In-House Legal Counsel

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Med fokus på selskabs-/erhvervsret og M&A aktiviteter

Vil du være en del af en international koncern med mulighed for at arbejde tæt sammen med forretningen og præge organisationen med dit skarpe juridiske øje og dine stærke formidlingsevner? Så er du måske DLG- koncernens nye in-house legal counsel.

Du bliver en del af DLG-koncernens Legal, M&A, Compliance & Insurance afdeling, hvor du får en væsentlig rolle i at samarbejde med hele organisationen med din juridiske ekspertise. Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, hvor dine ansvarsområder og primære kerneopgaver vil være at:

  • Udarbejde og forhandle kommercielle kontrakter på såvel dansk som engelsk
  • Varetage opgaver og projekter af selskabs-/erhvervsretlig karakter
  • Varetage M&A-processer, herunder projektstyring, forhandling, kontraktudarbejdelse m.v.

Faglig stærk jurist eller advokat med gode kommunikative evner

Du er uddannet jurist eller advokat med mindst 3-5 års erfaring - gerne fra advokatbranchen eller som in-house jurist/advokat i en international koncern. Du har praktisk erfaring med kommercielle kontrakter, selskabsret og generel erhvervsret. Har du også arbejdet med M&A, er det en fordel. Alternativt vil du blive trænet inden for dette område.

Du arbejder selvstændigt og fokuseret med egne opgaver, store som små, og løser dem i tæt samarbejde og dialog med såvel de øvrige interne funktioner i koncernen som koncernens kommercielle afdelinger. Med dit kommercielle mindset og gode overblik identificerer og belyser du risici til værdi for forretningen og dine kollegaer. Samtidig er du en god kommunikator både skriftligt og mundtligt, som formår at formidle juridiske forhold til et letforståeligt sprog til dine kollegaer, der kommer med varieret faglig baggrund.

Du samarbejder med både danske og udenlandske kollegaer og forhandler med internationale samarbejdspartnere, hvorfor du taler og skriver dansk og engelsk på et højt professionelt niveau. Kan du også tysk, er det en stor fordel. Du har god systemforståelse og har solid erfaring i Microsoft Office programmerne. Desuden kan du se frem til 25-35 rejsedage pr. år til DLG´s øvrige lokationer i Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig i forbindelse med juridiske opgaver og M&A aktiviteter.

Spændende udfordringer tæt på forretningen i ambitiøs og international koncern

Din arbejdsplads er på DLG´s nye hovedkontor i Fredericia og som en del af Legal, M&A, Compliance & Insurance indgår du i et ambitiøst og fagligt stærkt team. Din hverdag er fyldt med interessante juridiske og kommercielle udfordringer, hvor du kan se frem til at samarbejde tæt med forretningen og være en værdifuld samarbejdspartner for dine kollegaer både nationalt og internationalt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokat Jean Hareskov Østergaard på tlf: 23212834 for yderligere oplysninger. Send dit CV, ansøgning og relevante eksamensbeviser senest fredag den 14. august 2020. Vi afholder samtaler løbende med henblik på tiltrædelse hurtigst muligt, såfremt vi møder den rette kandidat.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • Fredericia
  • Fredag den 14. august 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som jurister i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som jurister
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1