Kommunikationsmedarbejder søges til strategisk kommunikationsprojekt i Arts Studier (8 måneders projektstilling)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du overblik og er god til at se nye sammenhænge, og har du erfaring med intern og ekstern kommunikation på en uddannelsesinstitution så er du måske den kommunikationsmedarbejder, vi søger til Arts Studier, Aarhus Universitet. I Arts Studier ønsker vi at sætte øget fokus på vores kommunikation med studerende, undervisere og andre samarbejdspartnere på Arts og AU. Særligt ønsker vi fokus på, hvordan vi skaber en større oplevet sammenhæng i vores kommunikation hos de mange studerende og ansatte på Arts og AU. Vores mål er, at studerende og ansatte oplever, at Arts Studier arbejder og kommunikerer som én enhed, og studerende og ansatte uanset deres indgang oplever høj kvalitet og let tilgængelighed i vores opgaveløsning og kommunikation herom.

Hvem er Arts Studier?
Arts Studier, der varetager den samlede studieadministration af de mere end hundrede uddannelser på fakultetet Arts, er organiseret i tre afsnit: Undervisnings- og Eksamensaktiviteter (UVAEKA), Karriere, Internationalisering, Efter-/Videreuddannelse og Vejledning & Studieinformation (KIEV) samt Sagsbehandling, Nævnsbetjening og Uddannelseskvalitet (SNUK). Hvert afsnit består af 2-4 teams med tilsvarende antal teamkoordinatorer og omkring 30 ansatte. Derudover har vi en stabsfunktion og et studiecenter. Arts Studier har aktiviteter i Aarhus og i København.<br /Du vil organisatorisk bliver knyttet til KIEV-afsnittet og referere til lederen for afsnittet.

Dine opgaver:
  • Analysere og skabe overblik over nuværende kommunikation
  • Udarbejde og gennemføre konkrete indsatser i forhold til at skabe en sammenhængende kommunikation i Arts Studier
  • Udarbejde et forslag til strategisk kommunikationsplan for Arts Studiers fremtidige kommunikation
  • Sparre med kolleger fra alle afsnit om udviklingen af konkret kommunikation – fx standardbreve, mailindhold og kommunikation via web.

Du kan se frem til en dynamisk og foranderlig hverdag i et afsnit med en uformel omgangstone, hvor du skal være klar til nye og udfordrende opgaver.

Vi forventer, at du
  • Har nylig erfaring med kommunikationsopgaver på AU
  • Behersker alle facetter af typo3
  • Har erfaring med både intern og ekstern kommunikation
  • Kan projektlede og udvikle en strategisk kommunikationsplan
  • Har en kandidatuddannelse inden for kommunikation
  • Er god til at samarbejde
  • Har gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt – også på engelsk.


Arbejdsstedet er Tåsingegade 3, Aarhus C.

Ansøgningsfristen er den 19. juli 2021.
Vi indkalder til og afholder samtaler i uge 31 med henblik på ansættelse med start den 16 august 2021.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Faculty of Arts
Arts er et af fem hovedområder på Aarhus Universitet.
Arts bidrager til Aarhus Universitets forskning, talentudvikling, videnudveksling og uddannelser.
Med omkring 550 videnskabelige medarbejdere, 275 ph.d.-studerende, 9.500 bachelor- og kandidatstuderende samt 1.500 studerende på efter/videreuddannelse udgør Arts et stærkt og mangfoldigt forsknings- og uddannelsesmiljø.
Arts består af Institut for Kommunikation og Kultur, Institut for Kultur og Samfund og Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse. Enhederne huser hver især stærke fagmiljøer og danner udgangspunkt for interdisciplinær forskning og uddannelse.
Fagmiljøerne og uddannelserne på Arts indgår i internationale samarbejder og har et fælles mål om at bidrage til udviklingen af viden, velfærd og kultur i interaktion med det omgivende samfund.

Læs mere på arts.au.dk

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Århus C
  • Mandag den 19. juli 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Do you hold practical experience within building SCADA hardware and want to find your next big career move where you can utilise your skills and knowledge? Are you Health and Safety focused and enj..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i Århus N

    Are you excited about telling great stories? Are you able to transform technical details into easy-to-understand content? And do you want to contribute to the green transition through effective com..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (praktik) i Århus

    Kommunikationspraktikant med sans for det visuelle udtryk Er du skarp indenfor kommunikation, layout og visuelle udtryk? Drømmer du om at afprøve den teori i praksis, du har lært på studiet? Så s..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (vikar) i Århus

    Vil du stå i spidsen for den massive pressedækning - lokalt, nationalt og internationalt - af museumsudvidelsen The Next Level med den enorme kunstinstallation The Dome, a Skyspace by James Turrell..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2