Medarbejder til udgående kontrolaktioner søges til Styrelsen for International Rekruttering og Integration

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - København K

Får du energi af varierende arbejdsopgaver og et godt samarbejde? Vil du være vores nøglemedarbejder på udgående aktioner og være med til at stoppe snyd og omgåelse af regler? Og ønsker du kolleger, som inspirerer, sparrer og passer på hinanden?

Lidt om alt det vi tilbyder
Styrelsen for International Rekruttering og Integration har som et af sine hovedområder ansvaret for udlændinges ansøgninger om at komme til Danmark for at arbejde og studere.

Styrelsen deltager herudover i udgående kontrolaktioner på bl.a. virksomheder eller arbejdssteder med henblik på at bistå politiet med kontrol af tredjelandsstatsborgeres ret til ophold og arbejde i Danmark samt vejlede arbejdsgivere om reglerne herom. Den 1. januar 2021 fik styrelsen også mulighed for selvstændigt at lave udgående kontrolaktioner for at kontrollere oplysninger om løn- og arbejdsforhold, som opholds- og arbejdstilladelserne er betinget af.

Vi søger derfor en ny medarbejder til vores kontrolteam med særligt fokus på at styrke den udgående kontrol.

Dine arbejdsopgaver vil primært være at deltage i udgående aktioner, hvor styrelsen besøger arbejdspladser, der har rekrutteret udenlandsk arbejdskraft via de ordninger, som styrelsen administrerer. Planlægning af og opfølgning på aktionerne vil også blive en del af dine opgaver. De udgående aktioner kan både være aktioner, hvor styrelsen deltager alene eller sammen med andre myndigheder. Den ledige stilling er forankret i København, men med arbejdsdage i hele landet. Aktionerne kan også foregå uden for normal arbejdstid, da kontrollen kan foregå på arbejdspladser inden for fx restaurations- og servicebranchen. Planlægningen af aktionerne foretages så vidt muligt i god tid, så du ved, hvornår du kan forvente at arbejde på skæve tider af døgnet.

Du vil blive en del af styrelsens kontrolteam, som er et af fire teams i kontoret EU, der i alt har ca. 30 medarbejdere. Kontrolteamet spiller en aktiv rolle i forhold til at integrere og gennemføre kontrolindsatser, herunder ved registersamkøring af bl.a. indkomstregisteret, vurdering i forhold til kontrol af udenlandske dokumenter og sagsbehandling af sager om ulovligt ophold og arbejde.De øvrige teams behandler sager om ret til ophold efter EU-rettens regler om fri bevægelighed.

Vi har et godt fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. I kontoret vil du få engagerede kolleger med forskellige erfaringer, uddannelser, perspektiver og opgaver. Vi er uformelle, og viden er noget, vi deler. Vi har det rart sammen og har fokus på, at alle medarbejderes kompetencer bringes i spil, når vi løser vores opgaver. Derudover er det vigtigt for os, at alle udvikler sig fagligt og personligt.

Du får en faglig mentor, så der altid er mulighed for sparring – særligt i den første tid. Desuden kan du have indflydelse på at planlægge din egen hverdag.

Vores forventninger til dig
Det er vigtigt, at du kan lide at møde vores brugere ansigt til ansigt, og at du kan gøre dette både med myndighed og respekt for arbejdsstedet og den enkelte udlænding. Du skal kunne håndtere pressede situationer, være dialogorienteret og konfliktnedtrappende.

Du har relevant erhvervserfaring fx med udgående kontrol for en offentlig myndighed eller lignende tilsynsarbejde.

Du bliver en del af et miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du er:

  • fagligt dygtig, omhyggelig og trives med at arbejde et sted, hvor tingene ofte går stærkt
  • god til at arbejde på tværs i organisationen – herunder indsamle og dele viden
  • indstillet på at udføre opgaver i hele Danmark, nogle gange uden for normal arbejdstid og i besiddelse af gyldigt kørekort
  • i stand til at arbejde på engelsk
  • serviceminded og udadvendt

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:

  • forvaltningsret, udlændingeret og retssikkerhedsloven (tvangsindgreb mv.)
  • planlægning af udgående aktioner
  • elektronisk sagsbehandling

Yderligere information
Styrelsen ligger i Valby på adressen Carl Jacobsens Vej 39 tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde.

Afhængigt af din uddannelsesbaggrund ansættes du i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem enten Finansministeriet og relevant organisation eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre en registermæssig undersøgelse af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå en registermæssig undersøgelse under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her.

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte kst. kontorchef Anne Thorsen på telefonnummer 72 14 25 25 eller på e-mail [email protected] eller kst. souschef Sally Müller Munch på telefonnummer 72 14 25 81 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 10.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Global Category Manager - Electricity

    Opportunity Are you passionate about green electricity and knowledgeable about renewable energy solutions? Are you interested in supporting a major organization's energy transition plans and eage..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Category Manager Auxiliary Machinery

    Opportunity Do you want to be an integral part of identifying and driving Maersk towards a Carbon Neutral future, and do you have an interest in managing multiple strategic categories within our .
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0