Cross-channel formidlere, der kan sætte CBS’ forskning på landkortet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

CBS søger to cross-channel formidlere, der effektivt sætter vores viden og forskningsresultater i spil hos vores danske og internationale målgrupper til gavn for erhvervslivet og samfundsudviklingen.

Vi søger to nye kollegaer, der kan opspore og formidle de gode, strategiske historier om CBS’ forskning og innovation til såvel den danske presse som internationale medier.

Kan du spotte historien i den dybe forskning, turnere en replik og fortælle de gode historier om forskningens anvendelse? Kan du skrive pressehistorien, som sikrer forskningen bred omtale i danske og udenlandske medier? Ser du for dig, hvordan historien kan versioneres til andre kanaler og formater? Elsker du at udkomme på alle mulige typer af medier – både med lynhurtigt producerede historier og mere dybdegående content? Kan du samarbejde med et team af andre strategiske kommunikatører og kreative? Og vil du for alvor være med til at gøre en forskel i en verden fyldt med spændende spørgsmål, store samfundsmæssige problemstillinger og vanskelige dilemmaer?

Som en del af dit daglige arbejde vil du også understøtte vores overordnede strategiske mål og uddannelsesprioriteter på CBS ved at skabe opmærksomhed og forståelse med engagerende indhold på tværs af alle vores forskellige digitale platforme og kanaler. Nogle af de opgaver, der lige nu er højt prioriteret, handler om at formidle CBS’ store forskningsbidrag til fx den grønne omstilling, digital transformation og ledelse med henblik på at øge samfundets samlede evne til at udvikle gode løsninger.

Er du en holdspiller og kan du manøvrere i et foranderligt miljø på et universitet, så er en af disse stillinger måske noget for dig.

Stilling 1: Cross-channel videnskabsjournalist
Dine opgaver omfatter blandt andet:
  • Udvikling af budskabsplatforme og daglige workflows
  • Bidrage til at sætte retning for CBS’ videnskabsformidling
  • Identificering af relevant peer-reviewed forskning inden for CBS’ forskningsområder
  • Strategisk storytelling og kommunikation af til forskellige målgrupper
  • Udvikling af CBS’ samlede videnskabsformidlings-kompetence, fx i form af brugervenlige DIY koncepter og træning på tværs af organisationen
  • Opbygge relationer og finde nye målgrupper og markeder for formidling


Om dig
Du kommer formentlig med en journalistisk eller lignende kommunikationsbaggrund. Måske har du en videnskabelig baggrund, og har anvendt dine talenter til kommunikation og formidling. Du kan sikkert også sætte flueben ved de fleste af nedenstående
  • Er garvet kommunikatør med mindst tre års erfaring fra redaktion
  • Har udviklet og leveret på handlingsplaner i strategisk kommunikation med succes
  • Er habil i digital kommunikation og social media management
  • Erfaren i både intern og ekstern kommunikation, samt i internationale medier
  • Kan skrive til både videnskabelige, professionelle og almene målgrupper
  • Har erfaring med at arbejde på tværs af kanaler
  • Stærk visuel forståelse og erfaring med infografik/videoproduktion
  • Kan facilitere workshops, beslutningsprocesser og holde oplæg
  • Har stærke analytiske kompetencer, der koblet til rådgiverens ’kølige’ overblik gør dig til en, man gerne vil have med på holdet
  • Native eller flydende engelsk og god forståelse af dansk
  • Er inspirerende, og bibringer ny viden til afdelingen indenfor dit felt


Stilling 2: Cross-channel content producer
Dine opgaver omfatter blandt andet:
  • Udvikling og produktion af historier på tværs af kanaler og formater fx tekst, video, info graphics mm., i samspil med afdelingens øvrige kommunikatører
  • Medvirken til udvikling af, samt eksekvering og opfølgning på kommunikationsplaner
  • Medvirken til at udvikle CBS’ samlede formidlingskompetence, fx i form af træning
  • Projekt- og produktionsledelse


Du er måske relativt nyuddannet og kommer formentlig med en kommunikationsbaggrund med fokus på den levende og visuelt stærke formidling. Måske har du også en kreativ uddannelse eller baggrund og har en stor interesse for at formidle svært tilgængeligt indhold, så de fleste kan være med. Du kan sikkert også sætte flueben ved de fleste af nedenstående.

Om dig
  • En begavet historiefortæller, med dokumenterede copy writing færdigheder og velbevandret i både Office365 og fx Adobe-programmer
  • Begejstrer dine omgivelser med dine forslag til, hvordan man kan bringe en historie til live
  • Er habil i digital kommunikation og social media management – og opsøgende i forhold til de nyeste muligheder inden for digital og social
  • Har arbejdet med cross-channel kommunikation, gerne både inden for intern og ekstern kommunikation
  • Har koordineret og gennemført større projekter/kampagner
  • I stand til at arbejde på flere opgaver samtidig og levere til deadline
  • Kunne skrive flydende og overbevisende på både dansk og engelsk


For begge stillinger forventer vi, at du trives med stort selvstændigt ansvar for opgaveløsningen, men at du samtidig er god til at koordinere med resten af formidlingsteamet, så der er strategisk retning og overordnet sammenhæng i kommunikationsarbejdet.

Du er en dygtig relationsskaber, der på eget initiativ koordinerer og opbygger relationer med vores vigtigste strategiske partnere på CBS. Du er kreativ og producerer og formidler indhold til vores egne kanaler, men også til andres.

Om os
Vi er Sekretariat for Ledelse og Kommunikation, og vi har brug dig, der vil være med til at løse de mange kommunikationsopgaver og til at højne både afdelingens og CBS’ faglige kompetencer. Som stabsfunktion for CBS’ direktion er det os, der har ansvaret for at understøtte ledelsesteamet i dets daglige arbejde, med alt hvad det indebærer af planlægning, koordinering, rådgivning og kommunikation.

Ledelsesteamet består af rektor, prorektor, universitetsdirektør samt en uddannelses- og en forskningsdekan. Med en ny strategi, 2300 ansatte, 20.000 studerende, næsten 100 uddannelser og et hav af eksterne relationer, er der derfor konstant mange opgaver.

Sekretariatet, der består af 25 medarbejdere plus en håndfuld studentermedhjælpere, blev oprettet i efteråret og du vil derfor få lejlighed til at præge både stillingens indhold og udvikling.

Ansøgningsfrist: 1. august 2021.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation, med en indplacering og aflønning afhængig af kvalifikationer og erfaring. Der vil ved ansættelsen være mulighed for at forhandle personlige tillæg.

Ansættelsen er 37 timer om ugen.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillings indhold er du velkommen til at kontakte Ina Rosen ([email protected]) eller pr. telefonnummer 41852101.

Samtaler forventes afholdt uge 33 og 34.

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning sammen med eksamenspapirer og CV.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Journalist", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Journalist
  • Frederiksberg
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som journalister i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte journalist i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal journalister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte journalister i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som journalister
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0