Chefjurist, Universitetsledelsens Stab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Vil du være med til at understøtte og udvikle et universitet i verdensklasse?

På Aarhus Universitet (AU) udføres excellent forskning på internationalt niveau og universitetet tilbyder forskningsbaserede uddannelser og rådgivning af højeste faglige kvalitet. AU har stærke aktiviteter inden for videnformidling og arbejder tæt sammen med den offentlige og private sektor og tager medansvar for samfundsudviklingen.

Stillingen som chefjurist er forankret i Universitetsledelsens Stab (US), hvis primære opgaver er at yde politisk, strategisk samt juridisk og forvaltningsmæssig rådgivning og sparring til universitetsledelsen med særligt fokus på rektorat og bestyrelse. US sikrer koordinering, varetager de overordnede strategiske opgaver og sikrer, at beslutningsprocesser tilrettelægges tydeligt og med mest mulig tid til inddragelse af relevante organer, medarbejdere og studerende.

Stillingen som chefjurist giver ikke alene den rette person indblik i universitets mangfoldige virke, men giver også rig mulighed for at udvikle sine faglige såvel som ledelsesmæssige kompetencer. Så er du juridisk velfunderet, kan du arbejde selvstændigt med komplekse problemstillinger, og har du evnen og modet til at rådgive i klart sprog, er stillingen måske noget for dig.

Ansvarsområde
Chefjuristen giver generel juridisk bistand og rådgivning til universitetsledelsen, bestyrelsen, Aarhus Universitets Forskningsfond m.fl. i generelle, juridiske spørgsmål, herunder navnlig i spørgsmål vedrørende universitetsloven, vedtægter, forretningsordener og forvaltningsretlige problemstillinger.

Som chefjurist refererer du direkte til Stabschefen og arbejder i det daglige tæt sammen med denne om rådgivningen af rektoratet og universitetsledelsen i juridiske og forvaltningsmæssige spørgsmål. I samarbejde med stabschefen tager du desuden hånd om til tider komplekse juridiske samt organisatoriske problemstillinger og indgår i et samspil med diverse fora på AU samt øvrige medarbejdere i US og andre afdelinger.

Som chefjurist er du personaleleder for Juragruppen og indgår i en ledergruppe i US, som tager et fælles ansvar for understøttelsen af AU’s udvikling.

Sidst, men ikke mindst, er du drivkraften for det tværgående samarbejde mellem administrationens mangeartede juridiske medarbejdere, herunder i sikring af et godt, fagligt, juridisk netværk på universitetet.

Ledelsesopgaven
Chefjuristen indgår i et ledelsesteam bestående af ledere fra US’s fire enheder: Kommunikation og Presse, Analyse og Politik, Juragruppen og en stabsenhed omkring AU’s ledelse.

Du har erfaring med administration og ledelsesrådgivning, gerne fra universitetssektoren eller lignende.

Du har flair for ledelse, og du kan begå dig i universitetets mange forskellige miljøer med blik for, at loven skal overholdes samtidig med, at hverdagen skal kunne fungere.

Personlige kompetencer
Vi har brug for en person, der
  • har en juridisk kandidatuddannelse og juridiske kompetencer på et højt niveau
  • har pondus i form af at kunne ”indtage rummet”, kan sige fra når det er påkrævet og er forhandlingsvant
  • besidder evnen til at tale i klart sprog og er velformuleret skriftligt på både dansk og engelsk
  • er selvstændig, ansvarsbevidst, i stand til at håndtere konflikter og skabe gode løsninger i komplicerede sager
  • er god til at samarbejde og til at opbygge og gøre brug af netværk samt er i stand til at agere i en kompleks organisation
  • har overblik og kan holde mange bolde i luften
  • er indstillet på en travl hverdag, ofte med korte deadlines
  • er grundig, systematisk, udadvendt, har overskud og gerne en veludviklet humoristisk sans


Vi tilbyder en spændende arbejdsplads præget af en uformel og respektfuld omgangstone og med krav om og mulighed for faglig og personlig udvikling.

Tjenestestedet er Universitetsledelsens Stab, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C.

Se http://medarbejdere.au.dk/administration/administration/universitetsledelsens-stab/

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation med ansættelse som chefkonsulent med personaleledelse, herunder mulighed for at forhandle tillæg.

Yderligere oplysninger kan fås hos:
Stabschef Steen Harrit Jakobsen tlf. 2521 9894, e-post [email protected]

Ansættelsesprocessen
Der bliver holdt to samtalerunder. Første samtalerunde holdes formentlig sidst i uge 33 og 2. samtalerunde ultimo august. For kandidater, der går videre til 2. samtale, udarbejdes der en personprofil.

Tiltrædelse: snarest muligt og senest 1. oktober.

Ansøgningsfrist: søndag den 15. august 2021.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Århus C
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Århus C over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 8
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 8
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 8
19. august 2024 8
18. august 2024 8
17. august 2024 8
16. august 2024 8
15. august 2024 7
14. august 2024 6
13. august 2024 7
12. august 2024 7
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 7