HR-partner til HR-partnerelementet i Aarhus - Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du skarp på din HR-profil eller vil du have en fod ind i HR-verdenen og udbygge din erfaring, og har du lyst til at udvikle dine kompetencer i en stor politisk organisation? Så bør du søge stillingen som fuldmægtig barselsvikar i Forsvarsministeriets Personalestyrelses HR-partnerelement i Aarhus.

Om os

HR-partnerelementerne i Forsvarsministeriets Personalestyrelse er organiseret i Rådgivningsafdelingen. Rådgivningsafdelingen har ekspertise indenfor HR, og skal understøtte operationaliseringen af Forsvarets HR-strategi. Afdelingen skal endvidere, i samarbejde med den øvrige del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse, bidrage til løsning af øvrige HR-relaterede opgaver.

HR-Partnerelementet i Aarhus støtter hhv. Forsvarets Sanitetskommando, Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste og Supply Chain Divisionen under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Fælles for alle tre kunder er, at de har hovedsæde i Brabrand og har organisatoriske enheder spredt i hele landet med en samlet medarbejderportefølje på ca. 3200.

Vores opgave er at støtte ovenstående myndigheder med at skabe værdi og effekt gennem deres medarbejdere. I det arbejde understøttes vi af Forsvarsministeriets Personalestyrelses øvrige afdelinger indenfor bl.a. overenskomst, rekruttering, arbejdsmiljø og jura.

Om stillingen

Din hovedopgave vil være støtte til cheferne med strategisk rådgivning. Afhængigt af dine kompetencer vil du blive involveret i en række HR-partner kerneopgaver, som bl.a. er:

- Understøtte operationaliseringen af Forsvarets HR-strategi.
- Strategisk kompetenceudvikling.
- Forhandling af Ny Løn.
- Design af HR-processer.
- Ledelsesevaluering.
- Trivsel og fravær.
- Forandringsledelse og organisationsudvikling.
- Mangfoldighed.

Du vil indgå i et miljø med med både civile og militære ansatte fra alle tre værn.

Du vil blive en del af et dynamisk team af fagligt dygtige medarbejdere, hvor samarbejde, koordination og evnen til at arbejde tværfagligt, er særdeles vigtigt.

Du skal skabe effekt indenfor rammerne af Forsvarets HR-strategi og koncernens øvrige prioriteter.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse på kandidatniveau. Du kan sagtens være nyuddannet og har mod på at vise dit værd i din første stilling i HR-verdenen.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du tidligere har været ansat i Forsvaret eller, hvis du har erfaring fra en tilsvarende politisk styret organisation. Erfaring med HR-modulet i SAP og med ESDH vil også være en fordel.

Du har lysten til et selvstændigt job med en dynamisk hverdag i et miljø med såvel militære som civile kollegaer. Det er vigtigt, at du er god til at sætte dig ind i kundens behov, og har lysten til proaktivt at rådgive cheferne indenfor HR-området. Du skaber resultaterne ved at inddrage og koordinere med kollegaer såvel i partnerelementet som den øvrige del af styrelsen.

Det er vigtigt, at du evner at kommunikere med alle niveauer på en klar og konstruktiv facon samt, at du er god til at formidle budskaber og ideer på en inspirerende og informativ måde både i skrift og i tale.

Jobbet kræver, at du overfor kunden er fremsynet, imødekommende og løsningsorienteret samt at du er fleksibel og omstillingsparat i forhold til både arbejdstempo og håndtering af korte tidsfrister.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som tidsbestemt som barselsvikar indtil den 30. april 2021 efter den enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten, basistrin 4-8 afhængig af din anciennitet Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din
ansættelsesperiode.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte elementleder orlogskaptajn Palle H. Lauritsen på tlf. 32 66 54 51 eller på e-mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Toke Rasmussen på telefon 32 66 59 91 eller på e-mail: [email protected]

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, som kandidatbevis, uddannelsesbeviser mv.

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2020. Samtaler forventes afholdt løbende efterhånden som ansøgninger fra egnede kandidater modtages.

Tiltrædelse er ønsket til den 1. maj 2020 eller snarest derefter.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS) er overordnet ansvarlig for personaleområdet og HR-driften i Forsvarsministeriets koncern. Koncernen omfatter Forsvarskommandoen, Beredskabsstyrelsen, Forsvarets Efterretningstjeneste, Hjemmeværnet samt en række øvrige styrelser såsom Materiel- og Indkøbsstyrelsen, Ejendomsstyrelsen og Personalestyrelsen.
Vi støtter med rekruttering til koncernens mange uddannelser, til de ca. 20.000 faste stillinger og til de 3.500 stillinger i reserven. Vi rådgiver om HR og arbejdsmiljø, indkalder til Forsvarets Dag, forhandler overenskomster og yder støtte til veteraner og pårørende. Vi har desuden det faglige ansvar for udvikling og udmøntning af koncernens HR-strategiske tiltag.
FPS er som arbejdsplads kendetegnet ved høj faglighed, fokus på videndeling, gode menneskelige relationer og et velfungerende arbejdsmiljø.
Hovedsædet er placeret i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet. Veterancentret, der er en del af FPS, er placeret i Ringsted.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ HR Assistant

    Vi tilbyder en stilling i [xxxxx] Freight Danmark, hvor der er stort fokus på medarbejderengagement, ESG og digitalisering. Du vil opleve et arbejdsliv i løbende udvikling og implementering af nye di..
    • HR-medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5