Erfaren projektleder med stærke IT-kompetencer til vores arbejde med at styrke offentlig ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre udvikling, drift og vedligeholdelse af det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj, der skal understøtte ledelsesudvikling på tværs af hele den offentlige sektor? Vi kan tilbyde høj faglighed og et stærkt kollegialt fællesskab til dig, der kan hjælpe os med at indfri vores ambitioner om at udvikle god offentlig ledelse.

Om stillingen
Som projektleder for det fællesoffentlige ledelsesevalueringsværktøj vil du have en central rolle i vores arbejde med at videreudvikle og vedligeholde ledelsesevalueringskonceptet samt en IT-løsning, der skal gøre det nemt for offentlige arbejdspladser at gennemføre ledelsesevaluering.

Ifm. IT-løsningen får du ansvar for leverandør- og kontraktstyring, håndtering af vigtige interessenter og beslutningstagere, samt færdigudvikling af de sidste krav og videreudvikling af evt. optioner på baggrund af brugeroplevelser. IT-løsningen udvikles sammen med en IT-leverandør og første del af systemet er allerede succesfuldt idriftsat.

I forhold til ledelsesevalueringskonceptet vil du skulle bruge din viden omkring offentlig ledelse, når du som projektleder skal sikre, at konceptet udbredes, videreudvikles og vedligeholdes i samarbejde med projektparterne Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse ved Aarhus Universitet.

Desuden har du mulighed for at indgå bredt i vores opgaveløsning, herunder bidrage til at planlægge og udforme relevante foranalyser, business cases og beslutningsoplæg om videreudvikling, konsolidering eller nyudvikling af ydelser og services til at styrke offentlig ledelse. En opgave kan eksempelvis være at styrke lederdiversitet, herunder øget mobilitet på tværs af den offentlige sektor. Desuden kan der være tale om ad hoc opgaver, herunder afdækning af aktuelle behov blandt statens ledere og arbejdspladser.

Om dig
Du har 3-5 års erfaring, herunder erfaring fra politisk styrede organisationer og processer. Du har en relevant akademisk uddannelse, fx statskundskab, offentlig forvaltning m.v. Det er en fordel, hvis du har specialiseret dig inden for eller har erfaring med HR og/eller ledelse og IT.

Derudover leder vi efter dig, som:

  • Har styr på projektledelsesværktøjskassen, herunder udarbejdelse af beslutningsoplæg, og business cases samt projektstyring
  • Kan styre IT-projekter og er god til leverandør- og kontraktstyring
  • Forstår sammenspillet mellem teknik, IT og forretning
  • Er god til interessentinddragelse og opbygning af tillidsfulde relationer
  • Er en dygtig kommunikator – både på skrift og i tale
  • Har interesse for god offentlig ledelse
  • Har forståelse for politiske og organisatoriske processer
  • Arbejder ud fra en kunde-/brugercentreret tilgang til opgaveløsning

I forhold til dine personlige kompetencer lægger vi vægt på, at du:

  • Har gode samarbejdsevner og har godt humør
  • Har analytisk sans og er struktureret og kvalitetsbevidst
  • Er proaktiv og løsningsorienteret
  • Har sans for detaljer uden at miste blik for det væsentlige
  • Er en holdspiller, der er vant til at arbejde i teams, men også kan løbe med bolde selvstændigt
  • Er god til at have mange bolde i luften, prioritere og overholde deadlines

Om styrelsen og Center for Ledelse og Rekruttering
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen blev oprettet i 2019 som en departemental styrelse i Skatteministeriets koncern. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse samt implementering af overenskomstaftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen er desuden ansvarlig for udvikling af ledelsesområdet, herunder opfølgning på ledelses- og kompetenceaftalen og udvikling af det statslige lederudviklingsprogram, PLUS, samt for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljø- og rekrutteringsområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten og kompetenceudvikling af statens ansatte.

Center for Ledelse og Rekruttering har til opgave at understøtte god ledelse og sikre gode lederrekrutteringer i staten. Centeret har bl.a. til opgave at udmønte en række tværoffentlige ledelsesinitiativer, hvor vi samarbejder med Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og Finansministeriet. Desuden har Centeret ansvaret for at udvikle, drive og evaluere det tværstatslige Program for Ledelsesudvikling i Staten (PLUS) og understøtte de statslige arbejdspladser med lederrekrutteringer i Statens Center for Rekruttering (SCR).

Vi tilbyder
Vi har en afvekslende hverdag og et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø, hvor både faglighed, sammenhold og engagement er i top. Vi lægger vægt på videndeling, sparring - og at der er plads til et godt grin.

Det er også værd at nævne, at vi har god kaffe, frugtordning og en attraktiv kantineordning. Vi har et træningscenter, og vi er gode til at arrangere ting. Vi har til huse tæt på Kgs. Nytorv, og metroen ved Marmorkirken er lige om hjørnet.

Ansøgning og kontakt

Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC)

Ansættelsessted
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil væreLandgreven 4, 1301 København K.

Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte kontorchef Christiane Stelling på tlf. 25 71 47 20.

Ansøgning
Vil du søge stilingen, skal du sende CV, motiveret ansøgning og eksamensbevis via linket ’Søg stillingen’ hurtigst muligt og senest den 7. august. Samtaler forventes afholdt løbende.

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Søndag den 07. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0