HR-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Er du en solid HR-generalist, og formår du at udvikle, omsætte og implementere HR indsatser med blik for organisationens behov og fortsatte udvikling, så er jobbet som HR konsulent i Helsingør Kommune måske noget for dig.

Om opgaverne
Team HR og Arbejdsmiljø understøtter forskellige HR-indsatser i Helsingør Kommune, f.eks. kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere, trivsel og arbejdsmiljø, udvikling af HR-koncepter, strategiske organisationsudviklingsprojekter (fx sygefravær), rekruttering og fastholdelse, personalepolitikker og personalegoder.

Vi er i gang med at nytænke indsatser og aktiviteter samt vedligeholde dét, vi ved, der skaber trivsel, arbejdsglæde og produktivitet på kommunens arbejdspladser. Vi har brug for en kollega med solid dokumenteret erfaring til at være med i den udviklingsproces. Som HR konsulent med generalistkompetencer er du med til at udvikle, implementere og drifte kommunes HR opgaver i et tæt samarbejde med 4 dygtige kollegaer og en teamleder.

Nogle af de centrale opgaver, som du vil skulle arbejde med er:
  • Facilitering af tværgående organisationsudviklingsindsatser og lokale udviklingsprocesser på vores mange arbejdspladser, som fordrer at du har styr på og løbende vedligeholder og udbygger din proceskonsulent-værktøjskasse.

  • Sekretariatsunderstøttelse, som bl.a. betyder, at du kan styre og projektlede på centralt definerede indsatser, selvstændigt udarbejde og følge op på sagsfremstillinger til H-MED og Koncernledelsen samt være sagsbehandler i nedsatte MED-arbejdsgrupper.

  • Koordinering og administration i forhold til udvikling, planlægning og afholdelse af større arrangementer og events.

  • HR-systemer og HR-data (fx APV, trivselsmålinger og sygefravær), hvilket bl.a. betyder, at du skal kunne indtaste, udtrække og analysere på forskellig slags HR-data i vores systemer.


Om dig
Du må gerne have en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau. I praksis ved du alt om, hvad det vil sige at arbejde med HR og arbejdsmiljø i en politisk styret organisation som en kommune. Du har solid erfaring inden for HR området og kan omsætte strategiske HR tiltag til konkrete handlinger.

Du kan have få eller mange års HR-viden og erfaring, men det er vigtigt, at du har et skarpt blik for, hvad en central HR-funktion skaber af værdi og mening for organisationen og dens mange interessenter og forstår at tale HR tæt på den kommunale opgaveløsning og mangfoldige kerneopgave.
  • Du har opdaterede kompetencer som HR-generalist inden for klassisk HR-arbejde i en kommune eller anden offentlig, politisk styret organisation.

  • Du ser og omsætter naturligt dine HR-opgaver ud fra en stærk forretnings- og organisationsforståelse og forstår, hvordan HR strategisk og praktisk understøtter og udvikler organisationen ifht. politiske og administrative prioriteringer, mål og indsatser.

  • Du er en driftssikker projektleder, der går analytisk til værks, har stærke evner ud i at organisere og naturligt tager ejerskab for opgaveløsningen ved at tage initiativ og styre dine opgaver helt til dørs med blik for skarpe deadlines.

  • Du forstår og ser din egen stærke faglighed i et tværfagligt og tværorganisatorisk perspektiv. Du er naturligt tillids- og relationsskabende og færdes hjemmevant og troværdigt i alle relationer, sammenhænge og situationer.


Som HR-generalist favner du både bredt og dybt. Ingen opgave er for kedelig eller for kompleks, og du har den holdning, at du har masser at lære og udvikle dig på inden for et fagfelt, som dagligt giver mening og værdi for organisationen.

Som kollega bidrager du driftssikkert, nysgerrigt og med godt humør til den daglige opgaveløsning. Du er en holdspiller, der byder sig til, når der er brug for en hjælpende hånd i en tempofyldt hverdag.

Som netværker inddrager du ledere og medarbejdere fra kommunens arbejdspladser i opgaveløsningen, ligesom du repræsenterer en vigtig HR-faglighed i de tværfaglige og tværgående samarbejder, vores team har med andre stabsfunktioner.

Om os
HR & Arbejdsmiljø er et område, der er i udvikling i Helsingør Kommune. Vi understøtter arbejdet med udviklingen af det gode arbejdsliv hos ca. 4500 med afsæt i kommunens trivselspolitik.<br /
Som arbejdsplads tilbyder vi:
  • Indflydelse på eget arbejde i et mindre, selvstyrende team på seks, hvor vi både har egne opgaver og ansvarsområder, men også indgår i makkerskaber omkring større HR-indsatser.

  • Et inspirerende og uformelt team med ambitiøse og engagerede kolleger, som er bredt uddannelsesmæssigt sammensat og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt et bredt tilbud af personalegoder.

  • Et miljø, hvor du har mulighed for at øve indflydelse udvikling af ansatte og organisationen gennem HR - tæt på koncernledelsen og MED-organisationen.


Team HR og Arbejdsmiljø udgør sammen med personale- og lønkonsulenter i HR, Løn og Personale den samlede personaleafdeling. Vi er i alt 29 ambitiøse og engagerede kollegaer, som er kendt for et højt fagligt serviceniveau til resten af vores organisation i et arbejdsmiljø præget af hjælpsomhed, seriøsitet og arbejdsglæde. Vi samtænker vores HR-indsatser ind i kommunens strategiske og styringsmæssige tilgang samt nyligt vedtaget 10-årig vision for udvikling af Helsingør Kommune. Du kan læse mere om kommunens vision her samt se organisationsdiagrammet her.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jeanet Hardis på tlf. 4186 9870 eller på mail [email protected] (på nær uge 29, 30 og 32). Du er også velkommen til at kontakte Udviklings- og proceskonsulent Jan Gudnitz på [email protected] (på nær uge 27, 28 og 31), hvis du er nysgerrig på at høre mere om stillingen og teamet.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid med 37 timers arbejdsuge. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsproces
Vi vil gerne modtage din ansøgning senest fredag den 13. august kl. 12.00. Vi afholder første ansættelsessamtale den 25. august i tidsrummet 8.00-16.00. Eventuel anden ansættelsessamtale, måske med forberedelse af en case/opgave, afholdes den 27. august i tidsrummet 8.00-13.00.

Du skal kunne starte i stilling som HR-konsulent i Helsingør Kommune pr. 1. oktober 2021.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Helsingør
  • Fredag den 13. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0