Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger studentermedhjælpere (stud.jur.) til Anklagemyndigheden

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Næstved

Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Er du interesseret i et spændende og udviklende studiejob på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed, kvalitet samt effektivitet? Så er en stilling som studentermedhjælper i anklagemyndigheden måske noget for dig.

Om jobbet
Som studentermedhjælper i anklagemyndigheden vil du arbejde med forskellige typer af opgaver, f.eks. sagsbehandling vedrørende aktindsigt og erstatning inden for strafferetsplejen, administrative opgaver samt bistå kredsens anklagere med diverse ad hoc opgaver. Der vil også i et vist omfang være mulighed for sagsbehandling af mindre ukomplicerede straffesager.

Du vil få et unikt indblik i politiets og anklagemyndighedens arbejde, og du vil få ansvar, der følger din indsats.

Om dig
Du er jurastuderende og har afsluttet 1. år af jurauddannelsen. Du er fagligt velfunderet og har interesse for strafferet, straffeproces og forvaltningsret. Vi lægger vægt på, at du som person er initiativrig og kan få noget fra hånden uden at gå på kompromis med kvaliteten, samt at du er engageret, fleksibel og bidrager til at skabe en god arbejdsplads.

Om anklagemyndigheden
Anklagemyndigheden i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har til huse på politistationen i Næstved. Vi beskæftiger i alt ca. 65 medarbejdere, heraf ca. 35 jurister fordelt på tre advokaturer.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag i en organisation med en stærk kultur præget af faglig stolthed og med fokus på trivsel i dagligdagen. Vi er en organisation præget af høj effektivitet, løbende forandringer og tilpasninger i forhold til samfundets krav til politiet. Opgaverne i organisationen er mangfoldige og giver mulighed for faglig og personlig udvikling.

Du kan læse mere om Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på www.politi.dk

Ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er ca. 15 timer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Parkvej 50, 4700 Næstved.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Stillingerne forventes besat pr. 1. oktober 2021 eller snarest derefter.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokaturchef Birgit Foltmar Gammelgaard på telefon 3034 7046 eller senioranklager Kirstine Laustsen på telefon 4132 8286.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Du bedes vedhæfte dokumentation for din uddannelse samt opnåede eksamenskarakter i din ansøgning.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 9. august 2021

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er bygget op om fem lokalstationer. Lokalstationerne er placeret i Nakskov, Nykøbing F., Vordingborg, Næstved og Slagelse. Derudover er udlændingekontrolafdelingen placeret i Rødbyhavn.
Næstved er hovedstationen i politikredsen, som omfatter i alt 7 kommuner, nemlig Slagelse, Sorø, Næstved, Faxe, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland, hvor der bor ca. 390.000 borgere.
Antallet af ansatte i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er ca. 900 medarbejdere, hvor hovedparten er polititjenestemænd. Herudover er der ansat medarbejdere med såvel akademisk, som administrativ og juridisk baggrund m.m.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Næstved
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Næstved over tid

Dato Alle jobs som jurister
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1