It-supporterelev - København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - København

Bliv elev i Danmarks stærkeste fagforening - vi uddanner inden for mange brancher i 3F's forbundshus!


Vil du være del af en stor arbejdsplads og tage din uddannelse i 3F’s forbundshus, hvor vi har 1000-vis af forskellige opgaver, mange kolleger og en travl arbejdsdag?

Så er det nu du kan søge elevplads hos os – og så er det måske dig, vi inviterer til kandidatmøde i januar, hvor du kan høre mere om 3F som arbejdsplads, elevtiden og møde måske kommende kolleger.

Vi bor centralt i København, tæt på Vesterport, tilbyder en lang række goder på arbejdspladsen og vi søger nu 5 elever på forskellige fagområder – er du én af dem?

IT-supporter-elev til vores IT-afdeling


Du har flair for IT – og du får 60 engagerede kolleger inden for projektledelse, udvikling, kvalitetssikring, drift og support. Afdelingen har ansvar for at udvikle, vedligeholde og drifte it-løsninger til vores forbund og a-kasse. I alt servicerer Forbundshusets IT-afdeling ca. 2.500 brugere fordelt på ca. 160 kontorer i Danmark. Du får en alsidig uddannelse, hvor du udvikler både dine faglige og personlige kompetencer.

Hvis du trives godt med en til tider hektisk stemning i en travl it-afdeling med gode kolleger, skal du være vores nye pc-supporterelev. Som pc-supporterelev skal du indgå i It ServiceDesk daglige arbejde, der løser mange forskellige opgaver. Du vil blive forankret i pc-supporten, der består af 5 personer.

Supportens primære opgaver er, at sikre at organisationen har en effektiv og sikker klientplatform. Brugen af klienten og de andre typer af devices, der anvendes i 3F, eksempelvis multifunktionsmaskiner, mobiltelefoner, tablets med mere, bliver også understøttet af supporten. Så support i brugen, fejlsøgning og udskiftning af disse, er også en del af de daglige opgaver. 3F har en moderne og tidssvarende it-afdeling, hvor vi primært arbejder med Microsoft platformen, herunder Office365 og Azure AD blandt mange andre applikationer.

Den gode supporter skal ud over tekniske færdigheder også kunne levere god support til enkelte brugere og arbejdet i SPOC, hvor den daglige kommunikation med brugerne bliver varetaget, dette vil blive en del af uddannelsen.

Søg stillingen som IT-supporter-elev.

Før du søger:


Det er naturligvis afgørende, at du har den skolegang, som er påkrævet for at starte på et elevforløb. Du skal derfor senest til sommer have gennemført STX/HHX/EUX eller en grunduddannelse og fra september 2024 vil starte som elev inden for kontor, kantine eller it-support.

Vi vurderer, om du har den påkrævede skolegang – og udvælger de kandidater, som vi tænker vil få et godt uddannelsesforløb hos os. For os handler det om, at vi fokuserer på uddannelsen af dig. Vi er en arbejdsplads med ca. 570 kolleger – og mange muligheder for at udvikle sig fagligt, hvis du udviser interesse og talent for opgaverne.

Hos os får du god løn og gode ansættelsesvilkår – samt mange flere fordele for dig som ansat:
• vi har en fantastisk kantine med økologisk og bæredygtig mad – samt mad-med-hjem-ordning
• vi har træningscenter i kælderen inkl. bade- og omklædningsforhold
• vi har sociale klubber som fx kunstklub, vinklub og ølklub – har du en god ide til en klub, så kan du måske hjælpe med at starte den op
• vi har en mangfoldig sammensætning af kolleger, med stor erfaring og viden inden for mange områder – en slags nørder på arbejdsmarkedets forhold
• og meget meget mere.

Vores forventninger til dig som ny elev


Vi forventer, at du er mødestabil, ansvarsbevidst, nysgerrig og gerne initiativrig. Hos os kommer du langt med åbenhed og godt humør - og ikke mindst lysten til at samarbejde godt med mange forskellige kolleger.

Du indgår i et stort fællesskab, hvor vi stiller krav til hinanden og har forventninger om at opnå vores fælles formål; at sikre medlemmernes løn- og arbejdsvilkår.

3F er en politisk og kompleks organisation, men vi kæmper alle for at sikre et værdigt arbejdsliv for vores medlemmer. Vi forventer, at du kan indgå på denne præmis og forstår konteksten for vores arbejde.

Om os


Vi bor midt i København, og er en arbejdsplads med ca. 570 medarbejdere, der spænder lige fra drift til politisk ledelse. Du bliver ansat under overenskomst med bl.a. en god løn og arbejdsgiverbetalt pension.
Elevpladserne er alle som udgangspunkt med start den 1. september 2024
Hvis du har spørgsmål, så kontakt HR-afdelingen på mail [email protected] – mærk mail ’Elev 2024’.

Ansøgning


Vi glæder os til at læse din ansøgning. Vi inviterer de ansøgere, som vi matcher bedst med til et fælles kandidatmøde; her vil du kunne møde ledere og kolleger fra de enheder, som søger elever.

Derfor: Sæt dig ned og fokuser på at skrive en kort målrettet ansøgning, hvor du fx fortæller om,
• hvad du brænder for i forhold til din uddannelse
• hvad du interesserer dig for fagligt og i hvilken retning vil du gerne udvikle dine kompetencer
• hvad får dig til at søge elevpladsen hos os / den specifikke enhed
• og husk også at medtage din skolebaggrund – det er vigtigt, at du har den påkrævede skolegang, hvis du vil starte som elev hos os.

Kan du se dig selv i stillingen som en af vores nye elever – så søg elevpladsen ved at klikke på ’søg stillingen’ på det relevante link senest mandag den 19. januar 2024 kl. 12.00.
Du vil hurtigst muligt modtage besked om, hvis du er inviteret til fælles kandidatmøde den 25. januar kl. 16.00. Kandidatmødet udgør ikke en ansættelsessamtale.

Hvis du vil vide mere om det at være elev hos 3F/3FA kan du klikke her.
Du kan også læse om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, ved at klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • København

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Motiveres du af optimering og forretningskritisk applikationsdrift, og har du et godt kendskab til Linux? Så er du måske vores Linux Operations Engineer til en af vores Operations-afdelinger, hvor .
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Kongehuset søger en engageret og dygtig IT-ansvarlig med en bred vifte af IT-kompetencer og erfaring med styring af projekter. I Kongehuset varetager medarbejderne en bred vifte af opgaver i fo..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i København over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
28. juni 2024 21
27. juni 2024 22
26. juni 2024 23
25. juni 2024 22
24. juni 2024 21
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 20
20. juni 2024 24
19. juni 2024 24
18. juni 2024 26
17. juni 2024 26
16. juni 2024 25
15. juni 2024 25
14. juni 2024 25
13. juni 2024 26
12. juni 2024 27
11. juni 2024 27
10. juni 2024 26
9. juni 2024 26
8. juni 2024 26
7. juni 2024 25
6. juni 2024 24
5. juni 2024 23
4. juni 2024 25
3. juni 2024 26
2. juni 2024 28
1. juni 2024 28
31. maj 2024 28
30. maj 2024 27
29. maj 2024 25

Værd at vide når du søger job som it-supporter i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer