Erfaren Business Change Manager til implementering af fremtidens tog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Forestil dig at du gennem dine kompetencer indenfor forandringsledelse kan bidrage til at forberede DSB-organisationen på at modtage vores nye tog, der skal sikre danskerne bæredygtig, kollektiv transport i fremtiden. Vi søger netop nu vores kommende kollega, der skal indgå i et fagligt stærkt og passioneret team.

En vigtig rolle i et komplekst projekt

Toget er fremtiden, men fremtiden venter ikke på toget. Derfor er DSB i fuld gang med investeringer, der skal sikre, at danskerne også i fremtiden har et bæredygtigt og effektivt alternativ til biler, busser og fly. Indkøbsprogrammet har en værdi på 15-20 mia. kr. og er et af de største og mest komplekse i Danmark. Indkøbet sker under programmet Fremtidens Tog, som omfatter både anskaffelse af passagertog, vogne og lokomotiver samt opførelse af nye værkstedsfaciliteter.

Organisatorisk implementering
Som Business Change Manager er du med til at sikre, at DSB er parat til at modtage de nye tog. Din opgave er at bidrage til gennemførelsen af en succesfuld forandringsrejse for DSB frem til, at vi modtager og idriftsætter de nye el-tog. Du driver arbejdet med at udvikle en forandringsstrategi og tilhørende plan, og du koordinerer eksekveringen af planen i samarbejde med dine kollegaer. I samarbejde med DSB’s øvrige afdelinger, vurderer og iværksætter du den nødvendige forandring, de konkrete tiltag og sikrer, at de enkelte afdelinger tager ejerskab for disse. Du engagerer dig i dialog med hele organisationen fra direktør til ekspertniveau med henblik på at forstå og videreformidle behov for forandring. Disse behov kan strække sig fra tilpasning af værksteder og infrastruktur, it-projekter, procestilpasninger og træning af medarbejdere.

Dine opgaver bliver at

  • sikre forankring af den valgte forandrings- og governanceproces, der skal støtte DSB igennem transitionen
  • udvikle og vedligeholde blueprintet og sikre ejerskab af dette i organisationen
  • sørge for udarbejdelse af nødvendige analyser, som kan afdække og understøtte projektdefinitioner
  • definere de projekter, der skal sikre realiseringen af blueprintet i samarbejde med organisationen
  • være bindeled til projektledere i forretningen og styre porteføljen af de afledte projekter
  • fungere som sparringspartner for projektejere og –ledere i forandringsprojekterne
  • udarbejde materiale til beslutningsoplæg til styregruppe og DSB’s direktion


Du samarbejder med alle dele af DSB's organisation samt med eksterne interessenter herunder Banedanmark. Organisatorisk refererer du til den ansvarlige for Organisatorisk Implementering i programmet Fremtidens Tog og bliver en del af en afdeling med Business Change Managers.

Business Change Manager med stort drive
For at få succes i jobbet er det nødvendigt, at du har erfaring med at arbejde i komplekse projekter eller programmer, f.eks. som erfaren konsulent, og du har erfaring med strategisk transition og organisatorisk implementering. Derudover er det en forudsætning, at du har evnen til at kunne analysere og omsætte data til overbevisende præsentationer for beslutningstagere.

For at opnå succes i jobbet forventer vi at du besidder følgende kompetencer

  • Erfaring med og indsigt i organisatorisk implementering og ledelse af forandring i større organisationer
  • Evnen til at drive og motivere andre for at nå målene
  • Erfaring med etablering af nye processer og organisering i en kompleks organisation
  • Erfaring med at udvikle og etablere governance i programmer og projekter
  • Kan begå dig på dansk og engelsk i skrift og tale


Det er vigtigt, at du kan identificere dig med vores værdier: Samarbejde, Positiv og Ildhu, og det er naturligt for dig at skabe gode relationer så du får organisationens interesserenter med på transformationsrejsen. Desuden er det væsentligt at du kan benytte dig af formelle såvel som uformelle netværk til at nå dine mål. Det er en fordel, men ikke et krav at du har en relevant akademisk uddannelse, erfaring fra transportsektoren og tidligere har beskæftiget dig med PRINCE2® og MSP®.

Du trives med at arbejde i et fagligt udfordrende og politisk påvirket miljø med mange interessenter. Du kan fastholde engagement og begejstres af arbejdet i en stor og alsidig organisation, hvor pålidelig togdrift og tilfredse kunder altid er i fokus. Du motiveres af både langsigtede mål og et dynamisk miljø. Som person er du motiverende og god til at få organisationens interesserenter med på transformationsrejsen.

Hvad kan DSB tilbyde dig?

Som den største leverandør af offentlig transport i Danmark er vi stolte af at holde landet kørende. Det er vores mål at gøre bæredygtig, kollektiv transport til det naturlige valg for alle i Danmark, og vi vil gerne have dig med på rejsen.

Dit arbejdssted bliver DSB’s hovedkontor i Høje Taastrup i åbent kontormiljø.

Som ny medarbejder i DSB bliver du en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur. Hos os er der plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

Du får uddannelse og vil samarbejde med skarpe hjerner på tværs af hele virksomheden. Du kan også se frem til at træne i DSB’s eget fitnesscenter og få et attraktivt medlemskab til Fitness World.

Vi tilbyder dig fordelagtige rejsemuligheder med DSB og fire årlige togrejser med din familie. Pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling og adgang til lækker frokost på udvalgte lokationer.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og dit CV vedlagt relevante eksamenspapirer snarest og senest den 6. december 2021 via ansøgningslinket.

Du har også mulighed for at lave en kort videopræsentation på max 1½ min., hvor du kan fortælle om din motivation for at søge jobbet – og hvorfor vi skal vælge netop dig til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ansvarlig for Organisatorisk Implementering i Fremtidens Tog, Lotte Engelund, på mail [email protected] eller på telefon 24689184.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Taastrup
  • Mandag den 06. december 2021

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Ballerup

    Er du interesseret i HR og jura og har du sans for detaljen? Ønsker du at få hands-on erfaring med centrale HR-jura processer? Og vil du have muligheden for at tage ansvar for [xxxxx]ne opgaver og få .
    • HR-medarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Til en større global virksomhed i Storkøbenhavn søges en dedikeret HR-Koordinator med nogen erfaring til et mindre og velfungerende team. Vi søger en engageret og struktureret HR-koordinator, s..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 2