Erfaren faglig koordinator og rekrutteringstestpartner til drift og udvikling af Statens Center for Rekrutteringstest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre, at staten rekrutterer de bedste ledere? Har du lyst til at være spydspids i den videre opbygning, udvikling og drift af den fællesstatslige enhed for rekrutteringstest i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen? Og har du erfaring med test og kandidatvurdering ved lederrekrutteringer? Så er du den, som vi søger!

Om stillingen
Den fællesstatslige enhed for rekrutteringstest, Statens Center for Rekrutteringstest (SCR), er etableret i forbindelse med Regeringens ambition om, at staten skal blive bedre til selv at kunne løfte vigtige opgaver internt. Enheden indgår under et fagkontor i Medarbejder- og Kompetencestyrelsen (MEDST), der understøtter det gode arbejdsliv og god ledelse i staten.

SCR blev etableret i slutningen af 2020 og har siden januar 2021 tilbudt testforløb ved rekruttering af ledere på tværs af statens institutioner. Enheden består af fire rekrutteringstestpartnere, hvoraf den ene, den ansatte i denne stilling, samtidig fungerer som faglig koordinator. Enheden er kendetegnet ved høj faglighed, stærkt engagement, sammenhold og tæt samarbejde i arbejdet med den løbende drift og udvikling af rekrutteringsbistand til ansættelse af ledere i staten.

Vi er aktuelt i gang med at indkøbe et testsystem, og du vil få en central rolle i den efterfølgende implementering. Som faglig koordinator og rekrutteringstestpartner er du enhedens ansigt udadtil, og samtidigt er du et vigtigt bidrag til dens fortsatte sammenhold, trivsel og udvikling. Du vil både udføre rekrutteringstestforløb for brugerne og stå i spidsen for løbende udvikling af det faglige og forretningsmæssige koncept. Det kræver tæt samarbejde med dine kolleger i eget kontor, andre kontorer og direktionen i MEDST, Skatteministeriets departement samt statens arbejdspladser og rekrutteringsansvarlige.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant akademisk kandidatuddannelse og en del års erfaring inden for lederrekruttering og brug af rekrutteringstest. Det er en fordel, hvis du har erfaring med rekruttering af ledere inden for den offentlige sektor.

Derudover lægger vi vægt på, at du

  • Er stærk i interessenthåndtering på mange forskellige organisatoriske niveauer
  • Har flair for at udarbejde, præsentere og sælge budskaber og koncepter
  • Har erfaring med udvikling og motivation af et team, f.eks. som teamkoordinator eller projektleder
  • Trives i en afveksling mellem udviklings- og driftsopgaver, med hovedvægt på drift
  • Tager ansvar for at finde gode løsninger
  • Har kendskab til arbejdsgange og arbejdspladser i staten

Om styrelsen
Medarbejder- og Kompetencestyrelsen (MEDST) er en styrelse i Skatteministeriets koncern med pt. ca. 90 medarbejdere. Styrelsen varetager statens arbejdsgiverrolle og sikrer indgåelse og implementering af aftaler for det statslige arbejdsmarked. Styrelsen driver desuden kompetenceudviklingsdagsordenen og er ansvarlig for fællesstatslige initiativer på arbejdsmiljøområdet, udvikling af samarbejdsstrukturen i staten samt udvikling af ledelsesområdet og det statslige lederudviklingsprogram PLUS.

Ansøgning og kontakt
Løn og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som chefkonsulent på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten.

Ansættelsessted
Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Landgreven 4, 1301 København K.

Hvis du vil vide mere
Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte teamleder Signe Ploug Hansen på tlf. 35 27 11 45 frem til 13. juli og igen fra 4. august.

Ansøgning
Vil du søge stillingen, skal du sende ansøgning med CV, motiveret ansøgning og eksamensbevis via linket. Vær opmærksom på at der vil forekomme test i forbindelse med 2. samtalen.

Søg stillingen senest 8. august 2021. Vi forventer at afholde 1. samtaler den 12. august. Stillingen ønskes besat senest 1. oktober.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • København K
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Erfaren HR-konsulent til ledelsesudvikling

    Falder det dig let at se verden fra et strategisk ledelsesperspektiv? Og ved du, hvordan du gør sparring og processtøtte relevant for ledere og chefer? Så har vi jobbet til dig, som vil arbejde str..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: Fødevare erfaren QEHS Specialist (v...

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • HR-medarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Engageret personalekonsulent til HR

    Er du en engageret teamplayer, der sætter en ære i høj faglighed, kvalitet og service? Og motiveres du af løbende at være med til at udvikle vores opgaveløsning? Så har vi en attraktiv stilling for..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Vikarstilling: HR Consultant (Barselsvikariat)

    Dynamisk HR profil Du vil blive den primære kontaktperson for ledere i et call-center og indgå i husets meget dynamiske arbejdsmiljø. Hertil vi du dagligt skulle supportere ledere inden for r..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1