Engageret udbudsjurist til Straffe- og skifteprogrammet i Domstolsstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at gennemføre udbud og varetage kontraktstyringen for et nystartet, stort digitaliseringsprogram? Motiveres du af at finde gode løsninger i forhold til indkøb, udbud og kontraktstyring?

Så er det dig, vi søger som udbudsjurist til vores spændende program, der har ansvaret for at udvikle og implementere et nyt straffe- og skiftesystem til Danmarks Domstole.

I de kommende 5 år gennemfører vi en omfattende digital modernisering på to af domstolenes største sagsområder – straffe- og skiftesagerne. Vi udvikler en ny løsning, der understøtter fuld digital sagsbehandling. Den nye løsning skal lette arbejdet for både dommere, sagsbehandlere og domstolenes brugere samt sikre en fremtidssikret og stabil systemunderstøttelse.

For at kunne gennemføre denne omfattende og komplekse digitale modernisering er der etableret en selvstændig programorganisation, der er ansvarlig for at udvikle den nye løsning. Den øverste ansvarlige for programorganisationen og selve programmet er programchefen.

Programmet samarbejder tæt med retterne og Domstolsstyrelsens øvrige centre.

Du er velkommen til at søge, uanset om du er en erfaren kandidat i rollen som udbudsjurist eller hvis du har mere begrænset erfaring eller er nyuddannet. Hvis vi ansætter en ansøger med mere begrænset erfaring, bliver opgaverne og ansvaret tilpasset dit konkrete erfaringsniveau, hvor du vil få mulighed for sparring og træning med erfarne udbudsjurister undervejs.

Du bliver en central rådgiver på programmet
Som udbudsjurist får du ansvaret for programmets samlede anskaffelsesproces. Uanset erfaringsniveau vil du som programmets udbudsjurist forestå gennemførelse af SKI-miniudbud, kontrakthåndtering og kontraktstyring på de indgåede aftaler.

Som udbudsjurist vil du være ansvarlig for at vedligeholde og videreudvikle programmets udbudsstrategi, og du bliver en central rådgiver for programmet. Du kommer til at stå for markedsafdækning forud for gennemførelse af it-udbud og skal holde dig opdateret på bevægelser på markedet for it-løsninger.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

  • afdække behov for og specificering af anskaffelser
  • rådgive i udbudsprocessen og kvalitetssikre materialet
  • overvåge kontrakter og forestå rettidige genudbud
  • bistå med løbende leverandørstyring
  • rådgive programmet om optimering og sammensætning af indkøbte ydelser

Du kommer til at arbejde tæt sammen med enhedscheferne for styringsteamet og leveranceorganisationen samt den overordnede programansvarlige. Derudover har du løbende dialog med de andre teams for at sikre håndtering af deres behov og opfølgning på leverandørernes performance. Du refererer til enhedschef for styringsteamet, Karen Vestenbæk.

Din profil
Vi vil tilpasse opgaver og ansvar efter dine erfaringer og kompetencer. Nedenfor kan du se, hvilke forventninger vi har til dig, afhængig af om du er erfaren udbudsjurist, eller om du har mere begrænset erfaring.

Hvis du er en erfaren udbudsjurist med lyst til at digitalisere retternes arbejdsgange
Du har flere års erfaring fra en lignende stilling i det offentlige eller private. Du har en relevant akademisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur.

Du har indgående kendskab til aftale- og kontraktret, den offentlige udbudslovgivning samt udbudsprocesser, herunder især SKI’s rammeaftaler og de fællesstatslige rammeaftaler. Du har erfaring med kontraktstyring og kan rådgive programmet om hensigtsmæssig leverandørstyring samt kontraktforhandling med leverandører. Det vægter naturligvis positivt, hvis du har erfaring med at indgå kontrakter i store offentlige it-programmer.

Vi har fokus på høj faglighed og kontinuerlig udvikling. Du skal derfor være fagligt kompetent, analytisk og ambitiøs i forhold til at udvikle dine egne kompetencer, så du kan rådgive tidssvarende i forhold til de aktuelle behov, der opstår i programmet.

Du er imødekommende og serviceorienteret og trives med at arbejde selvstændigt og tager ansvar for egne arbejdsopgaver. Du arbejder struktureret og systematisk og kan bevare overblikket i pressede situationer. Samtidig er det vigtigt, at du har en imødekommende og konstruktiv tilgang til samarbejde og rådgivning, og du trives med at være en del af et team med forskellige fagligheder. Du motiveres af at arbejde helhedsorienteret, og du er fleksibel i forhold til at tilpasse dig de forskellige stadier i programmets livscyklus.

Vi er en organisation, der lægger stor vægt på skriftlig kommunikation. Vi forventer derfor, at du formulerer dig godt og sikkert på dansk både skriftligt og mundtligt.

Hvis du har begrænset erfaring, men har høj faglighed og mod på en stejl læringskurve
Du har en relevant akademisk uddannelse som cand.jur. eller cand.merc.jur. og kommer med et par års erfaring fra en lignende stilling eller har fået kendskab til fagområdet gennem din studietid.

Du er engageret og ambitiøs og har lyst til at opbygge erfaring inden for udbud og kontraktstyring af offentlige it-programmer. Du vil få mulighed for at sparre med erfarne kollegaer, herunder andre udbudsjurister i Domstolsstyrelsen.

Det er en stor fordel, hvis du gennem dit studie har haft fag inden for udbuds- og kontraktret. Derudover er det en fordel, hvis du har arbejdet med offentlig udbudslovgivning samt har kendskab til offentlige udbudsprocesser, herunder især SKI’s rammeaftaler og de fællesstatslige rammeaftaler. Det kan enten være erfaring, du har fået gennem en fast stilling eller i et relevant studiejob.

Du arbejder struktureret, systematisk og analytisk og kan bevare overblikket i pressede situationer. Samtidig er det vigtigt, at du er imødekommende og har et højt serviceniveau i din kommunikation og rådgivning. Du er klar på at udvikle dig i et team med mange forskellige fagligheder og varierende arbejdsopgaver. Du er fleksibel i forhold til at tilpasse dig de forskellige stadier i programmets livscyklus og den løbende udvikling, der vil være i dine opgaver.

Det er vigtigt, at du formulerer dig godt og sikkert på dansk både skriftligt og mundtligt, da vi er en organisation, der lægger stor vægt på skriftlig kommunikation.

Løn- og ansættelsesvilkår
Er du erfaren udbudsjurist, ansættes du som specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af din erfaring og dine kvalifikationer. Ansættelsen sker efter Finansministeriets overenskomst med AC. Der vil eventuelt kunne forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg, hvis størrelse vil afhænge af erfaring og kompetencer.

Hvis du er nyuddannet eller har begrænset erfaring, ansættes du som fuldmægtig efter Finansministeriets overenskomst med AC. Der vil eventuelt kunne forhandles et pensionsgivende kvalifikationstillæg, hvis størrelse vil afhænge af erfaring og kompetencer.

Der er tale om en tidsbegrænset stilling med en forventet varighed til ultimo marts 2026.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Mere om stillingen
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte enhedschef Karen Vestenbæk på tlf. 42 41 71 86.

Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vores opgave er at udvikle, administrere og understøtte arbejdet ved domstolene. Det gør vi med udgangspunkt i vores vision om at arbejde tidssvarende og professionelt for ret og retfærdighed.

Vi understøtter domstolenes arbejde digitalt og sikrer, at domstolene kan anvende de digitale muligheder bedst muligt.

Du kan læse mere om Domstolsstyrelsen, Danmarks Domstole og vores vision, værdier og mål på www.domstol.dk. Her kan du også se vores programorganisering samt læse Danmarks Domstoles digitaliseringsstrategi.

Ansøgning og rekrutteringsproces
Du sender din ansøgning online via vores rekrutteringssystem. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen "Søg jobbet". Udover din ansøgning bedes du vedhæfte cv, udtalelser og relevante eksamenspapirer (med karakterer) mv.

Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest søndag den 8. august 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 32 og 33.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret til, at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Jurist", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Jurist
  • København K
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Jurist i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan du komme til at spille en vigtig rolle i DI’s ambition om at skabe den bedste og mest moderne service inden for arbejds- og ansættelsesretten.
    • Jurist
    • København V
    Få mere info
  • Jurist i København

    Senior Jurist eller Advokat til Danmarks stærkeste rådgivning indenfor arbejds- og ansættelsesret Er du en erfaren juridisk rådgiver med blik for både det nære og det store perspektiv? Så kan d..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist (studiejob) i København

    StudiejobbetI dette studiejob får du frie rammer og ansvaret at virksomheden er GDPR compliant. Her skal du altså gøre brug af din viden om GDPR og drive projektet, der skal hjælpe dine kollegaer t..
    • Jurist
    • København
    Få mere info
  • Jurist i Frederiksberg

    Er du klar til at udfordre dig selv som IT Contract Manager, uanset om du er nybegynder eller erfaren? Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring af nogle af de største it-kontrakter i Danm..
    • Jurist
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som jurister i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte jurist i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal jurister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte jurister i København K over tid

Dato Alle jobs som jurister
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0