det daglige arbejde.

I en distriktsskoleorganisering med flere afdelinger kan du se værdien i et tæt ledelsessamarbejde på tværs af afdelingerne, og du bidrager nysgerrigt og engageret til den løbende ledelsesteamudvikling.

Du er skarp i følgende kompetencer og områder, eller er klar på at videreudvikle dig inden for dem:
  • Ledelse af medarbejdere, pædagogisk og administrativt
  • Ledelse af teams
  • Ledelse af vejledere
  • Ledelse af pædagogisk og organisatorisk udvikling
  • Stærk i kommunikation, både mundtligt og skriftligt
  • Mindre ledelsesadministrative opgaver efter kvalifikationer


Vi tilbyder
  • En skole, hvor vi er optaget af at lave god skole sammen!
  • En mangfoldig børnegruppe
  • En engageret og kompetent medarbejdergruppe der vil skolen og hinanden
  • Mulighed for at sætte præg på hverdagen
  • Et samarbejde i det daglige, hvor vi er nysgerrige på potentialer og på at gå nye veje
  • Et ligeværdigt ledelsesteam hvor faglighed, engagement, loyalitet og humor er kendetegnende
  • En flad ledelsesstruktur hvor medarbejdere inddrages i skolens udvikling


Generelt om stillingen
Som afdelingsleder refererer man til distriktsskolelederen, men er ansvarlig for selvstændige områder. Der refereres derudover i faglige spørgsmål til den daglige leder på afdelingen. Opgavefordelingen aftales og beskrives, så det er meningsfuldt i forhold til distriktsskolelederens, den daglige leder og den nye afdelingsleders
kompetencer.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at rette henvendelse til distriktsskoleleder Tue Bach Andersen 51 15 74 75, eller daglig skoleleder Anna Sandell på 61 12 58 65 for mere information om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 4. november 2021.

Der vil blive gennemført to samtalerunder. Første samtale finder sted 8. november 2021 og anden samtale afholdes 15. november 2021. Mellem første og anden samtale vil der blive udarbejdet en personprofil for de kandidater, der fortsætter til anden samtale. Inden anden samtale vil der vil være et opfølgende interview.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0239562c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Allerød
  • Torsdag den 04. november 2021

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Allerød over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0