Statens Center for Ledelse og Rekruttering søger ambitiøse rekrutteringspartnere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af Center for Ledelse og Rekruttering og være med til at sikre, at staten rekrutterer de bedste ledere? Og har du lyst og drive til at være med til at videreudvikle vores ydelser og tilbud, så de matcher statens udfordringer samt HR-enhedernes og de rekrutterende lederes behov? Så er du måske den, vi søger til vores team, hvor vi har brug for flere dygtige kollegaer.

Om stillingen
Statens Center for Rekruttering (SCR) er en del af Center for Ledelse og Rekruttering med cirka 20 kollegaer, som arbejder med en bred portefølje af opgaver indenfor ledelse og rekruttering i staten, bl.a. policyudvikling ift. ledelsesområdet, employer branding samt udvikling og drift af det statslige ledelsesudviklingsprogram.

SCR blev etableret i slutningen af 2020 og har siden januar 2021 tilbudt testforløb ved rekruttering af ledere på tværs af statens institutioner. Der er stor efterspørgsel på vores kompetencer og ydelser, og vi søger derfor nye kollegaer til vores team af konsulenter, som lige nu består af 5 konsulenter inklusiv en faglig ansvarlig. Konsulentteamet er kendetegnet ved høj rekrutteringsfaglighed, stærkt engagement og tæt samarbejde.

Du bliver en del af et konsulentteam med høje ambitioner på rekrutteringsområdet for staten. Vores mål er at levere best-in-class rekrutteringstest/-vurderinger og løbende udvide med nye ydelser og tilbud til statens arbejdspladser, der imødekommer aktuelle udfordringer og giver værdi ift. at tiltrække, matche og finde dygtige ledere og medarbejdere. Herudover arbejder vi på at blive et videnscenter, etablere en vidensportal og tilbyde rådgivning ift. rekrutteringsprocesser og –metoder som er på forkant med behov, trends og muligheder, samt facilitere deling af bedste praksis indenfor rekruttering på tværs af staten.

Du kommer til at assistere et eller flere faste ministerområder og institutioner med gennemførelse af test i forbindelse med deres lederrekrutteringer. Vi arbejder efter en partner-struktur (KAM-model), så der etableres en fast og tæt kunde-relation til både de rekrutterende ledere og HR samt sikres en god forretningsforståelse i vores enhed. Sideløbende bidrager du, sammen med dine kollegaer i teamet, til at videreudvikle og levere vores andre tilbud og ydelser i tæt samspil med vores brugere samt kolleger i centeret og i MEDST. Afhængig af din baggrund og dine ønsker til arbejdsopgaver, vil du også i et vist omfang også kunne få mulighed for at indgå i kontorets øvrige arbejdsopgaver, fx ledelsesudvikling eller employer branding.

Om dig
Vi forestiller os, du har en akademisk uddannelsesbaggrund, men din baggrund kan også være en anden. Din erfaring kan komme fra både en rolle i en HR-funktion eller fra konsulentbranchen, men det vil være en fordel, hvis du har kendskab til staten.

Du har bred erfaring med HR og rekruttering – også gerne search - og har konkret erfaring med at anvende erhvervspsykologiske rekrutteringstest, interview- og feedbackteknikker samt afrapportering til ansættelsesudvalg.

Herudover skal du have lyst til at holde dig up-to-date og være med til at videreudvikle og formidle metoder og værtøjer fra den brede rekrutteringsværktøjskasse, fx anvendelse af cases, bias-bevidst rekruttering mm. på tværs af staten.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har flair for at sætte dig ind i forskellige organisatoriske kontekster, ledelsesroller og rekrutteringsmæssige behov
  • Har en kunde-, service- og løsningsorienteret tilgang til dine opgaver
  • Arbejder selvstændigt, proaktivt og struktureret samt tager ansvar for at levere høj kvalitet og til tiden
  • Har gode samarbejdsevner og godt humør
  • Er en dygtig kommunikator – både på skrift og i tale
  • Er en holdspiller, der er vant til at arbejde i teams, men også kan løbe med bolde selvstændigt

Vi tilbyder
Vi tilbyder en afvekslende hverdag med en bred kontaktflade på de statslige arbejdspladser og et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Vi lægger vægt på at der er plads til videndeling, sparring - og et godt grin.

Det er også værd at nævne, at vi har god kaffe, frugtordning og en attraktiv kantineordning. Vi har et træningscenter, og vi er gode til at arrangere ting sammen. Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet.

Om styrelsen
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen blev oprettet i 2019 som en departemental styrelse i Skatteministeriets koncern. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- kompetenceudviklings- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten, samt for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram PLUS.

En nærmere præsentation af styrelsens opgaver og organisation findes på www.medst.dk.

Ansøgning og kontakt
Løn og ansættelsesvilkår

Afhængig af din baggrund bliver du ansat som konsulent eller fuldmægtig i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK).

Ansættelsessted
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil væreLandgreven 4, 1301 København K.

Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef, Lone Bekker, tlf. 35 27 11 84 eller faglig ansvarlig, Camilla Broager, tlf. 35 27 11 93

Ansøgning
Vil du søge stillingen, skal du sende en motiveret ansøgning, CV og eksamensbevis via linket. Der kan blive anvendt test i forbindelse med 2. samtalen.

Søg stillingen hurtigst muligt og senest torsdag d. 1. september 2022.

Dette er et genoplsag

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Torsdag den 01. september 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København

    Vil du drive din egen forretning succesfuldt, og ønsker du samtidig at være en del af noget større - og hvor der er styr på processerne incl GDPR? Så er du muligvis vores nye Headhunter. Samme..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0