Compliance & Contract Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Opbygning samt vedligeholdelse og udvikling af DLG Group’s compliancefunktion

DLG-koncernen er godt på vej med at opbygge en Group compliancefunktion på tværs af koncernen inden for områderne konkurrenceret, GDPR, sanktioner, anti-korruption, hvidvask, Group Code of Conduct og Supplier Code of Conduct. Som vores nye Compliance & Contract Manager bliver det din opgave, at vi når helt i mål – og fremadrettet vedligeholder og udvikler området.

Hidtil er compliance blevet varetaget lokalt, men grundet stigende kompleksitet har DLG-koncernen besluttet at etablere en Group compliancefunktion. I tæt samarbejde med DLG Legal og den interne projektleder, der indtil nu har arbejdet med området, vil du således få ansvaret for at opbygge og implementere et compliancesystem, der er anvendeligt på tværs af koncernen. Derudover bliver det din opgave at træne kollegaer i koncernpolitikkerne og sikre, at hele organisationen arbejder med koncernens forretningsgange vedr. compliance.

Efter succesfuld opbygning og implementering af Group compliancefunktionen overtager du i reference til DLG Legal ansvaret for vedvarende vedligeholdelse og udvikling af området, herunder løbende opdatering af koncernpolitikker/forretningsgange, træne kollegaer, revision m.v. Derudover vil du supportere de lokale compliance ansvarlige i vores udenlandske datterselskaber, for derigennem at sikre, at koncernens politikker efterleves på et ensartet niveau. Du vil også få ansvar for eventuel opbygning og implementering af et contract management-system.

Selvstændig og analytisk jurist med god forretningsforståelse og compliance erfaring

Du er uddannet jurist med minimum 3-5 års erfaring, gerne som in-house jurist i en international koncern. Du har erfaring med compliance, og særligt erfaring med konkurrenceret og/eller GDPR er en stor fordel.

Som person arbejder du selvstændigt, analytisk og struktureret og har fokus på at skabe fremdrift og følge dine opgaver til dørs. Med din stærke faglighed, løsningsorienteret personlighed og gode forretningsforståelse evner du at kombinere compliancemæssige krav og kommercielle/operationelle processer i en international koncern. Samtidig er du en god kommunikator både skriftligt og mundtligt, som formår at formidle juridiske forhold til et letforståeligt sprog til dine kollegaer, der kommer med varieret faglig baggrund.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et professionelt niveau, og kan du også tysk, er det en fordel. Du har god systemforståelse og har solid erfaring i Microsoft Office programmerne. Desuden kan du se frem til 25-35 rejsedage pr. år til DLG´s øvrige lokationer i Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig i forbindelse med træning og opfølgning.

Spændende udfordringer i samarbejde med fagligt stærkt team

Din arbejdsplads er på DLG’s nye hovedkontor i Fredericia, hvor du bliver en del af afdelingen DLG Legal, M&A & Compliance, som p.t. består af fire medarbejdere. Her bliver du en del af et fagligt stærkt og engageret team, som du kan se frem til at arbejde tæt sammen med.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Jean Hareskov Østergaard på tlf: 23212834 for yderligere oplysninger. Send dit CV, ansøgning og relevante eksamensbeviser senest fredag den 14. august 2020. Vi afholder samtaler løbende med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt, såfremt vi møder den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Fredericia
  • Fredag den 14. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1