Studentermedhjælper til kommunikations- og it-opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Er du en skarp kommunikator med et godt overblik og masser af gåpåmod? Tænker du modtagerorienteret og visuelt? Vil du lære nyt og prøve hverdagen på en af Danmarks største statslige arbejdspladser?

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) indkøber alt lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler, ammunition, reservedele, uniformer og såvel militært som administrativt IT. Vi er Danmarks største offentlige indkøbsorganisation, som køber samlet ind for ca. 9 mia. kr. årligt.

I den nye Sourcing Division med ca. 140 ansatte har FMI har samlet sine juridiske og kommercielle kompetencer samt forankret sit internationale samarbejde og samarbejdet med industrien. Desuden har divisionen en Koordinationsafdeling, der har en række sekretariatsopgaver herunder støtte til Direktøren for Sourcing Divisionen. Det er i Koordinationsafdelingen, vi søger en ny kollega.

Om stillingen

Du har både faste og ad hoc opgaver, som du enten løser i samarbejde med kollegaer eller selvstændigt. En af dine større opgaver er, at videreudvikle/gentænke Sourcing Divisionens intranet, som skal opgraderes.

Afhængig af, hvor langt du er i dit uddannelsesforløb, har du endvidere opgaver som at:

• Udarbejde PowerPoint-præsentationer
• Bidrage til projektarbejde
• Løse administrative arbejdsopgaver
• Bistå ved analyseopgaver
• Planlægge møder og seminarer
• Skrive, redigere og lave sproglig bearbejdning af tekster.

Vi lægger vægt på at sammensætte dine opgaver på en udviklende og lærerig måde, så du rustes til din senere karriere. Vi er samtidig en organisation, der værdsætter initiativ, så det er velkomment, at du løser opgaver, der hvor du får øje på et behov.

Dit arbejdssted er i vores domicil i Ballerup, hvor der er gode busforbindelser til og fra Malmparken St.

Om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant uddannelse, gerne kommunikationsfaglig, og at du:

• Er en god skriftlig kommunikator
• Har kompetencer til at formidle på inter- og intranettet
• Har flair for at anvende forskellige IT-systemer til fx journalisering og sagsbehandling.

Som person er du imødekommende og trives med en bred kontaktflade. Du har et godt overblik lyst til at sætte dig ind i en stor, kompleks og spændende organisation, som altid er i udvikling.

Ansættelsesvilkår

fx tidligere relevant beskæftigelse.

Arbejdstiden kan vi planlægge, så det passer med dit studie. Men vi foretrækker minimum 15 timer pr. uge. Ansættelsesdato er efter aftale.
Som ansat i Forsvaret er der nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes, og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Kontakt og søgning
Har du fået lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Souschef i Koordinationsafdelingen Rikke Glahn på telefon: 2844 9533.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Karin Dupont på telefon: 3266 5188.

Send din ansøgning, CV og indskrivningsbevis snarest og senest den 1. august 2021. Vi holder samtaler løbende.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnskommandoer sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI’s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vores nuværende student har fået en flot praktikplads i Washington DC. Derfor søger vi en ny student, der kan understøtte DI Vands arbejde – og den danske styrkeposition på vand. Baggrund. Over hele verden er mennesker udfordret af for lidt vand, urent vand eller for meget vand i form af oversvømmelser.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i Greve

    Fri kontakt
    Vi skal skabe forandring inden for et område, hvor kommunerne ikke kan nøjes med at agerer som myndighed, men også som medejer af forsyningsselskaber, som organisation og som facilitator. I det arbejde er kommunikation en kernefaglighed og en forudsætning for at opnå resultater.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • Greve
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for medlemskommunikation og markedsføring og lyst til at arbejde med alt fra sociale medier til nyhedsbreve, annoncering og planlægning af møder og events? Så er du måske den student, vi søger til vores branchesekretariat for godstransport. Om os.
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Kommunikationsmedarbejder i København K

    STRING is hiring a communications officer to join the Secretariat in Copenhagen. STRING is a political member organization working to accelerate the green transition in the STRING Megaregion, spann..
    • Kommunikationsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
9. juli 2024 4
8. juli 2024 3
7. juli 2024 2
6. juli 2024 2
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 3
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1