Teknisk designer med flair for GIS og data

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Hver eneste dag regner rigtig mange mennesker med HOFOR. Det stiller store krav til vores tekniske løsninger. Vi søger profiler, der forstår vores kunders behov. Medarbejdere, der tager initiativ og gerne vil lære nyt, samtidig med at de er gode til at samarbejde og dele viden.

Som teknisk designer i Design & Dokumentation – Ledningsdokumentation bliver du en del af en sektion, hvor vi har ansvaret for, at HOFORs projekter bliver dokumenteret i rette kvalitet. Vi har ansvaret for, at HOFORs ledningsdata er registreret og vedligeholdt på alle vores forsyningsområder.

Ved hjælp af vores GIS-systemer har vi overblik over HOFORs omfattende ledningsnet, og vi medvirker til at sikre vores rettigheder som ledningsejere. Vi samarbejder med projektledere, planlæggere og driftsfolk, og det er vores ansvar at stille ledningsoplysninger til rådighed for vores eksterne samarbejdspartnere.

Derudover har vi et tæt samarbejde med vores systemdriftsansvarlige om opgradering og udvikling af vores systemer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Vedligeholde, kvalitetssikre og oprette GIS-data primært inden for Vand og Fjernvarme på en systematisk måde
  • Være tovholder på vores arbejde med kravspecifikationer, processer og instrukser
  • Koordinere ønsker og behov fra vores samarbejdspartner, både i forhold til indhold og kvalitet
  • Deltage i arbejdet med at tilpasse vores data til den nye LER-lovgivning
  • Være med til at ”gribe de mange bolde”, der sikrer effektive arbejdsgange

Som en del af Ledningsdokumentation får du 17 dedikerede kolleger, som primært er tekniske designere. Vi sætter pris på sparring og samarbejde, og du kan se frem til at blive en del af en virksomhed, hvor viden og faglighed værdsættes. Du kommer til at indgå et åbent og uformelt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kolleger, hvor du vil bidrage til sektionens arbejde med at sikre data, og at dokumentation bliver leveret til tiden i rette kvalitet.

Teknisk designer med overblik og systematisk tilgang

Vi forestiller os, at du har en baggrund som teknisk designer eller en tilsvarende teknisk uddannelse. Det falder dig naturligt at behandle dokumentation med stor datadisciplin, og du er indstillet på at håndtere mange opgaver sideløbende. Du har erfaring med GIS (Geografiske Informationssystemer), herunder produktion, vedligeholdelse, formidling og udveksling af geografiske data. Det er en fordel, hvis du har kendskab til GIS-systemet G-Technology og/eller Smallworld, men det er ikke en forudsætning.

Vi lægger vægt på, at du er struktureret og vant til at planlægge og prioritere dine opgaver. Da kvalitet er centralt i arbejdet, forventer vi, at du er handlekraftig og resultatorienteret, at du tager rollen som tovholder naturligt og sikrer, at opgaverne følges til dørs.

Du er engageret, tager initiativ og føler ansvar for dine opgaver, samtidig med at du er detaljeorienteret og god til at bevare overblikket. Du trives i at arbejde selvstændigt, men du er også god til at skabe relationer til både kolleger og samarbejdspartnere, og du deler gerne din viden på tværs af organisationen.

Med din positive indstilling skaber du arbejdsglæde hos dig selv og dine kolleger.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling samt bygas og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Byerne vokser, og det er HOFORs vision, at denne udvikling skal være bæredygtig, så man også kan bo i byerne om 100 år.

Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Marianne Gerly, på telefon 2795 4447 (kun uge 34). Du kan også kontakte teknisk designer, Susan Phattima Nielsen, på telefon 2795 4443. Du træffer os bedst mellem kl. 14-15.

Ansøgningsfrist er den 29. august 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 36 og 37, men opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”. Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København S
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i Frederiksberg

    Drømmer du om en rolle som domænearkitekt i et miljø, hvor samarbejde, høj faglighed og en god portion humor er i højsædet? Vil du være med til at designe og definere arkitektur til udvikling på og..
    • Frontendudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København K

    Frontendudvikler søges til organisation/virksomhed i 1260 København K
    • Frontendudvikler
    • København K
    Få mere info
  • Frontendudvikler (studiejob) i København S

    <p>Are you interested in playing an important role in building new features in a scalable platform that empowers and enables organisations to drive sustainability initiatives? </p>.
    • Frontendudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København Ø

    Vil du spille en central rolle i [xxxxx]s digitale udvikling? Er du motiveret af at udvikle arkitekturområdet sammen med dygtige kolleger og med en ny leder ved roret? Så har du chancen nu, da..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København S over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
2. juli 2024 5
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 6
23. juni 2024 6
22. juni 2024 6
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3