HR-koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Har du erfaring med personaleadministration og motiveres du af at levere kvalitet til tiden? Så er du måske vores nye HR-koordinator.

Stillingen som HR-koordinator (personaleadministrativ medarbejder) er placeret i Familieretshusets afdeling for HR og Forretning, som er et kontor, der blev oprettet i foråret 2021. Kontoret består af to teams henholdsvis HR og Forretningsudvikling med hovedkontor i Aabenraa og medarbejdere på forskellige lokationer i Danmark.

Opgaveløsning i tæt dialog
Som HR-koordinator har du daglig kontakt med HR-partnerne, medarbejderne og ledelsen i det forretningsområde du supporterer i Familieretshuset vedrørende stort og småt. Da vi er en relativ ny enhed, er du med til at opbygge vores nye HR-funktion.

Du indgår i et fagligt stærkt arbejdsfællesskab med gode faglige udviklingsmuligheder, hvor vi vægter vidensdeling og samarbejde højt. Du bliver en del af et HR-team, bestående af HR-koordinatorer, HR-partnere, arbejdsmiljøkoordinatorer og udviklingskonsulenter. Vi arbejder på forskellige lokaliteter, men vi arbejder tæt sammen på tværs af hele landet, og træder til for hinanden, når der er travlt.

Du får lov til at udvise dine evner udi:

  • Administrative opgaver vedr. rekruttering
  • Administrative opgaver vedr. lønadministration, ferie, sygefravær, barsel og fratrædelser
  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Uddannelsesaktivitet
  • Korrekturlæsning
  • Ad-hoc administrative opgaver

Fleksibel, grundig og serviceorienteret

Vi forestiller os, at du har kontorfaglig baggrund, eller en professionsbachelor.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring fra det offentlige. Har du kendskab til Statens HR, HR-løn, SLS og/eller CAMPUS, er det endvidere en fordel, men det er ikke et krav.

For at lykkes i jobbet er din fleksibilitet og selvstændighed altafgørende. Du er kvalitetsbevidst, tager ansvar for opgaven og sørger for, at denne bliver fulgt til dørs. Det er en fordel, at du evner at forstå og agere i skiftende kontekst, er omstillingsparat, vant til højt tempo og ikke lader dig slå ud af uforudsete forhindringer eller ændringer i din planlægning.

Herudover lægger vi vægt på, at du:

  • er indstillet på at arbejde i et effektivt miljø, hvor der stilles krav til kvaliteten i arbejdet samtidig med, at der ydes den rette og gode service til organisationen
  • er udpræget systematisk, omhyggelig og har blik for detaljen
  • arbejder effektivt, struktureret, og er god til at bevare overblikket
  • udviser engagement, tillid, deler din viden og er god til at samarbejde
  • har gode formidlingsevner både skriftligt og mundtligt
  • formår at bibeholde dit gode humør selv i travle perioder

Vi tilbyder

Du kan se frem til at arbejde i et dynamisk kontor og i et team, hvor ikke to dage er ens. Vi har et godt sammenhold med plads til humor og en uformel omgangstone samtidig med, at vi tager ansvar og har ambitioner om hele tiden at forbedre os. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne arbejde selvstændigt med opgaverne.  Vi lægger stor vægt på, at vi har det sjovt, når vi går på arbejde og derudover prioriterer vi fleksibilitet i forhold til familieliv og fritid.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder for HR Helle Kirkegaard Grue på mobil 51634523.

Ansøgning
Du søger stillingen via nedenstående link. Her uploader du ansøgning, CV, karakterblad, eksamensbevis og eventuelt anden relevant dokumentation. Ansøgningen skal være modtaget senest den 21. marts 2022. Vi indkalder løbende til samtale. Derudover kan der eventuelt blive tale om en anden samtale. Tiltrædelse forventes 1. maj 2022.

Arbejdssted og ansættelsesvilkår
Stillingerne er ledige til besættelse i Aabenraa eller Aarhus. Der kan være behov for at løse opgaver på Familieretshusets øvrige lokationer efter behov.

Du vil blive omfattet af den relevante gældende overenskomst i Staten. Ansættelsesområdet vil være Social- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner.

Om Familieretshuset

Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie.

Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål.

Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ HR Assistant

    Vi tilbyder en stilling i [xxxxx] Freight Danmark, hvor der er stort fokus på medarbejderengagement, ESG og digitalisering. Du vil opleve et arbejdsliv i løbende udvikling og implementering af nye di..
    • HR-medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 64
18. september 2024 67
17. september 2024 65
16. september 2024 66
15. september 2024 73
14. september 2024 72
13. september 2024 71
12. september 2024 67
11. september 2024 70
10. september 2024 69
9. september 2024 67
8. september 2024 76
7. september 2024 79
6. september 2024 73
5. september 2024 70
4. september 2024 67
3. september 2024 66
2. september 2024 67
1. september 2024 70
31. august 2024 69
30. august 2024 67
29. august 2024 60
28. august 2024 65
27. august 2024 64
26. august 2024 60
25. august 2024 63
24. august 2024 59
23. august 2024 62
22. august 2024 62
21. august 2024 60
20. august 2024 58