Person til profilering af uddannelsesområdet inden for Arkitektur og Urban Design

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Ved Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi, Aalborg Universitet, søger vi en medarbejder som med en selvstændig indsats kan medvirke til profilering af uddannelsesområdet inden for Arkitektur og Urban Design.

Der er tale om en fuldtids projektansættelse fra 1. september 2021 eller snarest derefter. Stillingen er en 1-årig tidsbegrænset stilling og placeret i Aalborg.Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi består af en række kreative og tekniske uddannelser med stor søgning af studerende. Instituttet omfatter i dag ca. 150 medarbejdere og har til huse i Aalborg og København. Vi arbejder i en flad organisationsstruktur med selvstyrende teams.
Jobbet vil være afvekslende og selvstændigt i et åbent miljø med en uhøjtidelig omgangstone. Instituttet er en spændende arbejdsplads, da vi arbejder i et dynamisk og udviklingsorienteret uddannelses- og forskningsmiljø.

tillingsbeskrivelse
Vi ønsker at styrke Arkitektur- og Urban Design-kandidaternes mulighed for hurtigere at træde ind på det danske arbejdsmarked.

Instituttet ønsker derfor at etablere en professionel, fagspecifik profilering, som består af en række målrettede aktiviteter, som på forskellig vis afklarer, styrker og dyrker vores kandidaters kompetencer og profiler. For det første vil vi gerne udvikle en række aktiviteter, der innovativt formidler, udstiller og kommunikerer de studerendes kompetencer både online og fysisk. Formålet er at skabe bedre viden omkring vores kandidater overfor relevante arbejdsgivere. For det andet vil vi styrke relationen mellem praksis og studerende med en digital platform, hvor studerende og praksis kan interagere og ved at formidle jobmulighederne inden for det kommunale og rådgivende ingeniørarbejdsmarked overfor vores studerende.

For at denne indsats kan lykkes ønsker instituttet at ansætte en designfaglig eller grafisk profil, der kan udvikle og realisere formater, der formidler arkitektur og urban design både digitalt og fysisk, og som kan styrke grænsefladen til praksis. Måske er den profil, vi leder efter, dig!

Vi tilbyder dig:
  • en spændende og udviklende stilling, hvor du arbejder med formidling af uddannelsesområderne Arkitektur og Urban Design.
  • et selvstændigt job med ansvar, hvor du vil have en bred kontaktflade til blandt andre instituttets kommunikationsmedarbejder, Karriere-VIP samt det videnskabelige og administrative personale.
  • en varieret hverdag, hvor du er med til at udvikle brandingen af det specifikke uddannelsesområde hands-on med eksempelvis hjemmeside, sociale medier, fysiske og virtuelle udstillingskoncepter.
  • et dynamisk arbejdsmiljø, hvor det til tider går stærkt, men hvor der også er højt til loftet! Vi prioriterer at have det sjovt, mens vi arbejder.


I stillingen indgår du i et team bestående af relevante undervisere fra de pågældende uddannelser og vores kommunikationsmedarbejder. Derudover er du i dialog med instituttets videnskabelige såvel som administrative personale. Det er vigtigt, at du selvstændigt kan drive projektets indsatser fremad – både når det kommer til at udvikle dem og gennemføre dem. Som nævnt ovenfor vil projektet være opdelt i to indsatser: En formidlingsindsats (fysisk og virtuelt) for studerendes projekter og kompetencer samt en indsats for at skabe en tættere relation mellem studerende og praksis.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du:
  • har en kommunikations- eller designfaglig baggrund – gerne som nyuddannet
  • er opsøgende og kan arbejde selvstændig med opgaven
  • har godt kendskab til faglighederne arkitektur og urban design
  • har flair for grafisk arbejde og færdes hjemmevant i Adobe-pakken
  • har erfaring med formidling på online platforme, herunder webdesign og sociale medier
  • har gode sociale evner – formår at indgå i dialog og samarbejde med mange forskellige typer mennesker


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Sektionsleder Lea Holst Laursen, mail [email protected] eller telefon 9940 7174.

Samtaler forventes afholdt uge 33.
Ansøgere, der kaldes til samtale, vil blive bedt om at udføre en mindre forberedende opgave.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning iht. overenskomst for akademikere i staten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.
Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer
1157652

Ansøgningsfrist
31/07/2021
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0