Jurist til køb og salg af fast ejendom i Næstved Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Næstved Kommune er med sine ca. 83.000 indbyggere Sjællands 4. største kommune og vi har vedtaget en række ambitiøse planer for udvikling i kommunen, som vi har travlt med at føre ud i livet. Dertil kommer, at mange bygger nye boliger, og virksomhederne udvider og nye flytter til. Derfor er der rift om ledige arealer og stor interesse for at skabe udvikling.

Vi søger en erfaren jurist, der vil være med til at gennemføre køb og salg af jord og bygninger, så vi sammen med kolleger, borgere og virksomheder lykkes med at skabe ny vækst og udvikling.

Stillingen indgår i et velfungerende team placeret tæt på den politiske og administrative ledelse i Næstved Kommune. Team Jura består af fem jurister og to administrative medarbejdere og en fundraiser. Delteam grundsalg består af en administrativ medarbejder og to jurister, der udover grundsalg også deltager i løsning af opgaver, som berører Team Juras mange forskelligartede opgaver. Team Jura er en del af Center for Politik og Udvikling og løser forskellige juridiske opgaver, herunder råd- og nævnsbetjening, forvaltningsretlige, kommunalfuldmagtslige og styrelsesretslige spørgsmål, samarbejdet med advokater i retssager, behandling af visse forhold inden for sociallovgivningen samt ad hoc rådgivning af hele organisationen Næstved Kommune. Teamet refererer til Centerchefen.

Arbejdsopgaver
Du vil i samarbejde med dine kolleger i delteam grundsalg få ansvaret for planlægning, tilrettelæggelse og gennemførelse af offentlige udbud af jord og bygninger, jf. grundsalgsbekendtgørelsen. Du vil relativt hurtigt få egen portefølje af sager og vil deltage i alle led af processen, herunder i markedsdialog, fastlæggelse af udbudsstrategi, udvælgelseskriterier, fremlæggelse af sager for Økonomiudvalg og Byråd om udbuds- og salgsvilkår, udfærdigelse af udbudsmateriale, kontraktudarbejdelse mm.

Derudover vil du indgå i en tværgående projektorganisation omkring større by- og arealudviklingsprojekter.

I stillingen forudsættes, at du også er opmærksom på den økonomiske balance i de konkrete sager og du skal løbende medvirke til budgetkontroller samt udarbejdelse af anlægsbudgetter.

Du vil dagligt komme i kontakt med forskellige person- og faggrupper, da stillingen indebærer kontaktflader til eksterne købere, sælgere og rådgivere samt resten af den kommunale organisation.

Du vil trives bedst i stillingen, hvis du holder af en arbejdsdag, hvor to dage sjældent er ens og du skal kunne håndtere forventningspres samt hurtige skift i opgave-prioriteringer.

Vi søger derfor en løsningsorienteret jurist, der
  • har erfaring med at gennemføre køb og salg af bygninger og grunde – fra start til slut. Både til private og til erhverv.

  • har flair for at bidrage til udvikling af nye arealer i samarbejde med den øvrige organisation – herunder særligt plan- og trafikområdet
  • er stærk i offentligretlige regler og forvaltningsret
  • har kendskab til arbejdet i en politisk ledet organisation. Kommunal erfaring er en fordel.
  • er analytisk og bevarer overblikket uden at tabe detaljen og samtidig er løsningsorienteret og kan se opgavens hele sammenhæng – også med de dele, som du ikke selv skal levere
  • er fleksibel og i stand til at arbejde selvstændigt og samtidig kan opbygge samarbejde og gode relationer til såvel kolleger i hele kommunen samt til eksterne parter
  • er åben, udadvendt, servicemindet og er en stærk skriftlig og mundtlig kommunikator


Vi tilbyder
  • en dynamisk og spændende arbejdsplads i en organisation baseret på værdierne ”Tillid, helhed og dialog”
  • en stilling, hvor du selv i høj grad tilrettelægger din arbejdsdag samt har mulighed for at udfolde og videreudvikle dine kompetencer som jurist
  • et uformelt kollegialt fællesskab, som er præget af ansvarlighed, gensidig respekt og godt humør
  • dygtige kollegaer, som hjælper hinanden med såvel sparring og videndeling som med konkrete opgaver, når der er brug for det
  • en familievenlig arbejdsplads med flekstid
  • en centralt beliggende arbejdsplads, tæt på kulturliv og handelsgader i bymidten samt Næstved Station og p-hus


Relevant uddannelsesbevis samt CV skal vedhæftes.

Løn og ansættelse: Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og DJØF.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Arbejdstid pr. uge: 37 timer.

Vil du vide mere: Du er meget velkommen til at kontakte Centerchef Birgitte Gussenhoven Eriksen på mobilnr. 2331 6611, hvis du vil høre mere om stillingen. Du kan også kontakte jurist Karin Hyllested, på telefon 5588 5044, såfremt du vil høre mere om opgaverne i grundsalg og Jura.

Ansøgningsfrist: Onsdag den 11. august 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt: Tirsdag den 17. august 2021. Evt. 2. samtale mandag den 23. august 2021.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Næstved
  • Onsdag den 11. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Næstved over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1