IT-supportelev til IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København S

Som vores nye elev vil du indgå i sektionen IT Service, hvor du sammen med 12 dygtige kolleger vil sikre, at vores interne IT fungerer optimalt. Sektionen er en del a IT-afdelingen, som består af omkring 100 kollegaer.

IT-Service er Single Point of Contact(SPOC) for hele IT og arbejder rollebaseret, der understøttes af en rotationsplan, der dækker telefonsupport, personlig betjening i skranken, sags-løsning og udgående besøg

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Besvare telefoner i servicedesk og henvendelser i skranken på en yderst servicemindet og udadvendt måde.
  • Registrering af sager herunder udarbejdelse af Knowledge artikler
  • Alle almindelige supportfunktioner såsom installationer af HW/SW, test af nyt hardware, AV-udstyr, klientudrulninger og opsætning, telefoniteknologier, mobil OS, netværk, kabling, printløsninger, hardware livscyklushåndtering, samt udarbejdelse af manualer og vejledninger herunder videoguides.
  • Sparring og rådgivning til IT-brugere
  • Struktureret arbejdsform med fokus på IT-Sikkerhed

Når du starter lægges en uddannelsesplan, og gennem hele forløbet har du en oplæringsansvarlig, som følger dig gennem hele uddannelsen og giver feedback i dagligdagen.

Alle HOFORs elever er en del af elev- og lærlingenetværket. Her mødes I til frokoster og til temadage med fagligt og socialt indhold. Vi lægger vægt på, at vores kommende elev har en høj grad af selvstændighed og er i stand til at samarbejde med engagerede kolleger i et dynamisk og tværfagligt miljø, hvor du vil kunne være med til at præge udviklingen de kommende år. Vi prioriterer et godt arbejdsklima med vægt på faglig sparring, en uformel omgangstone og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du vil starte som elev til IT hos os pr. 1. september 2022.

IT-faglighed og engagement

Det er naturligt for dig at udvise engagement, og du går til opgaverne med en positiv indstilling. Vi forventer, at du har gennemført grundforløbet til data- og kommunikation uddannelsen.

Du har lyst til at blive en del af en stor arbejdsplads og bliver motiveret af at arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

Du er mødestabil, tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt med at løse dem.

Du bliver en del af en større udvikling

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, og vi opfører vindmøller.

Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vores IT understøtter forretningen – derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på www.HOFOR.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder i IT Support, Henrik Elmark, på e-mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2022 kl.12:00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vær venligst opmærksom på, at ansøgninger kun modtages digitalt gennem vores online rekrutteringssystem. Send din ansøgning ved at klikke på ”søg stillingen”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København S
  • Tirsdag den 31. maj 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Fri kontakt
    Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig. Om jobbet. Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Are you passionate about digital technology and renewable energy and do you have knowledge of photovoltaic and electrical energy storage systems? Then we have a unique opportunity for you in Copenh..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København S over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
26. juli 2024 4
25. juli 2024 4
24. juli 2024 4
23. juli 2024 4
22. juli 2024 4
21. juli 2024 4
20. juli 2024 4
19. juli 2024 4
18. juli 2024 4
17. juli 2024 4
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 3
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2