Strategisk planlægger til Plan og Myndighed i Sønderborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Vi arbejder engageret for en bæredygtig og fremtidssikret udvikling af Sønderborg Kommunens fysiske rammer til gavn for kommunens borgere og erhvervsliv. Kan du se dig selv bidrage til det arbejde, så venter vi på lige netop dig.

Chefområdet Plan og Myndighed i Sønderborg Kommune søger en strategisk planlægger til at udvikle og skabe sammenhæng mellem to af kommunens væsentlige udviklingsområder: kommuneplanen og køb og salg af bolig- og erhvervsområder.

Plan og Myndighed er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer for kommunens borgere og vores omdrejningspunkt er kommuneplanen, by- og landsbystrategier, lokalplaner, erhverv og miljø. Vi består af 4 afdelinger med i alt ca. 85 kolleger, der blandt andet er ingeniører, arkitekter, landinspektører, biologer, miljøteknikere, sagsbehandlere og administrativt personale.

Du bliver specifikt tilknyttet to teams (Ejendomskontoret og Kommuneplan) med hver 3 kolleger. Dine kolleger fra de to teams repræsenterer sammen med dig faglige kompetencer og erfaring på de to fokusområder. Derudover vil du naturligt også samarbejde med mange af de øvrige kolleger fra andre afdelinger i chefområdet Plan og Myndighed. Du refererer direkte til Plan og Myndighedschefen.

Dine arbejdsopgaver

På tværs af chefområdet forholder vi os løbende til kommunens portefølje af jord og bygninger for at understøtte bosætningsstrategien og erhvervsfremmestrategien på lang sigt. Vi ønsker derfor at løfte jordkøb- og salg op i et mere strategisk orienteret perspektiv og samtidig skabe en tæt sammenhæng til arbejdet med kommuneplanen.

Din opgave bliver i samarbejde med kolleger og ledelse at sammentænke de to områder strategisk. Det betyder, at du skal identificere og analysere muligheder for kommunens omsætning af værdier. Vi ønsker desuden, at du laver analyser inden for både boligudvikling og demografiske tendenser, så Sønderborg Kommune til stadighed er på forkant med samfundsudviklingen.

Dine analyser er vigtige bidrag i forhold til proaktivt at styrke kommunens tiltrækningskraft og erhvervsvenlighed. De skal nemlig kvalificere kollegers målrettede arbejde med kommuneplanen, og sørge for, at Ejendomskontoret får "de rigtige varer på hylderne". Du får også en vigtig opgave i at oversætte og formidle analysernes potentialer til virkelige, konkrete tiltag.

Du skal desuden yde support og rådgivning samt udarbejde strategiske bidrag til forskellige aftagere. Det indebærer, at du forbereder og formidler relevant information til blandt andre Plan og Myndighedschefen. Heri indgår servicering og løbende afrapportering til direktion og det politiske niveau, så de bliver klædt på til at tage stilling til de strategiske analyser og fremtidige handlinger på områderne, i et helhedsorienteret perspektiv.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med både ledere og medarbejdere. Stillingen indeholder i sin tværfaglige natur kontakt med mange specialister. Din opgave er sammen med andre at skabe fælles følgeskab og motivere til forandring i forhold til de strategiske og politiske beslutninger på områderne.

Dine kompetencer

Vi forventer, at du har en relevant akademisk baggrund, meget gerne som uddannet antropolog, sociolog, ingeniør eller måske noget helt andet. Gennem din uddannelse eller erhvervserfaring har du tilegnet dig kompetencer inden for forankring og implementering af projekter. Erfaring med feltarbejde og såvel kvantitative og kvalitative metoder vil blive vægtet positivt.

Du har fokus på kreative vinkler og nye ideer/metoder, og du underbygger dine forslag med argumenter baseret på valide analyser. Du skal være parat til at agere i et forandringsfyldt felt, da de strategiske områder for dit arbejde påvirkes af politiske eller økonomiske dagsordener.

Vi ønsker os samtidig, at du kan se dig selv i flere af nedenstående formuleringer:

  • Du er en stærk formidler af analyser og strategi – både skriftligt og mundtligt uagtet hvilket niveau der er aftager for din rapportering
  • Du er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde nysgerrigt og udforskende uden forlods præcist formulerede løsninger
  • Du skal være handlekraftig og have gennemslagskraft og gå-på-mod
  • Du er god til at få alle fagligheder i spil i et helhedsorienteret perspektiv og kan styre efter at opnå den bedste effekt
  • Du kan overskue og håndtere komplekse problemstillinger i en kommunal organisation
  • Du er god til at samle dine proces-inputs i struktureret form for at skabe overblik
  • Du er en god samarbejdspartner og er både lyttende, dialogorienteret og kritisk undersøgende for at forstå de forskellige faglige områders muligheder og udfordringer
  • Du har en god organisationsforståelse og blik for arbejdet i en politisk styret organisation

Løn- og ansættelsesvilkår

Du aflønnes i henhold til aftale mellem relevant faglig organisation og Sønderborg Kommune.

Du kan få yderligere information om stillingen ved Plan og Myndighedschef, Sille Marcussen Dall på mobil 27 90 54 59 eller via mail [email protected].

Ansøgningen skal sendes elektronisk senest den 17. marts 2020.

Samtaler holdes den 20. marts 2020. En eventuel anden samtale planlægges, hvis relevant. Der bruges job- og personprofil i forbindelse med anden samtale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0114716f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Sønderborg
  • Tirsdag den 17. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Sønderborg over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2