Midlertidig løn- og personaleadministrativ medarbejder søges til Bolig- og Planstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Bolig- og Planstyrelsen søger lige nu, til en 1-årig stilling, en medarbejder til HR-teamet, der får en bred pallette af arbejdsopgaver. Har du flair for administrativt arbejde, herunder løn- og personaleadministration, så er du måske vores nye kollega i Bolig- og Planstyrelsens administrationssekretariat.

Om stillingen

Bolig- og Planstyrelsen er en nyoprettet styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet. Styrelsen har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med muligheder og udvikling i land og by.

Du kommer til at indgå i administrationssekretariat, der består af 17 medarbejdere. Den øvrige del af administrationen varetager opgaver inden for økonomi, IT, kundebetjening samt intern og ekstern kommunikation. Vi har også ansvar for ledelsesbetjening, herunder at vores direktion og chefer har det bedst mulige grundlag for at varetage den tværgående styring og udvikling af Bolig- og Planstyrelsen.

Du vil blive en del af et fagligt stærkt team, men også et team hvor der er fokus på at sparre med hinanden og hvor det er vigtigt, at man er glad for at gå på arbejde.

Om stillingen

Som vores nye administrative medarbejder vil du i tæt samarbejde med vores HR-partner og vores personaleadministrative medarbejder bidrage med forskellige opgaver inden for løn- og personaleadministration. Vi søger lige nu hjælp til følgende opgaver:

  • Implementering af Statens HR
  • Journalisering i F2
  • Kontrol af personalesager
  • Backup på lønindberetning, lønkontrol og refusionsansøgning
  • Administrator på tidsregistreringssystemet mTIME
  • Servicere og besvarer henvendelser fra styrelsens chefer og medarbejdere

Om dig

Vi søger en administrativ medarbejder med stort gå-på mod, som arbejder kvalitetsbevidst og ikke mindst omhyggeligt med opgaverne. Det er vigtigt du er en god holdspiller, som gerne byder dig til, når der opstår behov.

Derudover forventer vi, at du:

  • har gode formidlingsevner, både mundtligt og skriftligt
  • er løsningsorienteret og brænder for det gode samarbejde
  • arbejder struktureret – også inden for snævre deadlines

Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet og på et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Styrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet og har ca. 175 medarbejdere, som arbejder på to lokationer– København og Nykøbing Falster.

Tjenestested er i København og stillingen forventes tiltrådt snarest muligt.

Om ansættelsen

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Ud over basislønnen kommer pension og eventuelle tillæg.

Der er tale om én fuldtidsstilling, der er en midlertidig ansættelse med en varighed af 1 år.

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Dorthe Laursen på tlf. 61 16 00 61.

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig? Så klik på "Søg stilling" og send ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 20. oktober 2021.

Samtaler forventes afholdt løbende med 2. samtaler afholdt d. 28. oktober.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V
  • Onsdag den 20. oktober 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1