[xxxxx] søger konsulent til forretningsudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Tine Barlebo Rasmussen HR-konsulent 72273460

Bech-Bruun er i rivende udvikling og med et højt ambitionsniveau arbejder vi målrettet for konstant at markere os i front på markedet. Til at løfte den agenda har vi brug for en konsulent med interesse for både forretningsudvikling og drift.

Om jobbet
Du bliver en del af vores afdeling Forretningsudvikling & Strategiplanlægning, der blandt andet har ansvar for udvikling og gennemførelse af nye forretningsinitiativer og projekter, der skal bidrage til at opnå vores strategiske målsætninger. Du kommer således til at spille en vigtig rolle i forhold til koordinering og implementering af forskellige strategiske forretningsaktiviteter, og du skal være med til at udarbejde nødvendige forretningsmæssige analyser samt bistå med markedsresearch.

En anden vigtig del af rollen som konsulent bliver at koordinere og besvare udbud og pitches i samarbejde med relevante afdelinger. Heri ligger både en del koordinering og opfølgning, men også en høj grad af kreativitet og forståelse for, hvad der er et ”vindende tilbud”, så dette afspejles igennem hele tilbuddet. Tilbudsbesvarelserne er primært i Word og i PowerPoint, hvorfor erfaring med disse it-værktøjer er vigtigt.

Derudover indeholder jobbet en række mindre opgaver af administrativ og driftslig karakter, bl.a. at finde data til forretningsmæssige analyser, generel PowerPoint assistance til forretningen og håndtering i forbindelse med vores internationale rating-proces.

Du kommer til at indgå i et team, hvor vi arbejder tæt sammen og har en hverdag, der er produktiv, konstruktiv og med godt humør. Da vi har en stor berøringsflade på tværs af hele huset, vil du løbende have kontakt til en masse forskellige kollegaer.

Om dig
Du er særdeles stærk skriftligt, og du kan kommunikere klart og tydeligt i både Word og PowerPoint. Desuden er det en fordel at have kendskab til Excel. Derudover er du meget struktureret, har højt fokus på kvalitet og besidder samtidig en god kommerciel forståelse. Vi forestiller os, at du er uddannet cand.merc. eller har en lignende relevant videregående uddannelse, eventuelt kombineret med et par års relevant erhvervserfaring (gerne fra en rådgivningsvirksomhed). Du kan også have erfaring som projektkonsulent eller koordinator.

Derudover lægger vi vægt på, at du er servicemindet, samarbejdsorienteret og trives i en rolle, som er delvis administrativ, delvis kommerciel. Du sætter pris på at arbejde både selvstændigt og i teams, og du tager ansvar for opgaveløsningen. Du er god til at holde hovedet koldt og humøret højt, selv når der er travlt, og deadlines er korte. Sidst men ikke mindst er du et positivt menneske, der bidrager til det gode arbejdsklima og teamånden.

Vi tilbyder
I Bech-Bruun har vi høje ambitioner, flad struktur og en uhøjtidelig omgangstone. Du får mange faglige udfordringer og dygtige og inspirerende kolleger, der gerne deler ud af deres viden og erfaring. Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udvikling, blandt andet i vores eget Academy. Du får også en række attraktive personalegoder som for eksempel fitness- og massageordning og forskellige sportslige, sociale og kulturelle tilbud.

Søg jobbet
Lyder det som noget for dig, så upload din ansøgning, cv og karakteroversigt via vores hjemmeside snarest muligt og senest den 14. november 2021. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for forretningsudvikling og strategiplanlægning Niklas Nikolaj Sørensen på telefon 72 27 37 53.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forretningsudvikler", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forretningsudvikler
  • København Ø
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Forretningsudvikler i København

    Er du en person, der trives med en alsidig arbejdsdag? Kan du lide at identificere forbedringsmuligheder og implementere praktiske løsninger baseret på fakta? Så kunne du være den perfekte kandidat..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, guiding the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero tar..
    • Forretningsudvikler
    • København
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Forretningsudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Forretningsudvikler i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Forretningsudvikler
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forretningsudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte forretningsudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forretningsudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forretningsudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som forretningsudviklere
2. juli 2024 1
1. juli 2024 8
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 9
27. juni 2024 9
26. juni 2024 9
25. juni 2024 9
24. juni 2024 9
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3