Vikarstilling: Restaurant supervisor – barselsvikariat til minimum 30. juni 2020

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

Restaurant supervisor – barselsvikariat til minimum 30. juni 2020

Er du parat til at lede og motivere et team af engagerede kolleger? Som restaurant supervisor er du med til at sikre den ekstraordinære service og magiske stemning for både turister og businessgæster, som Hotel LEGOLAND® er kendt for. Og så er der gode muligheder for at gøre karriere, når vikariatet er overstået.

Hotel LEGOLAND® verdens bedste arbejdsplads

Velkommen til Hotel LEGOLAND®, et 4-stjernet hotel i hjertet af verdens sjoveste land. Her kan børn og barnlige sjæle sætte fut i fantasien og bo som ægte riddere, ninjaer og prinsesser. Businessgæster kan se frem til en konference, der er lidt anderledes, men hvor service, nærvær og gedigent gastronomisk niveau er i højsædet. Og selvom vi rummer helt op til 900 sovende gæster, så er du og dine kolleger altid parate til at træde til og give vores gæster – store som små – en sjov ferie og et mindeværdigt ophold fuld af gode oplevelser.

Du bliver en del af F&B afdelingens lederteam med dine 3 supervisorkolleger. Sammen har I ansvaret for den daglige drift af restaurantens fast- og sæsonansatte medarbejdere.

Vi har alle typer gæster her på hotellet; fra børnefamilierne, som er på ferie, til businessgæsterne, der er her til møde, konference eller andet arbejdsrelateret. Derfor er det vigtigt, at man forstå at skifte fokus mange gange om dagen” fortæller Senior Hotel Restaurant Manager Morten Kirkegaard Jensen.

Du styrer slagets gang

Du får ansvaret for driften af restauranterne på Hotel LEGOLAND fra morgenmad til aftensmad – og after dinner drinks selvfølgelig. Det er dig, der sørger for, at vi lever op til vores høje serviceniveau, og at gæsterne får en god oplevelse. Du er spillende træner og sikrer, at ressourcerne bruges optimalt. Du kommer ikke til at kede dig, når du:

· smøger ærmerne op og hjælper til, når der er travlt

· motiverer og inspirerer medarbejderne til at yde en unik service

· laver den daglige kvalitetssikring og overholdelse af servicestandarder i vores konferencecenter, bar og restaurant i samarbejde med supervisorkolleger

· regulerer bemandingen i restauranterne, så de passer til aftenens reservationer

· deltager i F&B-lederteamet på hotellet, hvor du kan være med til at sætte dagsordenen og præge hotellet.

Vi har fokus på at se den enkelte gæst og tilpasse service og oplevelse til de individuelle forventninger – og alle byder ind. Det er også det, der gør jobbet til noget helt specielt og sjovt,” fortsætter Morten.

Rummelig tjener med en barnlig sjæl

Du kan tage førertrøjen på samtidig med at du rummer dine medarbejdere med mange forskellige personligheder. Du kan bevare overblikket, også når tempoet er højt, og restauranten har helt op til 800 spisende gæster på en aften. Derudover forestiller vi os, at du:

· er udlært tjener

· har nogle års erfaring og gerne med ledelse

· har et højt humør og en glad personlighed, som smitter af på dine kolleger.

Et godt job – og en masse fordele

LEGOLAND® er en del af den internationale koncern Merlin Entertainment med yderligere 8 LEGOLAND parker og 18 hoteller verden rundt – fra Japan til USA. Vi sætter en ære i at have styr på tingene og hjælper hinanden til at blive de bedste udgaver af os selv. Du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor der er rig mulighed for at byde ind og gøre brug af din tjenerfaglighed og samtidig udvikle dig som leder.

Og så får du selvfølgelig også:

ü sæsonkort til LEGOLAND® til dig og familien

ü mulighed for at komme forbi vores massør, fysioterapeut eller kiropraktor

ü adgang til vores fitnesslokale med instruktør

ü … og en masse andre attraktive personalegoder.

Stillingen er provisionslønnet med et tillæg for supervisoransvaret og med vores høje aktivitetsniveau i huset, er der mulighed for at oppebære en god løn.

Er du vores nye kollega?

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye restaurant supervisor? Så kan du kontakte Senior Hotel Restaurant Manager Morten Kirkegaard Jensen på [email protected].

Send din ansøgning til os . Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Billund

Lignende jobs

  • Headhunter / Partner

    [xxxxx] arbejder med rekruttering, headhunting, outplacement og management consulting til ledere og specialister i en række danske og udenlandske virksomheder. Vi er veletableret og resp..
    • HR-medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • HR-assistent til OK Snacks A/S i Ejstrupholm

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 7000 Fredericia
    • HR-medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Billund over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
20. august 2024 1