Forretningsorienteret Business Analyst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense SV

Vi søger en Business Analyst til et administrativt team, der understøtter vores forretning med data i forhold til Salg, Marketing og Trading.

Du har evne og lyst til at arbejde med data- og automatiseringsprojekter, hvor vi digitaliserer og skaber data-flow på tværs af forretningen. I samarbejde med Energi Fyns øvrige afdelinger skal du bidrage med at opbygge praktisk fortrolighed med mulige teknologier og redskaber omkring databehandling. Din primære funktion vil være at supportere og understøtte med at skabe forretningsmæssig og økonomisk transparens.

Proaktive analyser af komplekse data
Med reference til chefen for Administration & Handel er dit primære ansvarsområde at:

  • Analysere og synliggøre resultater og opspore forbedringsmuligheder
  • Levere dataudtræk og KPI-analyser
  • Deltage i tværgående data- og automatiseringsprojekter

Du vil derfor bruge en stor del af din tid på at:

  • Udarbejde rapporter på el og gas
  • Udvikle præsentationsmateriale, statistikker og analyser, der understøtter forretningen
  • Sikre data til kunde og afsætningsstatistikker
  • Anvende data til analyser, der sikrer performance på kunder og produkter.
  • Sikre, at vi får optimal forretningsmæssig udnyttelse af data

Din succes afhænger af din evne til at identificere muligheder i brugen af data og med afsæt i datagrundlaget give handlingsorienteret indsigt. Du kan sikre datakvalitet og struktur på store komplekse datamængder, og du bidrager gerne med egne initiativer og observationer.

Stærk analytisk profil med kommerciel forretningsforståelse
Du har en længere videregående uddannelse indenfor it, data, matematik, økonomi, eller lignende. Men vigtigst er, at du er en stærk analytiker og behersker Excel, PowerBI og gerne SQL. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med store mængder data og draget konklusioner fra disse data.

Du forstår forretningsprocesser og de tilknyttede data således, at du kan være en solid sparringspartner, der proaktivt er nysgerrig på at forvandle data til let forståelige konklusioner og handlinger. Du er passioneret omkring at skabe resultater sammen med andre, og dine evner til at kommunikere gør, at du naturligt skaber relationer og netværk i forretningen.

Moderne og velkonsolideret energikoncern
Du får en moderne og velkonsolideret energikoncern i ryggen og et team af kompetente kolleger. Med udgangspunkt i en helhedsorienteret og værdiskabende tilgang prioriterer vi et godt samarbejde og den enkeltes faglige og personlige udvikling. Derfor søger vi en Business Analyst, der fagligt og menneskeligt passer til vores værdier: Ansvarlig, Engageret og Udvikling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Odense SV
  • Onsdag den 16. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som finansmedarbejdere i Odense SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte finansmedarbejder i Odense SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal finansmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte finansmedarbejdere i Odense SV over tid

Dato Alle jobs som finansmedarbejdere
8. august 2024 1