Vicekontorchef med juridisk baggrund til tilsyn med reglerne om god ledelse i finansielle virksomheder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Deler du vores ønske om at være med til at sikre god ledelsesadfærd i den finansielle sektor, og ser du vigtigheden af sund virksomhedskultur, rammerne for aflønning og fokus på kravene til egnethed og hæderlighed for ledelsen af danske finansielle virksomheder? Og har du lyst til at være med til at skabe rammerne for et velfungerende kontor, hvor kvalitet og samarbejde er i højsædet, og hvor humøret er højt? Så er dette job måske noget for dig.

Hvad forventer vi af dig?
Vi søger en faglig stærk og engageret jurist, der trives med at arbejde sammen med flere faggrupper og kan motivere andre. Kontorets governance-team arbejder med reguleringen af og fører tilsyn med governance i finansielle virksomheder, herunder kravene til bestyrelsesmedlemmer og direktørers egnethed og hæderlighed, rammerne for bestyrelsernes arbejde og aflønning af bl.a. bestyrelse og direktion. Teamet har derfor en stor berøringsflade med de finansielle virksomheder og de andre kontorer i Finanstilsynet.

Teamet består p.t. af fem jurister ud over dig. Din opgave bliver at koordinere arbejdet i teamet og sikre en høj juridisk faglighed. Herudover vil du være juridisk sparringspartner for kontoret og bidrage til den samlede ledelse af kontoret i samarbejde med kontorchefen og den anden vicekontorchef, der har ansvaret for kontorets andre to hovedområder; fintech og betalingstjenester.

Du vil komme til at beskæftige dig med juridisk komplekse problemstillinger indenfor det finansielle område. Du vil få 20 dygtige og engagerede kollegaer med baggrund indenfor primært økonomi og jura, der er vant til at sparre med hinanden i et fagligt stærkt miljø.

Kan du sætte kryds ved følgende fire udsagn, er du et godt match til stillingen:

1. Du interesserer dig for det finansielle område
Du motiveres af at kunne få indflydelse på en vigtig samfundsopgave og samtidig beskæftige dig med et juridisk udfordrende fagområde. Endvidere har du en åben og positiv tilgang til forskelligartede opgaver indenfor dit felt.

2. Du er god til at kommunikere
Det er vigtigt, at du kan kommunikere komplicerede juridiske emner både til de finansielle virksomheder og politisk. Det betyder, at du skal være god til at målrette din kommunikation til modtageren og kunne veksle mellem forskellige kommunikationsformer.

3. Du er kvalitetsbevidst, resultatorienteret og god til at prioritere
Du stræber altid efter at levere arbejde af høj kvalitet indenfor de relevante tidsrammer og formår at prioritere dine arbejdsopgaver herefter. Du er dygtig til at formulere dig såvel skriftligt som mundligt. Det er afgørende, at du trives med at være med til at opbygge noget nyt, og kan bevare overblikket i en travl hverdag.

4. Du har gode samarbejdsevner
Som vicekontorchef har du ansvaret for teamets juridiske opgaver. Du skal kunne sparre med kollegerne, og sikre at vores afgørelser er truffet på korrekt grundlag. Derfor er det vigtigt, at du har let ved at skabe gode samarbejdsrelationer og er nysgerrig og udadvendt af natur. Du bliver motiveret af at arbejde i et tilsynsfagligt miljø med kollegaer, der ikke nødvendigvis har de samme erfaringsmæssige kompetencer som dig selv.

Derudover forestiller vi os, at du:
• er uddannet cand.jur., cand.merc.jur. eller lignende.
• har mindst 3 års erfaring fra den finansielle og/eller offentlige sektor.
• i din hidtidige karriere har arbejdet med komplekse juridiske opgaver.
• er i stand til at bevare overblikket og arbejde struktureret med et bredt ansvarsområde

Hvilke opgaver skal du især løse?
Som vicekontorchef skal du være med til at drive udviklingen på et område, der har stort politisk fokus, og som er under forandring i disse år. Det er desuden et område, der fylder meget i Finanstilsynets strategi 2025.

Du skal derudover i samarbejde med kontorchefen og den anden vicekontorchef skabe rammerne for, at kontoret er et godt sted at arbejde. Du skal være med til at prioritere opgaverne og sørge for, at vi når i mål til den aftalte tid. Du får dyb indsigt i det komplekse regelgrundlag på det finansielle område. Du kommer til at arbejde med fortolkning og vurdering i forhold til den gældende lovgivning, bidrage til afgørelser og notater om diverse juridiske problemstillinger og bidrage til udvikling af ny lovgivning på området. Du skal endvidere fungere som juridisk sparringspartner for dine øvrige kollegaer.

Du skal sammen med kontorets dygtige medarbejdere sikre, at vi indenfor kontorets område er med til at understøtte finansiel stabilitet og varetagelse af forbrugeres og investorers interesser.

Hvordan er dine ansættelsesvilkår?
Din ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem AC og Finansministeriet. I forbindelse med ansættelse skal du fremvise straffeattest.

Vi har et internt karriere- og kompetenceprogram, og når det kommer til arbejdsvilkår, er vi også en attraktiv arbejdsplads. Vi har flekstidsordning, betalt frokostpause, kantineordning, massageordning, renseriordning, fri parkering og fodbold-, løbe- og badmintonklubber.

Sådan ansøger du
Send din ansøgning via vores elektroniske ansøgningssystem på finanstilsynet.dk senest den 8. august 2021. Husk at uploade dit CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sammen med din ansøgning. Vi tager ikke ansøgninger i betragtning, der er blevet indsendt på anden vis.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontorchef Tobias Thygesen på 33 55 82 70.

Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan du få ved at henvende dig til vores HR-rekrutteringspartner Simon Scott Hansen på 91 33 70 24.

Du kan læse mere om Finanstilsynet på www.finanstilsynet.dk – særligt under rubrikken ”Karriere”. Du kan også finde os på LinkedIn ved at søge på Finanstilsynet Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København Ø
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København Ø over tid

Dato Alle jobs som jurister
17. oktober 2024 5
16. oktober 2024 5
15. oktober 2024 5
14. oktober 2024 5
13. oktober 2024 5
12. oktober 2024 5
11. oktober 2024 5
10. oktober 2024 4
9. oktober 2024 4
8. oktober 2024 3
7. oktober 2024 3
6. oktober 2024 2
5. oktober 2024 2
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2