Kommunikationsmedarbejder til barselsvikariat i Politiets Online Patrulje til National enhed for Særlig Kriminalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Glostrup

Er du en kreativ person med erfaring inden for sociale medier og indholdsproduktion? Ved du, hvad der får de unge til at stoppe med at scrolle og se en video til ende? Og har du mod på at kommunikere forebyggende budskaber på en sjov og anderledes måde?

Så er jobbet som Politiets Online Patruljes kommunikationsmedarbejder måske noget for dig!


Din nye hverdag
Borgerne færdes i stadig stigende grad på internettet, og særligt børn og unge tilbringer mange timer online som en del af deres sociale liv. Politiets Online Patruljes arbejder for at skabe tryghed på nettet ved at forebygge og efterforske online kriminalitet. Det gør vi blandt andet ved at være til stede på forskellige sociale medieplatforme, hvor vi interagerer med borgerne samt deler gode råd til at færdes sikkert på nettet.

Som kommunikationsmedarbejder i Politiets Online Patrulje er dine primære opgaver at sikre patruljens online tilstedeværelse med en bred vifte af kommunikationsindsatser, særligt videobaseret indhold, samt supplere enhedens operative indsats.

En stor del af din hverdag består derfor af at producere content til patruljens forskellige kanaler, herunder TikTok, Instagram og Facebook. Du bidrager også med at udvikle forebyggende kommunikationskampagner samt udtænke kommunikationsindsatser i forbindelse med større projekter og events.

Politiets Online Patrulje varetager alt fra forebyggende indsatser og dialogbaseret arbejde på nettet til understøttelse af konkrete efterforskninger af for eksempel digitale sexkrænkelser, hatecrime, trusler, salg af narkotika og økonomisk it-relateret kriminalitet.

Dine formidlingsopgaver spænder dermed vidt, og du får rig mulighed for at tænke kreativt og anvende fx video- og billedmateriale som et vigtigt redskab i din kommunikation.

Du får en hverdag med fagligt engagerede kolleger og en spændende arbejdsplads, hvor du selv er med til at præge dine arbejdsopgaver i patruljeenheden, som stadig er under udvikling.

Vi er i 10 medarbejdere i Poltiets Onlinepatrulje, hvoraf 8 har en politifaglig uddannelse. Du bliver en del af et socialt og innovativt team, som tør tænke ud af boksen og ikke er bange for at prøve noget nyt af, og samtidig har det sjovt sammen i hverdagen

Vores nye kollega
Vi forestiller os, at du har en uddannelse inden for kommunikation. Du har erfaring med og indgående kendskab til sociale medier, og kan navigere på mange forskellige platforme.

Det er et krav, at du har erfaring med indholdsproduktion, som fx at optage og klippe videoer til TikTok og Instagram. Du er vant til at arbejde med videoredigeringsprogrammer som Capcut eller Premiere Pro. Det er også et plus, hvis du har et grafisk øje og kan udarbejde opslag, præsentationer m.m. i fx Canva.

Du er effektiv i din planlægning og eksekvering af store og små kommunikationsprojekter, er god til at arbejde selvstændigt og vant til at tage ansvar for opgaverne.

Du har en skarp pen og formidler klare, præcise budskaber og historier, som fænger både sprogligt og visuelt. Du har mod på primært at kommunikere til en yngre målgruppe på de sociale medier, men er også parat til at arbejde med formidling til andre målgrupper.

Dertil er du idérig og kan skabe fængende og humoristisk indhold, som skiller sig ud fra mængden, samt har fingeren på pulsen i forhold til trends og tendenser på sociale medier.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra en politisk styret organisation og ved, hvordan du navigerer i en hverdag præget af politiske beslutninger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund ansættes du på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, ansættes du i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Der er til stillingen knyttet en fuldt arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Dit arbejdssted bliver National enhed for Særlig Kriminalitet med adresse på Ejby Industrivej 125-135, 2600 Glostrup.

Din arbejdstid er 37 timer pr. uge inkl. frokost, og der er flekstid i stillingen. Arbejdstiden ligger primært inden for normal kontortid.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt og opretholde den under hele din ansættelse.

Stillingen er tidsbegrænset på foreløbigt 1 år. Du kan starte i stillingen, så snart du er blevet sikkerhedsgodkendt. Vi forventer at det bliver senest 1. februar 2024.

Vi gennemgår løbende ansøgningerne og samtaler kan blive holdt løbende, dog senest i uge 45 (den 7. eller 8. november 2023). Send derfor gerne din ansøgning med det samme, så hører du fra os snarest.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte politikommissær Sisse Birkebæk på 6163 0746. Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesforhold, kan du kontakte rekrutteringskonsulent Rikke Vishart på 2114 3628.

Du kan finde generel information om politiet på www.politi.dk og om politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger, bedes du uploade en motiveret ansøgning og et CV pr. ansøgt job.

Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så titlen på den stilling du søger fremgår. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Alle dokumenter bedes uploadet i pdf-format. Du skal ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du bør slette dokumenterne knyttet dertil.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Ansøgningsfrist: 29. oktober 2023

OM NATIONAL ENHED FOR SÆRLIG KRIMINALITET
National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK) er en landsdækkende specialenhed i politiet og anklagemyndigheden.

Vi håndterer de mest komplekse og alvorlige sager om økonomisk kriminalitet, organiseret kriminalitet og cyberkriminalitet og har egen anklagemyndighed, der fører vores straffesager. Vores efterforskning og strafforfølgning er målrettet de sager, hvor kriminaliteten gør størst skade på samfundet, og hvor vores indsats har den største effekt.

De komplekse sager, som NSK har ansvar for, kan være inden for eksempelvis organiseret hvidvask, organiseret skatteunddragelse, svindel, bandekriminalitet samt organiseret narkotikakriminalitet og våbensmugling.

Vi understøtter derudover hele dansk politi med specialiseret ekspertise inden for blandt andet kriminalteknik, it-efterforskning samt analyse- og efterretningsarbejde.

Vi er ca. 1.100 dedikerede medarbejdere. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsbaggrunde, som skaber en god dynamik og alsidighed i vores samarbejde og opgaveløsning.

I NSK har vi fokus på vores opgaveløsning, som kræver høj faglighed, kompetenceudvikling og kvalitet i vores arbejde. Vi er en arbejdsplads, hvor dygtige medarbejdere bliver endnu dygtigere, både gennem vores daglige arbejde og udfordringer og via løbende kompetenceudvikling. Derudover vægter vi trivsel, godt samarbejde samt balancen mellem dit job og privatliv højt.

NSK har hovedsæde i Ejby ved Glostrup og har derudover lokationer i Karlslunde, København, Randers, Aarhus og Fredericia samt en midlertidig lokation i Silkeborg.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Glostrup
  • Søndag den 29. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
4. oktober 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1