Ambitiøse jurister til Sundhedsdatastyrelsens direktionssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Brænder du for databeskyttelse, sundhedsret og offentlig ret? Og vil du være med til at beskytte danskernes sundhedsdata og sikre at lovgrundlaget for de digitale løsninger til sundhedsvæsnet er i orden? Så er det dig vi søger til vores jurateam.

Om Direktionssekretariatet
Vi er en styrelse, under Sundhedsministeriets koncern med ca. 300 medarbejdere, som arbejder for bedre sundhed gennem brug af data og stærk digital sammenhæng i sundhedsvæsenet.

I Direktionssekretariatet ligger styrelsens juridiske team. Teamet består af en teamleder, 3 jurister og tre studenter. Vi er i gang med at supplere teamet med et antal jurister, som har interesse for og kendskab til databeskyttelsesretten og offentlig ret i bred forstand, samt eventuelt sundhedsret.

Dit arbejde
Som jurist i Sundhedsdatastyrelsen er du med til at beskytte nogle af danskernes mest følsomme oplysninger og sikre et stærkt juridisk fundament for sundhedsvæsenets fælles digitale løsninger.

Dine primære opgaver vil omfatte konkret juridisk sagsbehandling, lov- og regelarbejde samt generel juridisk rådgivning af alle afdelinger i styrelsen. Konkret omfatter det:

  • Compliancearbejde og konkrete spørgsmål om retsanvendelse i forhold til databeskyttelse, sundhedsdata og registre, herunder hvordan det juridiske grundlag for indsamling, opbevaring og brug af data og registre kan omsættes til gode løsninger i Sundhedsdatastyrelsen og på tværs af ministerområdet
  • Udarbejdelse af bidrag til lovforslag og udarbejdelse af bekendtgørelser, vejledninger etc.
  • Juridisk rådgivning af direktionen og afdelingerne i Sundhedsdatastyrelsen i forhold til generel sagsbehandling (regler og best practice)
  • Sagsbehandling vedrørende aktindsigt, klagesager, egenaccesser m.v.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du er uddannet cand. jur. med interesse i at arbejde med databeskyttelsesret og offentlig ret. Det vil være en fordel men det er ikke et krav, hvis du tillige har kendskab til sundhedsret. Du kan også være nyuddannet med interesse for området.

Du skal være i stand til let at kommunikere og formidle kompleks jura i både skrift og tale, og du skal se muligheder frem for begrænsninger. Da der er tale om et lille team, er det vigtigt, at vi kan supplere hinanden, og at du både trives med at løse opgaver sammen med andre og på egen hånd.

Du har en god portion personlig gennemslagskraft og da berøringsfladen til resten af styrelsen er stor, skal du kunne lide at arbejde med mange forskellige faggrupper. Du skal således trives med at skulle finde de ’rigtige’ og retligt bæredygtige løsninger i samarbejde med de øvrige faggrupper på alle organisatoriske niveauer.

Endelig ser vi også gerne, at du har interesse for at arbejde med digitalisering af den offentlige sektor.

Vi tilbyder
Vi har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer. Vi har høje ambitioner for brugen af data og digitale løsninger i sundhedsvæsenet, og vi arbejder løbende på at skabe gode og brugbare resultater, der også er holdbare på længere sigt. Vi har stort fokus på ledelse og udvikling af alle ansatte, så vores kompetencer kan komme i spil til gavn for det danske sundhedsvæsen.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som fuldmægtig eller konsulent afhængig af dine personlige kompetencer efter gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet.

Vi ønsker tiltrædelse snarest muligt eksempelvis medio august eller 1. september 2021.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte afdelingschef Steen Heilmann på tlf. 3268 9137 eller teamleder Sigrun Gyrtrup på tlf. 3268 9152.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 28 og 29. Du kan læse mere om os på www.sundhedsdatastyrelsen.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København S
  • Søndag den 18. juli 2021

Lignende jobs

  • Jurist i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i DI’s ambition om at skabe den bedste og mest moderne service inden for arbejds- og ansættelsesretten.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København S over tid

Dato Alle jobs som jurister
28. juli 2024 8
27. juli 2024 8
26. juli 2024 8
25. juli 2024 8
24. juli 2024 8
23. juli 2024 8
22. juli 2024 7
21. juli 2024 7
20. juli 2024 7
19. juli 2024 7
18. juli 2024 7
17. juli 2024 6
16. juli 2024 6
15. juli 2024 6
14. juli 2024 5
13. juli 2024 5
12. juli 2024 5
11. juli 2024 5
10. juli 2024 5
9. juli 2024 5
8. juli 2024 5
7. juli 2024 6
6. juli 2024 6
5. juli 2024 9
4. juli 2024 8
3. juli 2024 8
2. juli 2024 8
1. juli 2024 8
30. juni 2024 8
29. juni 2024 8
28. juni 2024 8