Ingeniør til Danmarks nye energi-Øer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Ingeniør til Danmarks nye energi-Øer


Som ingeniør med erfaring fra udvikling af store bygge- og anlægsprojekter får du mulighed for at bidrage til den grønne omstilling ved at skabe innovative løsninger og medvirke i udviklingen af Danmarks nye energi-øer. I Energinet arbejder vi mere end 50 ansatte i udviklingen af Danmarkshistoriens største infrastrukturprojekt, der er en central del af den grønne omstilling. Som medarbejder i afdelingen Konstruktioner bidrager du til grundlaget for realiseringen af projektet. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia i Energinet Eltransmission A/S - med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde

Du bliver en central spiller i udviklingen af energi-øerne

Energiø-projekterne er udviklingsorienterede med en lang tidshorisont, der kendetegnes ved høj kompleksitet på teknik og kommunikation. Som ingeniør vil du sammen med kolleger fra afdelingen Konstruktioner indgå i projektets tekniske arbejde og leverancer i et tæt samarbejde med projektets øvrige områder. Du skal med din faglighed kunne navigere i et stort løsningsrum, hvor du løbende faciliterer og bidrager med tekniske analyser og anbefalinger.

Som ny medarbejder vil du med din bygge- og anlægstekniske viden bidrage med:

  • Udarbejde design og konceptbeskrivelser for Energinet anlæg.
  • Analyse, vurdering og udvikling af tekniske løsninger.
  • Vurdering og planlægning af tid og økonomi for bygge- og anlægsaktiviteter og afdækning af grænseflader mod andre aktører og samarbejdspartnere.
  • Indgå i internationalt samarbejde.
  • Bidrage til anskaffelsesstrategier
  • Bidrage til plan- og miljøprocesser.
  • Udarbejde udbudsmateriale, herunder bl.a. tekniske specifikationer.

På sigt er det forventningen, at du, i takt med at projektet realiseres, vil varetage kontraktstyring.

Du kan se frem til et job med alsidige opgaver, hvor du skaber professionelle samarbejdsrelationer til såvel leverandører som kolleger fra mange forskellige fagdiscipliner - bl.a. fordi du er afhængig af et godt samarbejde med fx myndigheder og leverandører, for at projekterne kan lykkes.

Samarbejdsorienteret og kommunikativ dygtig profil

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som ingeniør (diplom eller civil) med minimum 5 års erfaring med bygge- og anlægsrelaterede projekter fx fra rådgivende ingeniørfirmaer. Dette har givet dig indsigt i opgavestyring og erfaring med byggeteknik, anlægsteknik og gerne bygningstekniske installationer i relation hertil. Du har ideelt også kendskab til udbudsprocesser og anskaffelsesstrategi, kontraktstyring (gerne AB, ABR og FIDIC) og forhandlinger. Derudover har du erfaring med planlægning af økonomi og tid. Da du kommer til at kommunikere med såvel danske som udenlandske samarbejdspartnere, er det er vigtigt, at du er god til at kommunikere i skrift og tale på både dansk og engelsk.

Da du får en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du er imødekommende, samarbejdsorienteret og har fokus på at skabe de gode og langsigtede løsninger. Du er forstående og lyttende og formår at kommunikere og skabe et fagligt grundlag for beslutninger. Du er fleksibel med et godt overblik og trives i et miljø, hvor du i høj grad er med til at forme dine opgaver og på baggrund heraf skabe retning og resultater.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning”, så vi har det senest den 28. november 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Boisen på telefon 61 24 44 32 eller senioringeniør Lars Nielsen på telefon 21 27 16 27. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

  • Autotekniker søges til [xxxxx] Esbjerg, Måde

    Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder, men vi mangler dig, så vi kan opretholde den gode service.Du bliver en del af et velfungerende team i Måde, hvor ingen er for fin til at tage en ekstr..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Teamleder på centrallageret i Vejen

    Er der en naturlig leder gemt i dig, og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du styr på processerne, kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og kan du lide at arbejde om eftermiddag..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info
  • Øvrige i Børkop

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7080 Børkop
    • Øvrige
    • Børkop
    Få mere info
  • Manager, Solar School

    Er der en inspirerende facilitator/rådgiver gemt i dig og kan du lide at arbejde med mennesker? Har du modet og lysten til at være ”frontfigur”, når vi sammen med vores samarbejdspartnere byder vel..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. oktober 2024 35
3. oktober 2024 34
2. oktober 2024 34
1. oktober 2024 35
30. september 2024 36
29. september 2024 37
28. september 2024 37
27. september 2024 38
26. september 2024 37
25. september 2024 35
24. september 2024 36
23. september 2024 36
22. september 2024 33
21. september 2024 33
20. september 2024 33
19. september 2024 33
18. september 2024 35
17. september 2024 34
16. september 2024 35
15. september 2024 35
14. september 2024 36
13. september 2024 35
12. september 2024 37
11. september 2024 35
10. september 2024 36
9. september 2024 33
8. september 2024 37
7. september 2024 37
6. september 2024 37
5. september 2024 34
4. september 2024 34