Rekrutteringsfirma

Natportierer både på fuldtid og som reserver, Tivoli Hotel & Congress Center - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V



Vil du have et unikt job i en fantastisk branche med gode udviklingsmuligheder?



Har du den nødvendige ro og overblikket til at kunne give gæster fra hele verden en super oplevelse, når resten af byen sover? Som natportier er du ikke alene vores ansigt udadtil. Du er den gode vært, der kan lytte og løse alle slags problemer for gæsterne som godt kan være lidt mere åbenhjertige og sårbare end de normalt er. For sådan er natten, og det er en del af det, der gør det så unikt.

Vi søger lige nu natportierer både på fuldtid og som reserver til vores stilfulde Tivoli Hotel & Congress Center. Du vil komme til at arbejde med kolleger og gæster fra hele verden, og ikke to dage er ens. Selvom du arbejder i de timer hvor de fleste andre sover, vil der være nok at tage fat i og jobbet kræver, at du er god til at prioritere og kommunikere i stressede og pressede situationer.

Den gode vært, problemknuser og administrator

Som natportier er din vigtigste opgave at få gæsterne til at føle sig velkomne og hjemme. Det gør du samtidig med, at du håndterer en række administrative opgaver og holder receptionsområdet pænt og præsentabelt.

Arbejdet består i ind/ud-check samt servicering, af husets gæster i natte/morgentimerne samt en række daglige administrative opgaver. Vi er som minimum to receptionister hver vagt. Vi har også en vagt hver nat fra et vagtselskab, og du vil derfor aldrig stå alene med et problem. Du vil blandt andet også have følgende arbejdsopgaver:

  • At vejlede gæster omkring deres besøg i København fx anbefale restauranter og seværdigheder
  • Administration fx værelsestildeling, gøre kasse op og fakturering
  • Mersalg henvise til hotellets forskellige tilbud
  • Opsalg af værelseskategorier


  • Hvad står vi for?

    Som medarbejder hos Tivoli Hotel & Congress Center bliver du en del af Arp-Hansen Hotel Group, som er en af Københavns største og bedste hotelkæder. Her kan du glæde dig til at komme ind et sted, hvor der er orden i tingene. Det gælder ift. din løn og hotellerne, som alle er velholdte med høj standard. Vores hoteller har alle forskellige sjæle, men på vi har et tæt samarbejde på tværs af virksomheden. Derfor er der altid nogen at sparre med, og får du lyst til at udvikle dig og prøve noget andet, lytter vi altid til dine ønsker.

    Vi er en virksomhed som baserer vores arbejde på nærvær og tillid, og vi er meget ambitiøse - både når det kommer til vores medarbejdere og vores gæster. Det vil du også kunne mærke. Du har gode arbejdsforhold og der er stort fokus på arbejdsmiljøet.

    Rolig og afbalanceret med sans for service

    Som natportier skal du først og fremmest have lyst til at hjælpe andre mennesker med at få en god oplevelse. Du skal kunne tale med mange forskellige mennesker fra alle salgs kulturer og få dem til at føle sig værdsatte og i gode hænder. Du skal også kunne løse deres eventuelle problemer, være deres lokale guide og bare lytte til det, de har at sige præcis som den gode bartender.

    At arbejde om natten kræver samtidig en lidt særlig personlighed. Du skal trives i dit eget selskab og have det godt med at løse opgaver på egen hånd (selv om dine kolleger på de andre hoteller aldrig er mere end en opringning væk). Du skal også have en vist robusthed, for eksempel hvis du er nødt til at afvise en gruppe meget berusede og højt råbende personer, der gerne vil holde fest i din reception.

    Erfaring fra lignede stillinger er en fordel, dog ikke et krav. Hos Arp-Hansen Hotel Group er der rig mulighed for alle som har viljen til at lære og blive en del af det stærkt team. Vi kræver ikke, at du har en særlig uddannelse, for os er det vigtigst, at du passer ind i familien. Derudover skal du kunne begå dig på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt.

    Vi afholder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning!

    Vi glæder os til at høre fra dig.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Hotelmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

    Arbejdsstedet er beliggende i København V.

    Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Hotelmedarbejder
    • København V
    • Torsdag den 17. juni 2021

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som hotelmedarbejdere i København V

    Herunder ser du udviklingen i udbudte hotelmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hotelmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte hotelmedarbejdere i København V over tid

    Dato Alle jobs som hotelmedarbejdere
    7. september 2024 0
    6. september 2024 0
    5. september 2024 0
    4. september 2024 0
    3. september 2024 0
    2. september 2024 0
    1. september 2024 0
    31. august 2024 0
    30. august 2024 0
    29. august 2024 0
    28. august 2024 0
    27. august 2024 0
    26. august 2024 0
    25. august 2024 0
    24. august 2024 0
    23. august 2024 0
    22. august 2024 0
    21. august 2024 0
    20. august 2024 0
    19. august 2024 0
    18. august 2024 0
    17. august 2024 0
    16. august 2024 0
    15. august 2024 0
    14. august 2024 0
    13. august 2024 0
    12. august 2024 0
    11. august 2024 0
    10. august 2024 0
    9. august 2024 0
    8. august 2024 0