Rekrutteringsfirma

R&D Lab Scientist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lem St

Vestas aircoil har igennem længere tid bevæget sig fra traditionel smedevirksomhed til moderne teknologidrevet virksomhed, hvilket nu sætter yderligere fokus på udvikling af nye applikationer som et væsentligt parameter i at fastholde og udbygge nuværende kunderelationer. Du får direkte reference til en særdeles dedikeret Group R&D direktør og bliver en del af det globale R&D team i en virksomhed, som er i top-3 på globalt plan.

Daglig drift af R&D Lab – Center of Excellence
Som R&D Lab Scientist bliver du ansvarlig for den daglige drift af R&D Lab – Center of Excellence, hvor du skal bidrage til de strategiske mål for R&D Lab og aktivt medvirke til at sætte den fremtidige retning. Endvidere bliver du ansvarlig for projektplanlægning af godkendte projekter samt for opbygning af viden om holdbarhed/udmattelse i metaller og estimering af levetid.

Dine primære opgaver er:

  • Digital modellering af materialer i produktionsprocesser – plastisk deformation
  • Materialevidenskabelig færdighed for at understøtte best in class materialespecifikation til produktion af varmevekslere
  • Metalfremstilling og 3D-print som fremtidig produktionsteknik
  • Støtte udviklingen af Vestas aircoil Digital Twin
  • Fortsætte udviklingen af dele til kølere i kompositmateriale og digital modellering af strukturel styrke af designede komponenter
  • Supportere netværk med nationale og internationale universiteter
  • Deltage i finansierede projekter, der understøtter løbende udvikling af Center of Excellence
  • Patentansøgning om nye opfindelser

Din succes i funktionen måles på din evne til at forbedre teknologikendskabet til produktionsprocesser ved at spille en aktiv rolle i promoveringen af R&D-laboratorium både internt og eksternt. Du evner at sætte opnåelige delmål for generering af ny viden, så du støtter overgangen til en mere teknologibaseret virksomhed. Det er desuden afgørende, at du tager ejerskab for ansøgninger om patenter på nye muligheder og definerer projektomfanget for de projekter, der kører i R&D Lab. Endelig skal du være tovholder for afslutning, rapportering og konklusion på godkendte projekter fra Project Committee i forhold til tid, plan og budget.

Forskningsmæssig tilgang til opgaverne
Vi forventer, du har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør og gerne suppleret med en Ph.d., da en forskningsmæssig tilgang til opgaverne er at foretrække. Du har erfaring fra en industrivirksomhed, hvor du har opbygget et solidt kendskab til og forståelse for at arbejde med metaller, herunder formgivning, udmattelse og levetidsberegning samt strukturel analyse (FEA). Det er en fordel, hvis du har kendskab til kompositter og erfaring med 3D print. Det er væsentligt, at du kan begå dig på engelsk på højt niveau i såvel skrift som tale.

Med en analytisk og vedholdende tilgang arbejder du solidt med tidsplaner og deadline, hvor du sikrer korrigerende handlinger, når det er påkrævet. Du er innovativt tænkende og afsøger nye muligheder og grænser, samtidig med at du evner at arbejde ned i forskelligartede detaljeniveauer og træffe beslutninger ud fra et faktuelt grundlag. Som person er du teamorienteret og giver plads til andre, men kan også træde frem og tage teten, når det er nødvendigt. Du har stærke kommunikations- og samarbejdsevner, som gør dig i stand til at tale i øjenhøjde med andre og bringe kompleksiteten ned, hvor alle kan være med. Andre oplever dig som socialt intelligent med en solid tro på egne evner og en udtalt vilje til at ville lykkes.

Gode karrieremæssige muligheder
Du tilbydes en yderst central rolle i Vestas aircoils igangværende transformation henimod en mere teknologidrevet fremtid, hvor du bliver den udførende i en ”tænketank”-funktion og får mulighed for at blive verdensmester inden for specialet. Samtidig bliver du en del af en markedsledende virksomhed, hvor der er fokus på udvikling og fremdrift. Hvis du er klar til at lægge en ekstra indsats for at få tingene til at ske, er der endvidere gode karrieremæssige muligheder på sigt som eksempelvis personaleansvar, når forretningen vokser, og der skal ansættes flere medarbejdere i R&D Lab.

Arbejdssted: Lem


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lem St.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Lem St

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Lem St

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Lem St over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Lem St over tid

Dato Alle jobs som forskere
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0