Virksomheds- og rekrutteringskonsulenter til beskæftigelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Brænder du for et tæt samarbejde med virksomhederne om at få jobparate ledige i job? Så er du måske en af vores nye virksomheds- og rekrutteringskonsulenter til beskæftigelsesområdet i Gladsaxe Kommune.

Vi søger virksomheds- og rekrutteringskonsulenter, der kan skabe dialog med lokale virksomheder, og som kan fungere som bindeled mellem virksomheder, der efterspørger arbejdskraft, og ledige der søger jobs.

Dine opgaver


I Gladsaxe Kommune tager vi vores opgave som rekrutteringspartner seriøst, og vi arbejder målrettet på at sikre, at virksomhederne får kvalificeret arbejdskraft. Som virksomheds- og rekrutteringskonsulent er dine primære opgaver, at:
  • Opsøge virksomheder i og omkring Gladsaxe Kommune med henblik på at finde jobåbninger (med særligt fokus på virksomheder inden for mangelområder)
  • Matche ledige med jobåbninger, herunder også henvende sig til ledige i vores interne klubtilbud eller andre tilbud
  • Servicere og vejlede virksomheder om relevante ordninger og muligheder.

Det bliver du en del af


Som virksomhedskonsulent bliver du en del af Team Job og Rekruttering, der varetager den virksomhedsrettede indsats i Gladsaxe Kommune for de jobparate ledige, dvs. ledige, der er tæt på arbejdsmarkedet og som ikke har problemer udover ledighed. Teamet består af en teamleder, 7 virksomheds- og rekrutteringskonsulenter samt en tovholder med ansvar for samarbejdet med Hovedstadens Rekrutteringsservice og de kommunale partnerskaber. Teamets kerneopgave er at hente ordinære stillinger hjem og matche borgere til stillingerne, samt understøtte den jobrettede indsats i øvrigt i form af fx praktikker og løntilskud.

Hvem er du?


Din faglige baggrund er ikke så vigtig – det vigtigste er, at du har interesse for beskæftigelsesområdet og trives i en hverdag med kontakt til mange forskellige samarbejdspartnere. Du har mod på at møde virksomheder og ledige og hjælpe dem til at se muligheder, som de måske ikke selv havde forestillet sig, inden de mødte dig. Som virksomheds- og rekrutteringskonsulent har du mulighed for at trække på dine erfaringer fra fx det private erhvervsliv, egen virksomhed eller arbejdsliv generelt om, hvordan virksomheder fungerer og deres behov.

Vi sørger for grundig introduktion, så du bliver godt klædt på til at varetage dine opgaver.
  • Du drives af at nå resultater

Du motiveres af at skabe gode resultater og kan se sammenhængen mellem det, du gør og organisationens samlede resultater. Du dokumenterer dit arbejde undervejs og prioriterer god datadisciplin.
  • Du samarbejder på tværs

Du ved, at dit samarbejde med andre er centralt for at nå resultaterne. Det gælder både kolleger på beskæftigelsesområdet i Gladsaxe og virksomheder i og uden for Gladsaxe. Du ved, at det er en fælles opgave at finde kandidater, der matcher virksomhedernes behov.
  • Du er god til borgerkontakt

Du har forståelse for at det gode match sker i samarbejdet med borgeren, derfor kan du godt lide og er god i dialogen med borgerne og opsøger dem aktivt i de klubtilbud de dagligt deltager i. Vi tror på, at den mest effektive måde at arbejde virksomhedsrettet på, er når virksomheds- og rekrutteringskonsulenter selv matcher deres ordinære stillinger med de ledige kandidater i jobcentret.
  • Du er serviceminded og kan tænke ud af boksen

Du skal kunne vedligeholde dine kontakter og skabe nye for at lykkes. Du ved, at du kun kan gøre det, hvis du er professionel og sammen med samarbejdspartnere kan finde løsninger og muligheder, selvom de ikke lå lige for ved første øjekast.

Hvem er vi?


På beskæftigelsesområdet i Gladsaxe Kommune er vi ambitiøse og optaget af, hvordan vi hele tiden kan levere den bedste service til gavn for både borgere og virksomheder. Der er højt til loftet og vi har mange gode drøftelser, men når vi har valgt en strategi eller model, så holder vi fast gennem tæt opfølgning og dialog om, hvad det betyder i den konkrete sag. Vi tror på at hyppige samtaler, tæt opfølgning og et tæt virksomhedssamarbejde, er vejen frem for at lykkes med dette. Vores DNA er "Ordentlig, Fælles og Faglig", og værdierne lever og kommer til udtryk i vores møde med borgere, virksomheder, ledere og medarbejdere.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende HK-overenskomst.

Om ansættelsesforholdet


Hvis du gerne vil høre mere om den faste stilling med start hurtigst muligt, er du velkommen til at kontakte teamleder af Job og Rekruttering Thim Jønck Westermann på telefon 20 36 79 93.

Ansøgningsfrist


Den 21. august 2022.

Vi forventer at holde samtaler torsdag den 25. august 2022.

Tiltrædelse


Hurtigst muligt

Arbejdssted


Beskæftigelses- og Socialområdet

Ansættelsesforhold


Fuldtid

Kontakt


Thim Jønck Westermann
Telefon 20 36 79 93

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob bliver du en del af en dansk butikskæde, som har butikker over hele landet. Din nye titel bliver Recruitment Specialist, da det er dig som får ansvar for at butikkerne..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Ballerup

    Er du interesseret i HR og jura og har du sans for detaljen? Ønsker du at få hands-on erfaring med centrale HR-jura processer? Og vil du have muligheden for at tage ansvar for [xxxxx]ne opgaver og få .
    • HR-medarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
30. juni 2024 40
29. juni 2024 40
28. juni 2024 39
27. juni 2024 39
26. juni 2024 43
25. juni 2024 46
24. juni 2024 46
23. juni 2024 49
22. juni 2024 49
21. juni 2024 48
20. juni 2024 51
19. juni 2024 51
18. juni 2024 53
17. juni 2024 54
16. juni 2024 55
15. juni 2024 57
14. juni 2024 57
13. juni 2024 59
12. juni 2024 54
11. juni 2024 52
10. juni 2024 45
9. juni 2024 51
8. juni 2024 48
7. juni 2024 52
6. juni 2024 53
5. juni 2024 58
4. juni 2024 54
3. juni 2024 57
2. juni 2024 56
1. juni 2024 56
31. maj 2024 54