Talent Attraction Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Clever er fyldt med god energi. Vi er optimister. Vi tror på en lysere, mere bæredygtig fremtid og på det gode i mennesker. Vi har bygget en hel organisation på gode mennesker, der dagligt udviser tillid, omsorgsfuldhed og er dybt passioneret i deres tilgang til at gøre en forskel. Og vi har brug for flere af den slags.

Brænder du for at finde de gode mennesker og hjælpe til med at få dem ombord? Så er rollen som Talent Attraction Specialist måske lige noget for dig?

Din hverdag vil være fyldt med

  • Den indledende del af jobprocessen; afdække behov sammen med kolleger, og hjælpe med de lækre jobopslag.
  • Screening af og indledende samtaler med kandidater.
  • Sparring med vores kolleger i teams, hvor supportfunktionen indgår.
  • Udarbejdelse af innovative måder at tiltrække nye kolleger.

Vi ønsker os en ny kollega, hvor flere af nedenstående punkter vækker genklang

  • Nyder samarbejdet med kolleger på tværs af Clever, er nærværende og hjælper altid en kollega, når der er behov for det.
  • Er struktureret, handlingsorienteret og evner at planlægge en god proces for både kandidater og vores rekrutteringsansvarlige kolleger.
  • Trives som holdspiller, men tager gerne teten og kan arbejde selvstændigt.
  • Kan bevare roen og overblikket i en travl og dynamisk hverdag - også for andre.
  • Er antibureaukratisk, selvmotiverende og giver dig 100% i forhold til det aftalte.

Vi ansætter hele mennesker i Clever. Vores fokus på vores værdier er båret af et empatisk menneskesyn, og et ønske om at lykkes med en medledende kultur.

Derudover skal dine faglige kvalifikationer naturligvis være på plads, og vi ønsker os en kollega, der har allerede har lidt erfaring med selection og sourcing af kandidater. Måske har du et stort ønske om at komme tættere på processen, blive stærkere til screening, searching eller deltage i interviews. Det er alt sammen noget, vi sammen kan finde ud af.

For at blive en succesfuld kollega i People-teamet forestiller vi os, at du er nysgerrig på mennesker og gerne vil blive meget stærkere inden for rekruttering.

Din baggrund

Vi har ikke et krav til uddannelse eller brancheerfaring, og du kan både være helt nyuddannet eller have et par års erfaring med dig.

Ingen hierarkier eller solosejre i Clever

Hos Clever ser vi os selv mere som en organisme end som en organisation. Vi arbejder alle for at nå samme fælles mål – og så nytter det ikke, at vi arbejder hver for sig, i hver vores retning. Derfor finder du ingen solosejre eller hierarkier i Clever. Vi har heller ikke afdelinger og ledere i traditionel forstand. Vi hører hver især til ét team, men derfra arbejder vi frit sammen på kryds og tværs for at nå vores mål. Det kalder vi medledelse.

I Clever bruger vi derfor vores energi på at ansætte kloge, inspirerende, empatiske mennesker, der sammen kan finde den smarte vej og se verden fra nye vinkler. Undervejs siger vi nej til kandidater, der måske har de rette faglige kvalifikationer, men ikke har de menneskelige kvaliteter, som vi synes, er vigtige. For der skal være ligevægt mellem hjerte og hjerne i alt vi gør.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde hos Clever på: www.Clever.dk/velkommen

Ansøgningsfrist: 01-01-2023

Tiltrædelsesdato: Start hurtigst muligt

Stillingstype: People

Arbejdssted: København

Hjemmeside: Clever.dk/

Kontakt: Stine Hödar-Rasmussen, [email protected]

Clever er en innovativ virksomhed, som blev etableret i 2009 og er ejet af to af Danmarks mest ambitiøse energikoncerner, Andel (tidligere SEAS-NVE) og NRGi. I Clever sætter vi brugeren i førersædet og former fremtidens e-mobilitet, så det er nemt at køre elbil - og dét kræver opladning og ubegrænset frihed til at lade bilen op, uanset hvor du er – også på tværs af grænser. Du kan læse mere om Clever på www.Clever.dk.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=153889fe)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København SV
  • Mandag den 02. januar 2023

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København

    Vil du drive din egen forretning succesfuldt, og ønsker du samtidig at være en del af noget større - og hvor der er styr på processerne incl GDPR? Så er du muligvis vores nye Headhunter. Samme..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København SV over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1