HR-konsulent til Danmarks største SOSU-skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at præge og løfte HR-området i en ambitiøs organisation med højt til loftet? Er du drevet af at skabe værdifulde forandringer og udvikle dygtige medarbejdere og ledere? Så er du måske SOSU Hs nye HR-konsulent!

Dygtige og kompetente medarbejdere, der trives

SOSU H er en uddannelsesinstitution i hastig udvikling og vores uddannelser har stor politisk bevågenhed. Derfor søger vi en stærk og kompetent HR-konsulent der kan understøtte vores ledere, chefer og direktion omkring rekrutteringsprocesser fra A til Z. I samarbejde med ledelsen og med inddragelse af medarbejderrepræsentanter skal du sikre drift og løbende udvikling af vores HR-koncepter omkring employer branding, rekruttering samt pre- og onboarding, og du bliver pennefører på vores stillingsopslag.

Vi står overfor en større opgave med at beskrive og ensrette arbejdsgange i HR. Du vil blive inddraget i processen så du kan bidrage med viden og erfaringer.

Som HR-konsulent bliver du tovholder på organisering og udvikling af medarbejdernes kompetenceudvikling og SOSU Hs strategiske TUS- og MUS-koncept. Du vil være ledelsens sparringspartner omkring kompetenceudvikling og skal have systematisk overblik, så du kan levere data til direktion og ministerium.

Du vil være ansvarlig for gennemførelsen af MTU og APV samt den efterfølgende opfølgning med ledelse og medarbejdere. I den forbindelse vil du arbejde tæt sammen med vores arbejdsmiljøudvalg.

Endelig skal du arbejde for en styrket digitalisering af HR-området og videndeling i organisationen via vores intranet Campus.

Ansvar, indflydelse og gode kollegaer

Du får en central rolle i forhold til udvikling af HR-området på SOSU H. Du får store muligheder for at præge vores HR-område i samarbejde med ledelse og medarbejdere på tværs af områder og afdelinger. Vi er en lærende og udviklingsorienteret organisation, og vi tilbyder derfor gode muligheder for kompetenceudvikling – både internt og eksternt.

Som HR-konsulent vil du indgå i et stærkt konsulentteam, der arbejder i SOSU Hs resursecenter, og hvor I arbejder tæt sammen om opgaverne. I det daglige vil du sidde tæt på de medarbejdere, der drifter HR-opgaverne på SOSU H.

”Som konsulent på SOSU H har jeg stor indflydelse på mine opgaver. Både mine egne og dem der går på tværs af organisationen. Vi har et tæt samarbejde med undervisere, ledere, konsulenter og administrative medarbejdere, og alligevel er der plads til at være specialist indenfor mit område. Vi arbejder sammen om at give vores elever den bedst mulige uddannelse” (Ilse, konsulent)

Din primær arbejdsplads vil være på vores afdeling i Skelbækgade på Vesterbro, men du skal påregne arbejdsdage på vores andre afdelinger, afhængigt af dine opgaver. Du vil referere direkte til resursechefen.

Vores forventninger til dig

Vi søger en konsulent med stærke analytiske og procesmæssige kompetencer. Du har organisationsforståelse og et skarpt strategisk blik hvilket du anvender som tovholder og facilitator af udvikling og forandring. Du er en stærk kommunikator der har gennemslagskraft og du formår at etablere samarbejder på tværs af organisationen

Som person er du opsøgende, og besidder evnen til at skabe tillidsfulde relationer. Du har sublime samarbejdsevner og er vant til at samarbejde bredt med mange forskellige faggrupper. Du formår af skabe et godt samarbejdsmiljø og tager initiativ til videndeling der fremmer fælles læring.

Du trives med en alsidig opgaveportefølje, fra administration til facilitering og projektledelse. Vi forventer, at du har solid erfaring med at arbejde med de klassiske discipliner inden for HR som rekruttering, onboarding og kompetenceudvikling.

Derudover lægger vi vægt på at du har:

  • Bred erfaring som HR-konsulent, min. 3-5 år. Gerne fra en politisk styret organisation.
  • Videregående uddannelse inden for HR-området.

Er det noget for dig? Sådan søger du

Læg din ansøgning med bilag ind via dette link.

I din ansøgning vi vil bede dig om at give konkrete eksempler på opgaver, hvor du er lykkes med at komme i mål med en kompleks proces inden for eksempelvis rekruttering eller kompetenceudvikling.

Tiltrædelse den 1. august 2022 eller snarest derefter.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Det er en fast fuldtidsstilling.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til resursedirektør Anette Macko, tlf. 2381 2503 eller resursechef Kenneth Hansen, tlf: 4264 1093.

Ansøgningsfristen er mandag d. 13. juni 2022 kl. 12.00.

Samtaler Vi holder første samtale mandag d. 20. juni og anden samtale torsdag d. 23. juni 2022. Du vil blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale.

Om SOSU H

På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København V
  • Mandag den 13. juni 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i København

    Vil du drive din egen forretning succesfuldt, og ønsker du samtidig at være en del af noget større - og hvor der er styr på processerne incl GDPR? Så er du muligvis vores nye Headhunter. Samme..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af virksomhedens HR-team, hvor du kommer til at supportere hele HR-funktionen. Det vil sige, at du får en varieret hverdag med mange forskellige opgav..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København V over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1