Undervisere med juridisk baggrund til Politiskolen (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Brøndby, Rigspolitiet, Koncern HR, Uddannelsescenter Øst (UCØ)

Jobbet som juridisk underviser
På Politiskolen vil du indgå i tværfaglige teams af undervisere med såvel politifaglig som akademisk baggrund. Disse teams har i fællesskab ansvaret for at bygge et godt undervisningsforløb op for såvel vores nuværende som vores fremtidige politifolk. Du underviser både studerende på Grunduddannelserne og kursister på Efter- og Videreuddannelserne.

Du underviser i en række forskelligartede emner inden for straffelov og civilret, hvor du kobler dine faglige perspektiver med politifagligheden og afvikler praksisnær undervisning på et højt fagligt niveau. Den metodiske og didaktiske ramme for undervisningen er en case- og øvelsesbaseret praksis med en teoretisk forankret og anvendelsesorienteret tilgang.

Som underviser bliver du en del af en organisation, hvor respekt, fællesskab og ansvar er nøgleord, og du får mulighed for at følge de studerendes faglige og personlige dannelse. Politiskolen danner de politifolk, der efterspørges, og vi forventer derfor, at du er fleksibel og indstillet på en omskiftelig hverdag. Til gengæld får du en dynamisk arbejdsplads med stor medindflydelse på arbejdet. Politiskolen er en arbejdsplads med høj moral, hvor vi hele tiden gør os umage for at gøre hinanden bedre.

Politiskolen tilbyder dig gode uddannelses- og udviklingsmuligheder. Du vil blive tilbudt oplæring eller uddannelse ift. at opnå de kompetencer, som vi finder relevante for dig. Uddannelsen og oplæringen af dig foregår eksempelvis ved mentorordning, tværfagligt teamsamarbejde og/eller uddannelse internt eller eksternt.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse inden for det juridiske område, fx cand.jur. Du må gerne være nyuddannet. Det er et plus, men ikke et krav, hvis du har erfaring med at møde i retten eksempelvis som anklager. Ligeledes er undervisningserfaring, gerne fra et tilsvarende uddannelsesniveau en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er det, at du som person motiveres af at undervise og formidle, og du brænder for at understøtte de studerendes faglige og personlige udvikling. Det er en forudsætning, at du evner at formidle komplekst teoretisk stof på en forståelig måde til andre faggrupper end din egen.

Du har en selvstændig tilgang til dine arbejdsopgaver og ansvarsområder, men er samtidig fagligt lydhør og ydmyg og støtter op om fællesskabet med dine gode samarbejdsevner. Du har engagement og faglig interesse i politiet og kan hurtigt sætte dig ind i politiets opbygning, funktioner og det retslige grundlag for vores virke. Endelig er du velorienteret i nyhedsbilledet og holder dig løbende opdateret på faglig og samfundsmæssig viden, så du kan inddrage friske eksempler og ny viden i din undervisning.

Ansættelsesforhold
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Dit arbejdssted bliver Rigspolitiet, Uddannelsescenter Øst, Brøndbyøster Boulevard 30 i Brøndby.

Vi forventer, at du i mindre omfang vil kunne træde til med undervisning andre steder – f.eks. i en politikreds eller på Politiskolens Uddannelsescenter Vest (UCV) i Vejle.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde den nødvendige sikkerhedsgodkendelse gennem hele din ansættelse.

Stillingerne er som udgangspunkt til besættelse snarest muligt.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Peter Blichfeldt på tlf. 50763065. Du kan finde mere information om politiet på www.politi.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 32.

Ansøgningsfrist: 30. juli 2021

Om Rigspolitiet
I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks 12 politikredse og politiet i Grønland og på Færøerne. Vi udvikler strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr og køretøjer, personale og uddannelse, internationalt samarbejde, kriminalteknik og efterforskningsopgaver.

Sikkerhedsbevidstheden i politiet er høj og ansvaret for politiets informationssikkerhed påhviler alle ansatte i politiet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Brøndby
  • Fredag den 30. juli 2021

Lignende jobs

  • Engageret jurist/advokat til Erhvervsjuridisk Rådg...

    Fri kontakt
    Er du en dygtig jurist eller advokat med passion for entrepriseret? Har du lyst til at blive en del af et stærkt fagligt miljø i DI Byggeri? Så har vi en tidsbegrænset stilling til juli 2025, der kunne være noget for dig! Om jobbet. Vi søger en engageret kollega med erfaring inden for entrepriseret.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Personalejuridisk koordinator med interesse for Pe...

    Fri kontakt
    Bliv en uundværlig del af vores supportteam. Trives du med at være et centralt omdrejningspunkt i en dynamisk organisation? Har du et skarpt øje for detaljer, og et talent i at holde styr på frister og deadlines? Så er vi på udkig efter dig som vores nye koordinator i Supportteam for Personalejura i Dansk Industri.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Senior Legal Counsel

    <p>We invite you to bring your expertise within contract drafting, negotiation and dispute handling into play as you work in the cross field between law and business in a global environment. .
    • Jurist
    • København S
    Få mere info
  • Advokat til Insolvens

    Har du erfaring med insolvensret, og kunne du tænke dig at blive en del af et af landets førende og mest erfarne teams, der i fællesskab arbejder for at finde de bedste løsninger for vores kunder? .
    • Jurist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som jurister
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 2
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1