It-supporter til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du erfaring med at arbejde som IT-supporter? Brænder du for at hjælpe andre og kan du yde en fremragende brugeroplevelse og samtidig løse brugeres IT-problemer? Så har vi den rette stilling til dig.

Om stillingen

Du vil som it-supporter i Datatilsynet skulle bidrage væsentligt til at sikre den daglige it-drift og samarbejdet med vores it-leverandører, herunder navnlig Statens It. Din primære rolle i Datatilsynet er at problemdiagnosticere og løse sager, der kræver (fysisk) kontakt med it-udstyr.

Som it-supporter har du til opgave at supportere og understøtte driften af Datatilsynets it-platform i samarbejde med navnlig Statens It og servicere dine kollegaer, så de oplever en effektiv og målrettet hjælp i hverdagen på it-området. Din service-mindedhed, support og indsats er afgørende for, at Datatilsynet kan løse sine kerneopgaver.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • sikre en stabil daglig it-drift i samarbejde med Statens IT og vores øvrige it-leverandører og -samarbejdspartnere
  • supportere og servicere dine kolleger
  • indkøbe og administrere nye services, it-udstyr og software mv.
  • opstille, konfigurere, flytte, tilslutte og udlevere it-udstyr mv.
  • sikre, at opgaverne løses og dokumenteres efter de gældende regler og standarder

Ud over supportopgaverne rådgiver du dine kolleger vedrørende lokale it-forhold, og du får mulighed for at indgå i tværgående opgaver i forbindelse med IT-projekter. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med projektledelse, og at du kan organisere og lede dine egne opgaver.

Om dig

Du har relevant erfaring fra lignende jobs som fx IT-administrator eller IT-supporter. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det afgørende, men vi forventer, at du har teknisk flair og stor viden om on-site support gennem praktisk erfaring samt kendskab til AD, Exchange, rettigheder mv. gerne fra en myndighed, som er kunde hos Statens IT (eller lignende).

Det er vigtigt, at du besidder et veludviklet servicegen og går positivt til både små og store opgaver. Du er fleksibel og formår at holde hovedet koldt og give en god service, selv når du har mange bolde i luften. Det falder dig naturligt at skabe gode relationer til kolleger og samarbejdspartnere, og du har god fornemmelse for, hvordan du skal gebærde dig og kommunikere. Du er teamorienteret og bidrager positivt til kollegafællesskabet men trives samtidigt med selvstændige opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fuldtidsstilling, dog vil der være mulighed for deltid, hvis der er ønske herom.

Ansættelsesområdet er Datatilsynet, og dit arbejdssted bliver Carl Jacobsens Vej 35 i Valby lige ved Ny Ellebjerg Station.

Du vil blive ansat på overenskomstvilkår efter den til hver en tid gældende overenskomst. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du giver samtykke til, at Datatilsynet må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Herudover er det en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå og opretholde en sikkerhedsgodkendelse.

Ansøgning og øvrige oplysninger

Du kan læse mere om Datatilsynet som arbejdsplads her.

Har du lyst til at blive en del af Datatilsynet, skal du søge stillingen elektronisk her.

Ud over din ansøgning bedes du vedhæfte CV, relevante eksamenspapirer med karakterer og eventuelle udtalelser fra tidligere arbejdsgivere.

Ansøgningen skal være modtaget senest søndag d. 2. januar 2022.

Vi indkalder løbende til samtale, og starttidspunktet er hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Valby
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i København V

    Fri kontakt
    Interesserer du dig for byggeri, bygningsreglement, byggematerialer, den digitale udvikling, og brænder du for at betjene og rådgive medlemmer i hele byggeriets værdikæde? Så er denne stilling noget for dig. Om jobbet. Som byggeteknisk konsulent i DI Byggeri skal du bl.a.
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København V

    Er du passioneret omkring IT Drift? Så har vi en spændende og udfordrende rolle, hvor du kan sætte dit præg på drift og support i en dynamisk IT-afdeling. For vores kunde, Boligselskabernes Hu..
    • IT-supporter
    • København V
    Få mere info
  • It-supporter i København

    Interesserer du dig for Linux og forretningskritisk applikationsdrift? Så har du mulighed for at spille en central rolle i driften af nogle af Danmarks mest forretnings- og samfundskritiske løsning..
    • IT-supporter
    • København
    Få mere info
  • It-supporter i København K

    Are you passionate about digital technology and renewable energy and do you have knowledge of photovoltaic and electrical energy storage systems? Then we have a unique opportunity for you in Copenh..
    • IT-supporter
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Valby over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1