Kok til Restaurant HellerupSejlklub

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi har tralvt - og det stopper ik :)

Kok til dansk/fransk restaurant!

Brænder du for at producere hjemmelavet mad, være en del af en mindre kæde med mulighed for udvikling samt at kunne sætte dit præg på tingene - så er dette stedet!

Restaurant Hellerup Sejlklub er beliggende i smukke Hellerup Sejlklub, med Øresund som nærmeste nabo og vindueskig til Sverige har vi masser at lave - ogderfor søger vi endnu flere folk.

Du bliver en del af et team på 5 andre kokke.

Vi arbejder som et team og ensrettet - det er vigtigt vi alle løfter i flok, og sammen øger niveauet på det vi laver, på denne måde kan vi blive i den gode "periode".

Du kan se mere om restauranten på; www.restauranthellerupsejlklub.dk

Udover A la carte afvikles der mange selskaber.

Restauranten er åben året rundt og vi arbejder som udgangspunkt i en 5-2 vagtplan, med fri hver anden weekend.

I "vores" forretninger er det vigtigt vi alle trives og derfor er vi en kæde med højt til loftet og plads til alle - ens for os alle er at vi brænder for det vi laver, og ønsker at give alle vores gæster en god oplevelse, men dejlig mad og god betjening.

Indehaverne ejer udover Restaurant Hellerup Sejlklub også Couloir, Restaurant Lynetten, Bistro Couloir samt Hotel nørrevang - ligeledes drives der også hoteller i Østrig, hvorfor det er muligt at komme til udlandet og arbejde os.

Vi forventer at du er;

- Udlært kok eller har køkkenerfaring

- Har passion for madlavning

- Er møde stabil

- Har lyst til at lære, samt dele ud af din erfaring

- Er en holdspiller

- Er glad af sind, smilende og udadvendt

- Har lyst til at være med til at udvikle restauranten / kæden

Vi kan tilbyde;

Ordnede forhold, mulighed for udvikling, Mulighed for at få ansvar, Mulighed for at skifte mellem de forskellige restauranter, Fast vagtplan, et sundt arbejdsmilljø hvor er der kort til latter og smil!

Løn efter kvalifikationer

Ansættelse ASAP

Lidt om os;

Couloir-eventyret startede i de franske alper i 2006, hvor baren Couloir åbnede. Et par år senere forsatte eventyret ved Amager Strand, hvor man forsøgte at skabe den samme stemning som i alperne. Dette var et større projekt end som så, og I 2011 ændrede man ejerkreds – således at Kasper og Anders overtog tøjlerne og den dag idag stadig er drivkraften bag Couloir.

Efter et par succesfulde år ved vandet, flyttede man I 2014/2015 til nye lokaler – og her ligger man stadig. De nye lokaler er beliggende I bunden af strandens flotteste bygning, Øresund Tower, og Couloir er gået fra at være en mindre cafe til at være spisested med ambitioner. I efteråret 2014 overtog Couloir driften af Restaurant Lynetten og den dag i dag driver Anders og Kasper både Couloir og Lynetten – to restauranter med tætte relationer.

I starten af 2017 blev to til tre – Vores passion til økologisk kaffe og lækre limonader er vokset, hvilket har medvirket til at vi har kastet os over et nyt projekt – Couloir No.35 er blevet en realitet! På Sankt Peder stræde nr. 35 i kælderen har vi slidt og slæbt, bygget og skabt – af lækre genbrugsmaterialer har vi lavet det vi selv mener er Strædets bedste kaffebar, med både sjæl og charme! Her serverer vi lækker kaffe, lune sandwich, hjemmelavede limonader og meget meget mere… Kom ind og besøg os, vi er selv meget stolte!

I sommeren 2017 blev 3 til 5, vi satsede alt og åbnede to steder mere – vi blev tilbudt to perler vi ikke kunne sige nej til.

Restaurant Hellerup Sejlklub – et stenkast fra Øresund og med en helt fantastisk terrasse. Vi har fundet et fantastisk team af kokke, som her laver dansk mad med et twist.

Bistro Couloir – en lillesøster til Couloir. På det nyåbnede CPH Studio Hotel laver vi bistro-mad når det er bedst, enkle retter lavet af gode råvarer. Vi er selv pjattede med indretningen, New Yorker når det er bedst!

At drive et spisested er ikke bare et arbejde, men derimod en passion og en drøm, og det er denne drøm vi hver dag forfølger. Vores mål for Couloir er at være det fortrukne spisested på Amager for rigtig mange mennesker, dette skal ske gennem god mad til fornuftige priser. At udleve en drøm som denne er ikke muligt uden at have gode medarbejdere, og vi mener selv vi er så heldige at have de bedste. Alle vores medarbejdere er valgt ud fra deres person og deres lyst til at forfølge vores drøm – sammen med os!

Ved siden af dette drives der en lille hotelkæde I Østrig .

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kok", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kok
  • Hellerup
  • Torsdag den 28. oktober 2021

Lignende jobs

  • Kok i Kastrup

    Fri kontakt
    Er du ambitiøs i køkkenet og har lyst til at arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken, så tror vi på, at du er vores nye morgenkok på Scandic CPH Strandpark. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og er knivskarp i køkkenet.
    • Kok
    • Kastrup
    Få mere info
  • Kok i København

    OM ARBEJDSPLADSEN Restaurant Grønnegade søger en dygtig kok, der har erfaring med små gourmet restauranter. Du vil indgå i et køkkenteam på 7 mand. OM JOBBET Elevens arbejde Din arbejdsug..
    • Kok
    • København
    Få mere info
  • Kok i København

    OM ARBEJDSPLADSEN Historien bag Admiral Hotel går mange år tilbage, og både hotellet og medarbejderne bærer præg af en fantastisk atmosfære og en unik teamånd. Admiral Hotel er en spændende og ik..
    • Kok
    • København
    Få mere info
  • Kok i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Kok
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kok i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kok i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kok.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kok i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som kok
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 3
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 4
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4