Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger juridisk specialkonsulent/chefkonsulent (senioranklager) til Ledelsesse...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Freelance - Næstved

Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

En stilling som juridisk specialkonsulent/chefkonsulent (senioranklager) i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ledelsessekretariatet, er ledig til besættelse snarest muligt.

Ledelsessekretariatet er bredt sammensat af jurister, andre akademikere og administrative medarbejdere, og er kendetegnet af et travlt miljø med dygtige kollegaer og et godt socialt sammenhold.

Opgaven
Som specialkonsulent/chefkonsulent i Ledelsessekretariatet arbejder du tæt sammen med den øverste ledelse og får et unikt indblik i politikredsens samlede opgaver samt en bred berøringsflade med hele organisationen, Rigspolitiet, kommunerne i politikredsen og politikredsens øvrige samarbejdspartnere.

Vi arbejder med mange forskelligartede opgaver fra udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og andre høringer, sekretariatsbistand til faste udvalg samt generelle ledelsesunderstøttende opgaver til konkret juridisk sagsbehandling på
områder udenfor strafferetsplejen, herunder behandling af klagesager, regressager, erstatningssager, DUP-sager, juridisk rådgivning og vurdering af forvaltningsretlige problemstillinger.

Arbejdsopgaverne består blandt andet i:
- Udarbejdelse bidrag til besvarelse af Folketingsspørgsmål og andre høringer
- Ledelsesstøtteopgaver
- Ansvar for politikredsens regressager
- Kvalitetssikring af arbejdet i politikredsens tilladelses- og bevillingssektion, herunder være politidirektørens repræsentant i kommunernes bevillingsnævn
- Legalitetskontrol af politiets plansæt
- Udarbejdelse af generelle retningslinjer for politikredsen, mindre projektopgaver og lejlighedsvis undervisning
- Konkret sagsbehandling

Du vil desuden, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, have mulighed for at indgå i politikredsens vagtordning for grundlovsvagter.

Det afhænger af dine kompetencer og erfaring, hvorvidt du bliver indplaceret som specialkonsulent eller chefkonsulent.

Vi forventer, at:
- Du er en dygtig jurist (cand.jur.), og har interesse for ledelsesstøtteopgaver
- Du har høj personlig og faglig integritet
- Du har gode samarbejdsevner og bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø
- Du har gode analytiske evner og er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt
- Du har helhedssyn, politisk tæft og meget gerne kendskab til arbejdsgange i politi- og anklagemyndighed.

Vi tilbyder til gengæld:
- En god arbejdsplads med et stort engagement og et uhøjtideligt miljø
- Mulighed for fleksible arbejdsforhold
- Varieret, udfordrende og selvstændigt arbejde
- Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Ansættelsesforhold
Du bliver lønmæssigt indplaceret som specialkonsulent (evt. chefkonsulent) i henhold til enhver tid gældende aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelse som tjenestemand kan ske, hvis du i forvejen har en tjenestemandsansættelse. Hvis du ikke er tjenestemand, vil der blive knyttet et ikke-pensionsgivende tillæg til stillingen. Dette forhandles individuelt.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen.

Dit arbejdssted bliver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi med adresse på Parkvej 50, 4700 Næstved.

Kontakt
Vil du høre mere om os og stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ditte Obel Skriver på telefon 4132 8778 eller e-mail [email protected], juridisk specialkonsulent Mette Damgaard på telefon 2476 9418 eller e-mail [email protected] eller sekretariatschef Claus Mohr Hansen på telefon 4132 8260 eller e-mail [email protected]

Mail kan ikke anvendes til ansøgninger.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 9. august 2021

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er bygget op om fem lokalstationer. Lokalstationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Rødbyhavn.
Næstved er hovedstationen i politikredsen, som omfatter i alt 7 kommuner, nemlig Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland, hvor der bor ca. 390.000 borgere.
Antallet af ansatte i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er ca. 900 medarbejdere, hvor hovedparten er polititjenestemænd. Herudover er der ansat medarbejdere med såvel akademisk, som administrativ og juridisk baggrund m.m.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Næstved
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Næstved over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1