Forretningsudvikler til innovations lab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Forretningsudvikler til innovations lab


Er du digitalt nysgerrig? Eller har du en energifaglig baggrund? Brænder du for at gøre en forskel for den grønne omstilling? Så er en stilling i Energinet Systemansvars innovation lab måske noget for dig?

Innovation og digitalisering er væsentlige forudsætninger for at lykkes med den grønne omstilling af energisystemet til at være 100% baseret på vedvarende energi. I Energinet Systemansvar har vi etableret et innovations lab kaldet Open Door Lab, hvor vi har fokus på at fremme datadrevet innovation i energisystemet og understøtte udvikling af nye digitale initiativer og forretningsmodeller gennem åben innovation i samarbejde med virksomheder og energimarkedsaktører.

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til dit arbejde.

Samarbejde med eksterne virksomheder om datadrevet innovation i energisystemet

Du bliver en del af afdelingen Data og Systeminnovation, som arbejder med data, digitalisering og innovation. Afdelingen består af 15 kolleger fordelt på to teams med en høj faglighed, humor og tillid til hinanden.

Som forretningsudvikler indgår du i innovationsteamet, hvor du er med til at drive og videreudvikle Open Door Lab. Du bidrager her til at skubbe på den innovative og digitale flyvehøjde på fremtidens grønne løsninger. Vi samarbejder via Open Door Lab med mange forskellige samarbejdspartnere, fordi vi tror på, at løsningerne på både kendte og ukendte udfordringer omkring den grønne omstilling, skal findes i et samarbejde på tværs af energiøkosystemer. Det kan være alt fra et enkelt møde til workshops, innovationssprint, hackatons, events og længerevarende innovationsforløb.

Med din fremadskuende og nysgerrige tilgang opsøger du nye samarbejdspartnere og bidrager aktivt til at udvikle nye løsninger

Vi søger to nye kollegaer til innovationsteamet, der har stor viden og erfaring på enten det digitale område eller det energifaglige område. Har du erfaring og viden inden for begge områder, er det kun en fordel. Dine primære opgaver bliver at:

  • Opsøge nye vigtige problemstillinger og samarbejde tæt med forretningens problemejere og eksterne parter om at forme innovationsudfordringer
  • Bidrage aktivt til at scope innovationsforløb som fx sprints, beskrive cases, opstille hypoteser og afklare forventninger med deltagere
  • Deltage i innovationsaktiviteter som sprints og hackathons og tage en drivende rolle i at tænke i nye baner ved at bringe din faglige viden på enten det digitale og/eller det energifaglige område i spil
  • Deltage i netværksarrangementer og opsøge nye samarbejdsmuligheder og -partnere
  • Fokuseret research på trends, nye løsninger og nye mulige samarbejdspartnere inden for det digitale, det teknologiske og/eller det energifaglige område

Som person er du nysgerrig og tilegner dig ny viden hurtigt – også uden for dit fagområde. Du netværker naturligt med både eksterne og interne samarbejdspartnere. Du trives godt med at arbejde med komplekse problemstillinger og evner at tage abstrakte problemstillinger og gøre dem konkrete. Du tænker teknologi naturligt ind i forretningsudvikling og spotter nye behov i forretningen, så innovationsudfordringerne altid er koblet til strategiske mål. Du motiveres af at arbejde tæt sammen med gode kollegaer i et agilt team, hvor I løbende prioriterer, hvad der giver mest værdi at fokusere på.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest d. 28. november. Vi håber at kunne afholde 1. samtaler d. 2 og 3. december og 2. samtaler d. 16. og 17. december. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Gitte Schjøtt-Kristensen på telefon 51 67 79 02. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • Fredericia
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2